EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Aug 072018
 

De ideale kandidaat heeft minimaal 3 jaar verkoopervaring in industriële snijgereedschappen of 5 jaar ervaring in de verspanende industrie en heeft de vaardigheden en ambitie om actief te verkopen. Kennis van verspanende bewerkingen op CNC-machines is essentieel.

Ook zijn goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden vereist.

Basis computervaardigheden waaronder Excel, Word, PowerPoint en Outlook zijn wenselijk. Natuurlijk voorziet Dormer Pramet in een adequate inwerkingsperiode en vinden er regelmatig technische/commerciële trainingen plaats om je kennis en competenties actueel te houden en verder te vergroten.

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Why Is There A Gap In Your Work History? Employers understand that people lose their jobs and it's not always easy to find a new one fast. When answering this question, list activities you'??ve been doing during any period of unemployment. Freelance projects, volunteer work or taking care of family members all let the interviewer know that time off was spent productively.
Questions to ask
Do you offer continuing education and professional training? This is a great positioning question, showing that you are interested in expanding your knowledge and ultimately growing with the employer.