EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Apr 252018
 

JABRO TOOLS te Lottum (Noord-Limburg), onderdeel van de Zweedse multinationals Seco Tools en Sandvik, ontwikkelt en produceert hoogwaardige hardmetalen snijgereedschappen voor diverse high-tech industrieën. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste CNC machines en meetapparatuur. Naast een kwalitatief uitstekend product levert Jabro Tools tevens kennis aan haar wereldwijde klanten en tonen we elke dag weer onze kernwaarden.

Momenteel zijn wij op zoek naar een:

ENGINEER PRODUCTION TECHNOLOGY (m/v)

Je werkt in een klein team van Production Technology Engineers, dat de organisatie voorziet van de meest effectieve en efficiënte slijp- en bijbehorende productiemethoden voor korte en middellange termijn.

Belangrijkste taken:

– signaleren van trends, ontwikkelingen en kansen op basis van interne gegevens, marktinformatie en de nieuwste technologieën

– uitvoeren van capability studies en het implementeren van technieken en technologieën t.b.v. procesbeheersing

– opstellen van bijbehorende procedures, instructies en rapportages en het inleren van de gebruikers

– ondersteunen van collega’s bij trajecten op het gebied van applicatie- en productontwikkeling

– contacten onderhouden met leveranciers en kennisinstituten om een technologische voorsprong te creëren en te behouden

De juiste kandidaat:

– heeft een afgeronde HBO-opleiding Werktuigbouwkunde of Technische Bedrijfskunde

– beschikt bij voorkeur over ervaring met productietechnologie, –optimalisatie en –innovatie

– beheerst de Nederlandse, Engelse en eventueel Duitse taal in woord en geschrift

– toont initiatief en is sterk oplossings- en verbeteringsgericht

– is kritisch op kwaliteit, werkt gestructureerd en nauwkeurig

– is communicatief vaardig, overtuigt op een natuurlijke manier en heeft plezier in het overdragen van kennis

– is in staat en bereid om internationaal te reizen

– kan zowel zelfstandig als in teamverband werken

– straalt onze kernwaarden uit

Informatie en sollicitatie:

Voor meer gedetailleerde informatie over de functie kun je terecht bij Thijs Luttikhold (Manager Production Technology, tel. 077-3580552). Je sollicitatie met uitgebreide motivatie en curriculum vitae kun je t/m maandag 30 april mailen naar Lotte Opbroek, HR Advisor via lotte.opbroek@secotools.com.

Kijk ook op onze website www.secotools.com en vind ons op de social media LinkedIn, Facebook en YouTube!

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Why Should I Hire You? The most overlooked question is also the one most candidates are unprepared to answer. This is often because job applicants don't do their homework on the position. Your job is to illustrate why you are the most qualified candidate. Review the job description and qualifications very closely to identify the skills and knowledge that are critical to the position, then identify experiences from your past that demonstrate those skills and knowledge.
Questions to ask
What can you tell me about your new products or plans for growth? This question should be customized for your particular needs. Do your homework on the employer’s site beforehand and mention a new product or service it’s launching to demonstrate your research and interest. The answer to the question will give you a good idea of where the employer is headed.