EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 212018
 

Wil jij de uitdaging aangaan om als Projectleider eindverantwoordelijke worden voor één grote klant in de regio Amsterdam waar jij het volledige proces op het gebied van beheer en onderhoud gaat managen? Dan ben jij degene die wij zoeken! A. de Jong Groep is door groei op zoek naar een ambitieuze:

Projectleider Installatietechniek (KLP) Amsterdam

Wat ga je doen als Projectleider?
Als Projectleider installatietechniek ben jij eindverantwoordelijk voor de staat en het beheer van alle werktuigbouwkundige installaties bij één grote klant. De klant wil ontzorgd worden en één aanspreekpunt hebben en dit word jij. Dit Je doet dit niet alleen maar met je eigen team. Dit bestaat uit een werkvoorbereider/tekenaar en een team servicemonteurs.

Je krijgt de uitdaging om verantwoordelijk te zijn voor:

 • Projecten met een aanneemsom van 20k tot 100k;
 • De kwaliteit van onze dienstverlening op het gebied van werktuigbouwkundige installatietechniek;
 • De omzet en een gezond financieel resultaat voor jouw projecten;
 • Het optimaliseren en bewaken van de werkprocessen binnen jouw team;
 • Het zijn van het aanspreekpunt voor opdrachtgevers;
 • Jouw projectmedewerkers coachen en in hun kracht zetten zodat ze groeien in de ontwikkeling;
 • Het ondersteunen van jouw team bij het oplossen van technische problemen;
 • Het houden van toezicht op KAM, ISO en het beheer van de F-gassen administratie, PED certificering en overige koeltechnische zaken.

Wij bieden
Onze drive is een plek te creëren waar jij graag wil zijn. Zoals voor jou de klantwens centraal staat, zo staat voor ons jouw wens centraal. Waar wil je naartoe met je carrière en hoe bereiken we dat?

Om te beginnen hebben wij het volgende voor jou geregeld:

 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een winstdeling en pensioen conform cao klein metaal;
 • Een auto, laptop/tablet en mobiele telefoon;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband indien we van beide kanten tevreden zijn;
 • Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden, met mogelijkheden om door te groeien;
 • Een prettige werksfeer binnen een familiebedrijf met lange dienstverbanden en waar de medewerkers centraal staan.

Wat wij vragen van jou als Projectleider:

 • Technische opleiding (MIT, Werktuigbouwkunde of Technische Bedrijfskunde);
 • Minimaal 2 jaar leidinggevende of coördinerende ervaring binnen de installatietechniek. Voor doorgroei van assistent projectleider naar projectleider staan wij ook open;
 • Je hebt een mensgerichte en sterke persoonlijkheid met gevoel voor commercie;
 • Woonachting in de regio Amsterdam.

Waar kom je te werken?
De A. de Jong Groep is een familiebedrijf met ruim 140 jaar ervaring op het gebied van duurzame energie- en milieutechnologie. Wij beschikken als familiebedrijf over onze eigen DNA. Deze sluit aan op onze visie waarin we vier kernwaarden nastreven, namelijk: Betrouwbaarheid, Oplossingsgerichtheid, Mensgerichtheid en Ondernemend.

De organisatie bestaat uit een viertal ondernemingen waarbij A. de Jong Groep in Schiedam de overkoepelde moederorganisatie is. Wij bedienen onze nationale en internationale opdrachtgevers vanuit twee kernactiviteiten, namelijk gebouw gebonden klimaatinstallaties en industriële brandersystemen. Dagelijks adviseren wij klanten en ontwikkelen wij maatwerkoplossingen. Hoe ingewikkeld de vraag ook is. Door innovatie en de inzet van veilige, schone en efficiënte klimaat,- energie,- en brandersystemen dragen wij bij aan een duurzame leefomgeving.

Ben jij die Projectleider die wij zoeken?
Wij komen graag met jou in contact! Upload nu je motivatiebrief en cv door op de ‘Solliciteer’ button te klikken. Voor meer informatie of vragen kan je contact opnemen met Jako van Middelkoop, recruiter, via 010- 4469222 of krijg een impressie van ons bedrijf door te kijken op www.werkenbijdejong.nl.

 

Keywords: projectleider W, projectleider Werktuigbouwkunde, projectleider installatietechniek, projectmanager, assistent projectleider

Match criteria: Production, Project management, Mechanical engineering, Process Management, Facility Coordinator, 40 hours, Prov. North Holland, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Why Should I Hire You? The most overlooked question is also the one most candidates are unprepared to answer. This is often because job applicants don't do their homework on the position. Your job is to illustrate why you are the most qualified candidate. Review the job description and qualifications very closely to identify the skills and knowledge that are critical to the position, then identify experiences from your past that demonstrate those skills and knowledge.
Questions to ask
What can you tell me about your new products or plans for growth? This question should be customized for your particular needs. Do your homework on the employer’s site beforehand and mention a new product or service it’s launching to demonstrate your research and interest. The answer to the question will give you a good idea of where the employer is headed.