EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 212018
 

Wij zijn een kerngezond en toekomstgericht familiebedrijf voor NE-metaalbewerking, ge- vestigd in de industriële regio Zuid-Westfalen. In onze drie divisies Gebouwentechniek, Giettechniek en Walsproducten ontwikkelen, produceren en ver- kopen wij zeer hoog kwalitatie- ve non-ferrometaal producten en metalen halffabricaten. Onze innovatieve appenda-ges en systeemoplossingen voor drinkwater installaties zijn wereldmarktleider in de sanitair- branche. Meer dan 800 mede- werkster en medewerkers op de locatie in Olpe, meer dan 890 werknemers wereldwijd, verkoopvestigingen en doch- terondernemingen in Duits- land, Europa en wereldwijd- dat is Kemper vandaag de dag!
 

Voor ons verkoopteam Nederland/België op het gebied van Gebouwentechniek zoeken wij op korte termijn een:

Regiomanager voor de buitendienst (m/v)

Taken en verantwoordelijkheden

 • Eindverantwoordelijk voor alle werkzaamheden in Nederland en België
 • Verdere ontwikkeling van de lokale KEMPER organisatie en markpositie
 • Verantwoordelijk voor de uitbreiding van de omzet en bedrijfsomvang
 • Opstellen en implementatie van het Marketing en bedrijfsplan
 • Commerciële acquisitie van nieuwe klanten en structure-ring van het verkoop district
 • Onderhouden van contacten met de bestaande klanten- kring
 • Strategische ondersteuning en acquisitie van de doel- groep (vnl. ontwikkelaars, professionele groothandel, installateurs)
 • Het voeren van jaargesprekkenteurs
 • Leiding geven aan en motiveren van de lokale KEMPER Teams (momenteel 3 medewerkers, in de toekomst kan dit aantal worden uitgebreid)

Jouw profiel

 • Enkele jaren relevante werkervaring, op het gebied van Gebouwentechniek /sanitaire voorzieningen
 • Afgeronde HBO-opleiding (commercieel/technisch) of vergelijkbare opleiding
 • Vakkennis op het gebied van verkoop is van relevant belang
 • Ervaring bij het leidinggeven aan Buitendienst Teams
 • Bereidheid om veel te reizen binnen Nederland en België
 • Bereidheid om ook in het weekend beurzen, jaarbeurzen en soortgelijke evenementen te verzorgen
 • Zeer goede kennis van MS Office en CRM
 • Kennis van de Duitse, Nederlandse en Engelse taal

Wat bieden wij:

Je werkt in een dynamisch en gemotiveerd verkoopteam. Een gedegen inwerkperiode zorgt voor een geslaagde start bij KEMPER. Naast een passend marktconform salaris bieden wij je de zekerheid van wer- ken bij een succesvol, middel- groot familiebedrijf. Je wordt deel van de KEMPER-familie!

Match criteria: Metal, Sales representative, Key Account Manager, 40 hours, Germany, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Why Should I Hire You? The most overlooked question is also the one most candidates are unprepared to answer. This is often because job applicants don't do their homework on the position. Your job is to illustrate why you are the most qualified candidate. Review the job description and qualifications very closely to identify the skills and knowledge that are critical to the position, then identify experiences from your past that demonstrate those skills and knowledge.
Questions to ask
What can you tell me about your new products or plans for growth? This question should be customized for your particular needs. Do your homework on the employer’s site beforehand and mention a new product or service it’s launching to demonstrate your research and interest. The answer to the question will give you a good idea of where the employer is headed.