EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Sep 042018
 

Field Sales Engineer regio zuid oost NL

Dormer Pramet is een van de toonaangevende bedrijven in de metaalverwerkende industrie en maakt deel uit van Sandvik Machining Solutions, een van de business area’s binnen de Zweedse multinational Sandvik AB. Met de productmerken, Dormer en Pramet bieden wij een unieke en uitgebreide reeks van gereedschappen en diensten voor het draaien, frezen, boren en draadsnijden. Wij verhogen de productiviteit en het concurrentievermogen van onze klanten door ze te voorzien van moderne en adequate machinale oplossingen.

Wij zijn op zoek naar een Field Sales Engineer in de regio Zuid-Oost Nederland.

Functie-inhoud
In deze belangrijke rol is de Field Sales Engineer verantwoordelijk voor het verstrekken van technische ondersteuning en de dagelijkse verkoop die nodig is om aan de verkoopdoelstellingen van Dormer Pramet te voldoen. Dit betekent dat je onze huidige klanten zult bezoeken om de omzet veilig te stellen en verder uit te bouwen, maar uiteraard ook op zoek gaat naar nieuwe prospects. Het samenwerken met en ondersteunen van onze distribiteurs is een belangrijk deel van de taak terwijl je daarnaast de eindgebruikers actief bezoekt om hen vertrouwd te maken met de mogelijkheden die Dormer Pramet hen heeft te bieden. Een onderdeel van deze functie is het zorgen voor promotiecampagnes en het lanceren van nieuwe producten. De Sales Engineer rapporteert aan de Area Sales Manager Benelux.

Het profiel

De ideale kandidaat heeft minimaal 3 jaar verkoopervaring in industriële snijgereedschappen of 5 jaar ervaring in de verspanende industrie en heeft de vaardigheden en ambitie om actief te verkopen. Kennis van CNC machines is essentieel. Zowel algemene kennis van verspaning als uitzonderlijke mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden zijn vereist. Basis computervaardigheden waaronder Excel, Word, PowerPoint en Outlook zijn wenselijk. Natuurlijk voorziet Dormer Pramet in een adequate inwerkingsperiode en vinden er regelmatig technische/commerciële trainingen plaats.

Contact informatie

Als je op zoek bent naar een uitdagende en gevarieerde functie, dan kan je solliciteren naar deze functie via HRBenelux@sandvik.com. Voor vragen omtrent het recruitment proces kan je contact opnemen met HR Benelux, HrBenelux@sandvik.com, +31 (0)800 8044.

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Why Is There A Gap In Your Work History? Employers understand that people lose their jobs and it's not always easy to find a new one fast. When answering this question, list activities you'??ve been doing during any period of unemployment. Freelance projects, volunteer work or taking care of family members all let the interviewer know that time off was spent productively.
Questions to ask
Do you offer continuing education and professional training? This is a great positioning question, showing that you are interested in expanding your knowledge and ultimately growing with the employer.