EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 212018
 

Systems Engineer

Progression is een lokale fullservice ICT-dienstverlener die al meer dan 10 jaar de marktontwikkelingen vertaalt naar effectieve ICT-oplossingen. Met onze specialisten verzorgen wij de complete ICT-keten op het gebied van levering, implementatie, beheer en onderhoud van ICT-infrastructuren. Hierdoor zijn wij in staat een bijdrage te leveren aan jouw bedrijfsdoelstellingen. Vanuit onze overtuiging dat ICT voor jou moet werken en niet andersom, richten wij ons niet alleen op jouw primaire bedrijfsproces, maar ook op het verhogen van jouw werknemerstevredenheid. Een inspirerend dynamisch team van 7 medewerkers verzorgt in een ontspannen sfeer het ICT-proces van mkb-bedrijven.

System engineer
Als System Engineer houd je je bezig met diverse uiteenlopende servicewerkzaamheden voor onze klanten en het ondersteunen en beheren van infrastructuren. Denk hierbij aan wijzigingen doorvoeren en incidenten oplossen van centrale server omgevingen en klantvraagstukken. De omgevingen zijn opgebouwd uit gangbare producten zoals Microsoft, Citrix, VMware en Cisco. Afhankelijk van de complexiteit van de netwerkinfrastructuren werk je zelfstandig of in teamverband. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen, het oplossen van incidenten en het uitvoeren van wijzigingen. Je kunt een project van start tot oplevering leiden. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je bezit een goed humeur en klant-, resultaatgericht denken is bij jou vanzelfsprekend.

Jouw kwaliteiten
Je bent zelfstandig, zowel mondeling als schriftelijk vaardig en hebt aantoonbare ervaring met het maken van – en werken volgens – procedures en werkinstructies. Je bent in staat om je teamleden te enthousiasmeren en naar een hoger niveau te tillen. Je ziet salesmogelijkheden en kansen en bent ondernemend van aard. Je bent service- en klantgericht, loyaal, sociaal en flexibel en hebt geen moeite met het draaien van standby-diensten. Je bent in staat om een stapje extra te zetten als de situatie hierom vraagt. Je draagt zorg voor een correcte aan- en afmelding van de service tickets richting onze klanten. Je denkt proactief mee met en voor de klant.

 • Hbowerk– en –denkniveau, hbo-diploma is een pre.
 • Je bent hands-on en een kei op het gebied van system engineering.
 • Je kunt de oplossing niet alleen bedenken maar ook bouwen.
 • Je werkt graag in teamverband.
 • Je kunt je ervaring aantonen middels certificaten en hands-on-ervaring.
 • Er is sprake van consignatiediensten (een week per maand).
 • Schoolverlaters worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

Wij bieden
We bieden een uitdagende baan in een business-to-businessomgeving. Je komt in een organisatie terecht met een platte structuur waarbij we als team voor de vooruitgang en innovatie zorgen.

 • We werken in een projectomgeving en je bent verantwoordelijk voor het hele traject.
 • Een goed salaris met bijbehorende arbeidsvoorwaarden.
 • Opleidingsmogelijkheden om je kennis up-to-date te houden.
 • Verantwoordelijkheden met bijbehorende bevoegdheden.
 • Interessante klantomgevingen, je hebt direct contact met de klant.

Geïnteresseerd?
Graag ontvangen we je sollicitatie via het online sollicitatieformulier. Kijk voor meer informatie over onze organisatie op onze website: www.progression.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Match criteria: ICT, ICT, Quality Assurance, Netwok engineer, Systems Engineering (Technical), 40 hours, Prov. Zeeland, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Why Should I Hire You? The most overlooked question is also the one most candidates are unprepared to answer. This is often because job applicants don't do their homework on the position. Your job is to illustrate why you are the most qualified candidate. Review the job description and qualifications very closely to identify the skills and knowledge that are critical to the position, then identify experiences from your past that demonstrate those skills and knowledge.
Questions to ask
What can you tell me about your new products or plans for growth? This question should be customized for your particular needs. Do your homework on the employer’s site beforehand and mention a new product or service it’s launching to demonstrate your research and interest. The answer to the question will give you a good idea of where the employer is headed.