EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 212018
 

Systems Engineer

Progression is een lokale fullservice ICT-dienstverlener die al meer dan 10 jaar de marktontwikkelingen vertaalt naar effectieve ICT-oplossingen. Met onze specialisten verzorgen wij de complete ICT-keten op het gebied van levering, implementatie, beheer en onderhoud van ICT-infrastructuren. Hierdoor zijn wij in staat een bijdrage te leveren aan jouw bedrijfsdoelstellingen. Vanuit onze overtuiging dat ICT voor jou moet werken en niet andersom, richten wij ons niet alleen op jouw primaire bedrijfsproces, maar ook op het verhogen van jouw werknemerstevredenheid. Een inspirerend dynamisch team van 7 medewerkers verzorgt in een ontspannen sfeer het ICT-proces van mkb-bedrijven.

System engineer
Als System Engineer houd je je bezig met diverse uiteenlopende servicewerkzaamheden voor onze klanten en het ondersteunen en beheren van infrastructuren. Denk hierbij aan wijzigingen doorvoeren en incidenten oplossen van centrale server omgevingen en klantvraagstukken. De omgevingen zijn opgebouwd uit gangbare producten zoals Microsoft, Citrix, VMware en Cisco. Afhankelijk van de complexiteit van de netwerkinfrastructuren werk je zelfstandig of in teamverband. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen, het oplossen van incidenten en het uitvoeren van wijzigingen. Je kunt een project van start tot oplevering leiden. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je bezit een goed humeur en klant-, resultaatgericht denken is bij jou vanzelfsprekend.

Jouw kwaliteiten
Je bent zelfstandig, zowel mondeling als schriftelijk vaardig en hebt aantoonbare ervaring met het maken van – en werken volgens – procedures en werkinstructies. Je bent in staat om je teamleden te enthousiasmeren en naar een hoger niveau te tillen. Je ziet salesmogelijkheden en kansen en bent ondernemend van aard. Je bent service- en klantgericht, loyaal, sociaal en flexibel en hebt geen moeite met het draaien van standby-diensten. Je bent in staat om een stapje extra te zetten als de situatie hierom vraagt. Je draagt zorg voor een correcte aan- en afmelding van de service tickets richting onze klanten. Je denkt proactief mee met en voor de klant.

 • Hbowerk– en –denkniveau, hbo-diploma is een pre.
 • Je bent hands-on en een kei op het gebied van system engineering.
 • Je kunt de oplossing niet alleen bedenken maar ook bouwen.
 • Je werkt graag in teamverband.
 • Je kunt je ervaring aantonen middels certificaten en hands-on-ervaring.
 • Er is sprake van consignatiediensten (een week per maand).
 • Schoolverlaters worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

Wij bieden
We bieden een uitdagende baan in een business-to-businessomgeving. Je komt in een organisatie terecht met een platte structuur waarbij we als team voor de vooruitgang en innovatie zorgen.

 • We werken in een projectomgeving en je bent verantwoordelijk voor het hele traject.
 • Een goed salaris met bijbehorende arbeidsvoorwaarden.
 • Opleidingsmogelijkheden om je kennis up-to-date te houden.
 • Verantwoordelijkheden met bijbehorende bevoegdheden.
 • Interessante klantomgevingen, je hebt direct contact met de klant.

Geïnteresseerd?
Graag ontvangen we je sollicitatie via het online sollicitatieformulier. Kijk voor meer informatie over onze organisatie op onze website: www.progression.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Match criteria: ICT, ICT, Quality Assurance, Netwok engineer, Systems Engineering (Technical), 40 hours, Prov. Zeeland, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
What's The Biggest Risk You've Ever Taken? Some roles require a high degree of tenacity and the ability to pick oneself up after getting knocked down. Providing examples of your willingness to take risks shows both your ability to fail and rebound, but also your ability to make risky or controversial moves that succeed.
Questions to ask
Can you tell me about the team I’ll be working with? Notice how the question is phrased; it assumes you will get the job. This question also tells you about the people you will interact with on a daily basis, so listen to the answer closely.