EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 212018
 

Heb jij een grote passie om als Architect aan de slag te gaan en heb jij een sterke affiniteit met IT? Dan ben jij de Young Professional die perfect op deze rol past! Bij start van het traineeship doorloop je een interactieve praktijkschool waarin we je de basis leren van het vak van Architect. Deze trainingen worden gegeven door zowel onze eigen (toonaangevende) professionals als diverse externe instituten. Het behalen van examens en certificeringen zijn dan ook een onlosmakelijk onderdeel van dit persoonlijke traject!  Je wordt opgeleid door senior professionals van Ordina. Deze senioren leiden jou persoonlijk op en begeleiden jou in de praktijk (buddy en coach).    Na het doorlopen van de eerste trainingen begint het echte werk. Je gaat van start met een senior collega welke jou de kneepjes van het vak laat zien. Op deze manier krijg je uit eerste hand mee hoe de vertaling van theorie naar praktijk werkt en doe je snel hands-on ervaring op.    Je gaat aan de slag met interessante onderwerpen zoals; projectmanagement (prince II) applying architecture, principes agile scrum, de PSA, business analyse en principes devops (RT&O). Tenslotte ga je zelf aan de slag, met natuurlijk altijd je team en begeleiding achter de hand om een beroep op te doen!

Jij hebt net een technische opleiding in een Bedrijfskundige, Informatica-,  of andere beta-richting afgerond en wilt een stap in je carrière maken. Je bent analytisch sterk, goed in overzicht krijgen en houden, communicatief vaardig, leergierig en hebt een passie voor (samen-)werken aan oplossingen van bedrijfsproblemen met een grote IT-component. Ook ben je fulltime beschikbaar vanaf 1 februari, 1 maart of 1 april.

#Wat breng jij mee om tot een groot succes te komen?
– het maken van smart afspraken en het geven en ontvangen van feedback

 • exploreren (win-win) in plaats van het compromis
 • ontwikkelen skills: impact en overtuigingskracht en eigenaarschap: op eigen initiatief op mensen af stappen en ze op de juiste manier overtuigen

Kortom; ben jij klaar voor een uitdaging waar je zowel vakkennis als energie in kwijt kan? Solliciteer dan snel!

Wanneer je aan de slag gaat bij Ordina, bieden wij jou:

 • een contract voor onbepaalde tijd 
 • uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden (zowel binnen als buiten de traineeship)
 • een informele en open cultuur
 • de ruimte om mee te bouwen aan zichtbare projecten in onze digitale wereld
 • een goed startsalaris met duidelijke groeiafspraken
 • een leaseregeling, smartphone en laptop
 • de mogelijkheid om te werken aan duurzame innovaties
 • ‘het beste van twee werelden’: de doorgroeimogelijkheden en mooie klanten van een grote organisatie, de betrokkenheid en samenwerking van het werken in kleine teams
 • collectieve regelingen, waaronder winstdeling, pensioen en ziektekostenverzekering
 • flexibel arbeidsvoorwaardenpakket

Daarnaast kom je in een trainingsgroep van meerdere Young Professionals. Samen volg je trainingen, deel je ervaringen, speel je een potje tafelvoetbal en drink je na afloop gezellig een borrel.

#MeerWeten
Ben je enthousiast geworden en wil jij jezelf binnenkort Young Professional Solutions Architect noemen? Solliciteer dan nu! Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar mij: maaike.koster@ordina.nl of pak meteen de telefoon: 06 – 20825410

Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure. Volg ons ook via LinkedIn en Facebook!

Match criteria: ICT, Telecom, ICT, Quality Assurance, 40 hours, Prov. Utrecht, Non, Assistant or Support

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
“Please give me an example of a time when you had a problem with a supervisor/co-worker and how you approached the problem.” “I think that the hardest thing about work isn’t the work, it’s the people at work,” Teach says. Most employees have a problem with a supervisor or co-worker at some point in their career. How they handle that problem says a lot about their people skills. If you can explain to the interviewer that you were able to overcome a people problem at work, this will definitely help your chances of getting the job, he says.
Questions to ask
What have you enjoyed most about working here? This question allows the interviewer to connect with you on a more personal level, sharing his or her feelings. The answer will also give you unique insight into how satisfied people are with their jobs there. If the interviewer is pained to come up with an answer to your question, it’s a big red flag.