EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Jan 142019
 

Inleiding

 

 

Er waait een frisse wind door bpost. De projecten zijn veelbelovend en onze huidige medewerkers enthousiast. We kijken uit naar nieuwe collega’s om al die plannen tot een goed einde te brengen. Daarom richten wij ons tot professionals van niveau – zoals jij dus – die graag een speciale zending willen vervullen. Samen kunnen we de boeiende uitdagingen aan!

 

 

Doel van de functie

 

 

Bijdragen tot het realiseren van de vooropgestelde objectieven van het kantoor door de klanten de bank- en verzekeringsproducten en diensten van bpost bank aan te bieden en te verkopen. Opvolgen van de klantenportefeuille van het kantoor en werven van nieuwe klanten

 

 

Taken & verantwoordelijkheden

 

* Aanbieden en verkopen van de bank- en verzekeringsproducten en diensten van bpost bank door aan bestaande klanten meer te verkopen en nieuwe klanten te werven: ◦ Opvolgen van de klantenportefeuille van het kantoor (CRM, klantenfiches, …), de klanten contacteren en afspraken beleggen

◦ Uitvoeren en opvolgen van verkoopacties volgens de commerciële richtlijnen van de kantoorhouder (telefonische opvolging, opvolging van de leads, …)

◦ Werven van nieuwe klanten door de leads van de commerciële medewerkers op te volgen

◦ Verkoopgesprekken voeren: ◾ In kaart brengen van de financiële behoeften

  • Promoten, adviseren en de verkoop sluiten van bank- en verzekeringsproducten en kredieten

  • Verkopen van aanvullende producten

  • Uitvoeren van bewerkingen die verband houden met bank- en verzekeringsproducten en diensten

 

 

* Realiseren, in overleg en samenwerking met de kantoorhouder, van de commerciële doelstellingen van het kantoor: ◦ Wekelijks rapporteren van de verkoopsactiviteiten en-resultaten aan de Kantoorhouder

◦ Deelnemen aan commerciële vergaderingen van het kantoor (en de cluster)

◦ Rapporteren van de resultaten van de afspraken met klanten aan de commerciële medewerkers van het kantoor

 

* Ontwikkelen van technische en commerciële kennis over de nieuwe bank- en verzekeringsproducten: ◦ Zich informeren over de nieuwe bank en verzekeringsproducten van bpost bank en van de procedures en de hierover beschikbare informatiebronnen gebruiken

◦ Verder ontwikkelen van de eigen vaardigheden

 

 

 

Profiel

 

* Bachelor of gelijkwaardig door ervaring

 

 

Ervaring & technische vaardigheden

 

 * Minimum 2 jaar in een commerciële functie

* Grondige kennis van de tweede landstaal

* Grondige kennis van de verkoopstechnieken

* Degelijke kennis van de financiële markt

* In het bezit zijn van de nodige certificaties voor de verkoop van bank & verzekeringsproducten is een plus (MIFID, Wet Willems , Wet Cauwenberghs)

* Of bereid zijn om de testen ivm met deze certificaties te lukken om in de functie bevestigd te worden.

* Goede kennis van MS Office

 

Match criteria: Banking, Goverment Relations, Logistices and Supply Chain, Analyst, Risk, 40 hours, Outside the Netherlands, Non

Company name: Stepstone NL –

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Why Should I Hire You? The most overlooked question is also the one most candidates are unprepared to answer. This is often because job applicants don't do their homework on the position. Your job is to illustrate why you are the most qualified candidate. Review the job description and qualifications very closely to identify the skills and knowledge that are critical to the position, then identify experiences from your past that demonstrate those skills and knowledge.
Questions to ask
What skills and experiences would make an ideal candidate? This is a great open-ended question that will have the interviewer put his or her cards on the table and state exactly what the employer is looking for. If the interviewer mentions something you didn’t cover yet, now is your chance.