EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 212018
 

Welke Verkoper Binnendienst komt ons fulltime versterken in Bleiswijk?
Tider is een gevestigde naam in de Sign industrie die sinds 2006 zeer sterk in de markt staat en nog altijd sterk groeiend is door heel Europa. Wij zijn er trots op dat we een toonaangevende leverancier voor reclame materialen zoals groot formaat Printdoeken, rolbanners en aanverwanten, op de Europese markt zijn. Dit is vanwege het feit dat we trouw aan onze basisprincipes blijven: kwaliteit, beste prijzen, innovatie en service.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij opzoek naar gedreven Verkoper in onze binnendienst met kennis van de Talen Frans, Duits en Engels. Hij/zij neemt telefonische orders aan, maakt offertes en beantwoord hierbij technische vragen over het gebruik van de producten.

Gevraagd niveau

  • Vanaf MBO werk- en denkniveau
  • 3-5 jaar sales ervaring in B2B.
  • Communicatieve vaardigheden en assertiviteit
  • Zelfstandig, gestructureerd en efficiënt kunnen werken
  • Oplossingsgericht en doelgericht denken en werken
  • Goede beheersing van de Talen.
  • MS Office-vaardigheden

Wat kunt u van ons verwachten ?
Hiervoor bieden wij uiteraard een uitstekend salaris.
Fulltime contract (40 uur) en een gezellige werksfeer

Nieuwsgierig geworden?
Kijk op onze website: www.tidersign.com
En stuur uw motivatie en CV via de ‘Solliciteer’ button.

Tidersign
t.a.v. Dhr. Rob Bakker
Spectrumlaan 47-49
2665 NM Bleiswijk
Tel: +31(0)79-3411152

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, fulltime, Bleiswijk, Administratief, Commercieel.

Match criteria: Retail, Trade, Customer Service, Treasury, Sales representative, 40 hours, Prov. South Holland, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Why Should I Hire You? The most overlooked question is also the one most candidates are unprepared to answer. This is often because job applicants don't do their homework on the position. Your job is to illustrate why you are the most qualified candidate. Review the job description and qualifications very closely to identify the skills and knowledge that are critical to the position, then identify experiences from your past that demonstrate those skills and knowledge.
Questions to ask
What can you tell me about your new products or plans for growth? This question should be customized for your particular needs. Do your homework on the employer’s site beforehand and mention a new product or service it’s launching to demonstrate your research and interest. The answer to the question will give you a good idea of where the employer is headed.