EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 212018
 

Heb jij een grote passie om als Architect aan de slag te gaan en heb jij een sterke affiniteit met IT? Dan ben jij de Young Professional die perfect op deze rol past! Bij start van het traineeship doorloop je een interactieve praktijkschool waarin we je de basis leren van het vak van Architect. Deze trainingen worden gegeven door zowel onze eigen (toonaangevende) professionals als diverse externe instituten. Het behalen van examens en certificeringen zijn dan ook een onlosmakelijk onderdeel van dit persoonlijke traject!  Je wordt opgeleid door senior professionals van Ordina. Deze senioren leiden jou persoonlijk op en begeleiden jou in de praktijk (buddy en coach).    Na het doorlopen van de eerste trainingen begint het echte werk. Je gaat van start met een senior collega welke jou de kneepjes van het vak laat zien. Op deze manier krijg je uit eerste hand mee hoe de vertaling van theorie naar praktijk werkt en doe je snel hands-on ervaring op.    Je gaat aan de slag met interessante onderwerpen zoals; projectmanagement (prince II) applying architecture, principes agile scrum, de PSA, business analyse en principes devops (RT&O). Tenslotte ga je zelf aan de slag, met natuurlijk altijd je team en begeleiding achter de hand om een beroep op te doen!

Jij hebt net een technische opleiding in een Bedrijfskundige, Informatica-,  of andere beta-richting afgerond en wilt een stap in je carrière maken. Je bent analytisch sterk, goed in overzicht krijgen en houden, communicatief vaardig, leergierig en hebt een passie voor (samen-)werken aan oplossingen van bedrijfsproblemen met een grote IT-component. Ook ben je fulltime beschikbaar vanaf 1 februari, 1 maart of 1 april.

#Wat breng jij mee om tot een groot succes te komen?
– het maken van smart afspraken en het geven en ontvangen van feedback

 • exploreren (win-win) in plaats van het compromis
 • ontwikkelen skills: impact en overtuigingskracht en eigenaarschap: op eigen initiatief op mensen af stappen en ze op de juiste manier overtuigen

Kortom; ben jij klaar voor een uitdaging waar je zowel vakkennis als energie in kwijt kan? Solliciteer dan snel!

Wanneer je aan de slag gaat bij Ordina, bieden wij jou:

 • een contract voor onbepaalde tijd 
 • uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden (zowel binnen als buiten de traineeship)
 • een informele en open cultuur
 • de ruimte om mee te bouwen aan zichtbare projecten in onze digitale wereld
 • een goed startsalaris met duidelijke groeiafspraken
 • een leaseregeling, smartphone en laptop
 • de mogelijkheid om te werken aan duurzame innovaties
 • ‘het beste van twee werelden’: de doorgroeimogelijkheden en mooie klanten van een grote organisatie, de betrokkenheid en samenwerking van het werken in kleine teams
 • collectieve regelingen, waaronder winstdeling, pensioen en ziektekostenverzekering
 • flexibel arbeidsvoorwaardenpakket

Daarnaast kom je in een trainingsgroep van meerdere Young Professionals. Samen volg je trainingen, deel je ervaringen, speel je een potje tafelvoetbal en drink je na afloop gezellig een borrel.

#MeerWeten
Ben je enthousiast geworden en wil jij jezelf binnenkort Young Professional Solutions Architect noemen? Solliciteer dan nu! Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar mij: maaike.koster@ordina.nl of pak meteen de telefoon: 06 – 20825410

Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure. Volg ons ook via LinkedIn en Facebook!

Match criteria: ICT, Telecom, ICT, Quality Assurance, 40 hours, Prov. Utrecht, Non, Assistant or Support

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Why Should I Hire You? The most overlooked question is also the one most candidates are unprepared to answer. This is often because job applicants don't do their homework on the position. Your job is to illustrate why you are the most qualified candidate. Review the job description and qualifications very closely to identify the skills and knowledge that are critical to the position, then identify experiences from your past that demonstrate those skills and knowledge.
Questions to ask
What can you tell me about your new products or plans for growth? This question should be customized for your particular needs. Do your homework on the employer’s site beforehand and mention a new product or service it’s launching to demonstrate your research and interest. The answer to the question will give you a good idea of where the employer is headed.