EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Mar 272019
 

JABRO TOOLS te Lottum (Noord-Limburg) is onderdeel van de Zweedse multinational Seco Tools. Binnnen de locatie in Lottum is het Seco Product Center voor Product Line Solid Milling. Hier worden onze hardmetalen freesgereedschappen ontwikkeld voor diverse hightech industrieën, zoals Aerospace, Automotive en Medical. Naast ontwikkeling, wordt vanuit Lottum wereldwijd de Seco verkooporganisatie ondersteund.

Binnen onze Productie Unit maken we gebruik van de nieuwste CNC machines, eigen coating faciliteiten en hoogwaardige meetappartuur om de beste gereedschappen te produceren.

Naast een kwalitatief uitstekend product, levert Jabro Tools tevens kennis aan haar wereldwijde klanten en tonen we elke dag weer onze kernwaarden.

Momenteel zijn wij op zoek naar een:

SALES SUPPORT ENGINEER

Als Sales Support Engineer voor de Product Line Solid Milling ben je het eerste aanspreekpunt voor de wereldwijde verkooporganisaties als het gaat om informatie en offertes voor speciale volhardmetalen gereedschappen. Je ziet het als een uitdaging om jouw bijdrage te leveren aan verdere omzetgroei in de marktsegmenten aerospace, medical, power generation, automotive en general engineering.

Belangrijkste werkzaamheden:

  • Op basis van te realiseren product- of andere informatie ontwerpen middels 3D programma’s van een passend verspanend gereedschap.
  • In overleg met application- en/of production-engineers toetsen van technische- en economische haalbaarheid.
  • Uitbrengen en opvolgen van offertes.
  • Signaleren en analyseren van trends en deze delen met belanghebbenden (R&D, application engineer, verkooporganisaties).
  • Ondersteunen van de verkooporganisaties en optreden als een ware ambassadeur.

De juiste kandidaat:

  • Heeft een HBO werk- en denkniveau en is opgeleid in werktuigbouwkunde of technische bedrijfskunde.
  • Heeft kennis van zowel verspanende technieken als commerciële en logistieke processen.
  • Is commucatief sterk en beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift.
  • Werkt graag samen in een team en kan ook zelfstandig goed uit de voeten.
  • Is handig in Siemens NX, AutoCad, ERP-systemen, MS Excel en Powerpoint.

Informatie en sollicitatie:

Voor meer gedetailleerde informatie over de functie kun je contact opnemen met Stephan van de Water (Manager Market Support), tel. 077-3580539. Je sollicitatie met uitgebreide motivatie en curriculum vitae kun je mailen naar lotte.opbroek@secotools.com.

Tip: vind ons ook op social media!

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
What Would The Person Who Likes You Least In The World Say About You? Highlight an aspect of your personality that could initially seem negative, but is ultimately a positive. An example? Impatience. Used incorrectly this can be bad in a workplace. But stressing timeliness and always driving home deadlines can build your esteem as a leader. And that'??s a great thing to show off in an interview.
Questions to ask
What constitutes success at this position and this firm or nonprofit? This question shows your interest in being successful there, and the answer will show you both how to get ahead and whether it is a good fit for you.