EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 212018
 

Ben jij technisch opgeleid en heb je ervaring met het aansturen van een team?

Leid onze Technische Dienst als Senior Manager en draag bij aan de wereldwijde gezondheid.

Eén van onze moderne hightech productiebedrijven bevindt zich in Meppel, met een oppervlakte van 40.000 m2. Vanuit hier worden onze producten niet alleen geproduceerd, maar ook verpakt en gedistribueerd naar meer dan 100 landen. Een spil in dit productieproces is de Technische Dienst, een afdeling die zich bezighoudt met alle technische bedrijfsaspecten, waaronder onderhoud en reparaties.

Een technische uitdaging: aan de slag als Senior Manager TSD
Als Senior Manager TSD, ben je eindverantwoordelijk voor onze Technische Dienst. Je wordt hierbij ondersteund door twee Supervisors; samen stuur je onze utiliteiten- en productieapparatuurmonteurs, kalibratiegroep, reliability engineers en werkvoorbereider/planner/inkoper aan. Belangrijk is dat onze productieapparatuur en -utiliteiten technisch optimaal zijn, zonder storingen. Hierbij moet de TSD voldoen aan alle relevante technische wet- en regelgeving, alsmede alle GMP regelgeving binnen de TSD. Je rapporteert aan de Associate Director TS&FD (Technical Services & Facility Department).

Enkele verantwoordelijkheden:

  • Strategische verbeterplannen opstellen omtrent het onderhoud van apparatuur, de TSD organisatie, gebruikte systemen en technische levensduur van apparatuur.
  • Contact onderhouden met verschillende bedrijfsafdelingen en stakeholders over de technische prestaties van apparatuur en gerelateerde activiteiten.

Een hightech team, een hightech manager
We hanteren hoge standaarden op het gebied van technische wet- en regelgeving en de kwaliteit van onze producten. Dit geldt ook voor onze medewerkers. Onze ideale manager bezit uitstekende people management vaardigheden en stuurt collega’s gericht aan. Je bent communicatief sterk en hebt een servicegerichte instelling; eigenschappen die je helpen om te gaan met onze verschillende stakeholders. Dankzij je analytische vaardigheden en conceptueel denken los je problemen efficiënt op en draag je proactief verbeteringen aan.

De senior manager die we zoeken:

  • heeft een hbo- of wo-opleiding afgerond in een technische richting, zoals elektrotechniek of werktuigbouwkunde;
  • beschikt over 7-10 jaar managementervaring in een vergelijkbare functie;
  • bezit kennis van technische installaties, kalibratieprincipes en onderhoudsconcepten;
  • is bij voorkeur bekend met industriële IT, mechatronica, Maximo/OEE en Lean Six Sigma.

Jouw loopbaan bij Astellas
Samen met onze medewerkers werken wij toe naar het bereiken van onze doelstellingen. Wij willen wereldwijd als ‘Employer of Choice’ worden gezien. Je komt bij ons te werken in een internationale, professionele en robuuste werkomgeving, waar je samenwerkt met een team van professionals. Wij bieden je volop ontwikkelmogelijkheden binnen je functie. Zo creëren we pioniers van de toekomst.

Ons aanbod:

  • Een prima salaris en een 13e maand
  • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen
  • Een uitstekende pensioenregeling en bedrijfseigen spaarregeling
  • Een collectieve zorgverzekering en tegemoetkoming hierin

Optimaliseer jij onze technische afdeling?
Draag bij aan de algemene gezondheid en solliciteer door je cv en motivatie te versturen via de ‘Solliciteer’ button. Vragen? Neem contact op met Mieke Kissing (Associate Director Human Resources) via +31 (0)522-235448) of +31 (0)6-22236248.

Over ons:
Astellas is een internationaal farmaceutisch bedrijf met wereldwijd meer dan 17.000 medewerkers en een omzet van meer dan 11 miljard euro. We zijn van oorsprong een Japans bedrijf, met een Europees hoofdkantoor in Londen. In Meppel staat één van onze moderne hightech productiebedrijven: hier worden jaarlijks 2000 batches medicijnen bereid en 2 miljard capsules en tabletten in 70 miljoen doosjes verpakt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Meppel, Techniek, Technische Dienst, Manager.

Match criteria: Medical Practice, Electric engineering, Operations, Mechanical engineering, Process Management, Facility Coordinator, 40 hours, Prov. Drenthe, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Why Should I Hire You? The most overlooked question is also the one most candidates are unprepared to answer. This is often because job applicants don't do their homework on the position. Your job is to illustrate why you are the most qualified candidate. Review the job description and qualifications very closely to identify the skills and knowledge that are critical to the position, then identify experiences from your past that demonstrate those skills and knowledge.
Questions to ask
What can you tell me about your new products or plans for growth? This question should be customized for your particular needs. Do your homework on the employer’s site beforehand and mention a new product or service it’s launching to demonstrate your research and interest. The answer to the question will give you a good idea of where the employer is headed.