EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 212018
 

Wij zijn een kerngezond en toekomstgericht familiebedrijf voor NE-metaalbewerking, ge- vestigd in de industriële regio Zuid-Westfalen. In onze drie divisies Gebouwentechniek, Giettechniek en Walsproducten ontwikkelen, produceren en ver- kopen wij zeer hoog kwalitatie- ve non-ferrometaal producten en metalen halffabricaten. Onze innovatieve appenda-ges en systeemoplossingen voor drinkwater installaties zijn wereldmarktleider in de sanitair- branche. Meer dan 800 mede- werkster en medewerkers op de locatie in Olpe, meer dan 890 werknemers wereldwijd, verkoopvestigingen en doch- terondernemingen in Duits- land, Europa en wereldwijd- dat is Kemper vandaag de dag!
 

Voor ons verkoopteam Nederland/België op het gebied van Gebouwentechniek zoeken wij op korte termijn een:

Regiomanager voor de buitendienst (m/v)

Taken en verantwoordelijkheden

 • Eindverantwoordelijk voor alle werkzaamheden in Nederland en België
 • Verdere ontwikkeling van de lokale KEMPER organisatie en markpositie
 • Verantwoordelijk voor de uitbreiding van de omzet en bedrijfsomvang
 • Opstellen en implementatie van het Marketing en bedrijfsplan
 • Commerciële acquisitie van nieuwe klanten en structure-ring van het verkoop district
 • Onderhouden van contacten met de bestaande klanten- kring
 • Strategische ondersteuning en acquisitie van de doel- groep (vnl. ontwikkelaars, professionele groothandel, installateurs)
 • Het voeren van jaargesprekkenteurs
 • Leiding geven aan en motiveren van de lokale KEMPER Teams (momenteel 3 medewerkers, in de toekomst kan dit aantal worden uitgebreid)

Jouw profiel

 • Enkele jaren relevante werkervaring, op het gebied van Gebouwentechniek /sanitaire voorzieningen
 • Afgeronde HBO-opleiding (commercieel/technisch) of vergelijkbare opleiding
 • Vakkennis op het gebied van verkoop is van relevant belang
 • Ervaring bij het leidinggeven aan Buitendienst Teams
 • Bereidheid om veel te reizen binnen Nederland en België
 • Bereidheid om ook in het weekend beurzen, jaarbeurzen en soortgelijke evenementen te verzorgen
 • Zeer goede kennis van MS Office en CRM
 • Kennis van de Duitse, Nederlandse en Engelse taal

Wat bieden wij:

Je werkt in een dynamisch en gemotiveerd verkoopteam. Een gedegen inwerkperiode zorgt voor een geslaagde start bij KEMPER. Naast een passend marktconform salaris bieden wij je de zekerheid van wer- ken bij een succesvol, middel- groot familiebedrijf. Je wordt deel van de KEMPER-familie!

Match criteria: Metal, Sales representative, Key Account Manager, 40 hours, Germany, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
“Please give me an example of a time when you had a problem with a supervisor/co-worker and how you approached the problem.” “I think that the hardest thing about work isn’t the work, it’s the people at work,” Teach says. Most employees have a problem with a supervisor or co-worker at some point in their career. How they handle that problem says a lot about their people skills. If you can explain to the interviewer that you were able to overcome a people problem at work, this will definitely help your chances of getting the job, he says.
Questions to ask
What have you enjoyed most about working here? This question allows the interviewer to connect with you on a more personal level, sharing his or her feelings. The answer will also give you unique insight into how satisfied people are with their jobs there. If the interviewer is pained to come up with an answer to your question, it’s a big red flag.