EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 212018
 

Zo’n 50 complete multidisciplinaire projecten van A tot Z coördineren, heb jij daar de juiste bagage voor?

HBO/WO projectmanager pakt complete engineering- en investeringsprojecten aan in onze moderne chemische productieplants en energiecentrale. Afwisseling, verantwoordelijkheid en de perfecte kans om een volgende stap in je loopbaan te zetten.

Iedereen gebruikt dagelijks onze industriële chemicaliën via producten als auto’s, medicijnen, textiel en desinfecteermiddelen. Ze zijn dan ook onmisbaar in de bouwwereld en de chemische, wasmiddelen-, voedingsmiddelen-, papier- en kunststofindustrie. AkzoNobel Industrial Chemicals is de grootste Europese producent van vacuümzout, en een van de marktleiders in chloor, loog en chloorderivaten als monochloorazijnzuur (MCA), chloormethaan en metaalzouten. 

De Multi-site Delfzijl telt twee chemische plants met hoog risicoprofiel, een grote vacuümzout-fabriek en een energiecentrale. Binnen de afdeling Site Asset Management, Projects & Turnarounds is behoefte aan versterking met een stevige HBO/WO’er als

In deze functie leid je van initiatief tot en met evaluatie tegelijkertijd meerdere middelgrote en kleinere multidisciplinaire investeringsprojecten (circa 50 per jaar). Zo beheer je zelfstandig een projectportfolio met een totaal budget van circa 12 miljoen. Zoals gezegd ben je betrokken bij het complete traject. Dat begint met pre-projectstudies en het opstellen van projectspecificaties in nauw overleg met de opdrachtgevers, die je adviseert over financiële aspecten, omvang en samenstelling van het projectteam, toe te passen technieken en haalbaarheid. Je helpt het projectteam samenstellen en eventueel expertise van derden inhuren, bewaakt de voortgang en de kwaliteit en natuurlijk het budget. Bij dit alles houd je terdege rekening met QHSE-aspecten, waarbij veiligheid altijd dé prioriteit is. Je geeft leiding aan projectteams in verschillende samenstelling en rapporteert aan de Manager Projects & Turnarounds.

Jouw kwaliteiten

  • Afgeronde technische HBO/WO opleiding;
  • Minimaal 5 jaar ervaring als manager van grote en complexe projecten;
  • Kennis van en moderne visie op projectmanagement;
  • Relevante ervaring met financieel beheer en ICT (w.o. SAP-modules);
  • Veiligheidsgedreven people management leiderschapsstijl en VCA-vol;
  • Sterk analytisch en conceptueel denkvermogen en helicopterview;
  • Innovatief, proactief, resultaatgericht en ambitieus.

Ons aanbod
Jouw professionele, ontwikkelingsgerichte en risicobewuste kijk op projectmanagement is een prima basis voor een voorspoedige carrière bij AkzoNobel. We stimuleren actief de ontwikkeling van jouw kwaliteiten en bieden uitstekende doorgroeikansen binnen en buiten Nederland. Daarnaast hebben we natuurlijk uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Jouw reactie
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Anne Marte van der Vossen, Talent Resourcing Partner, telefoonnummer (088) 0106789 #2. Je sollicitatie ontvangen we graag via de Solliciteer-button of onze website www.akzonobel.nl/careers, referentie 170005FN. 
Een pre-employment screening kan onderdeel vormen van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing wordt niet op prijs gesteld.

About AkzoNobel Specialty Chemicals 
Industries worldwide rely on our essential chemistry in the manufacture of everyday products such as paper, plastics, building materials, and personal care items. Building on the dedication of our employees and our shared commitment to safety, sustainability, and open innovation, we have established a world-class business and built strong partnerships with our customers. We operate in over 80 countries around the world and our portfolio of industry leading brands includes Eka, Dissolvine, Trigonox, and Berol.

Trefwoorden: Vacature, fulltime, Farmsum, projectmanagement, investering.

Match criteria: Construction, Project management, Analyst, Manufacturing, 40 hours, Prov. Groningen, Executive, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Why Should I Hire You? The most overlooked question is also the one most candidates are unprepared to answer. This is often because job applicants don't do their homework on the position. Your job is to illustrate why you are the most qualified candidate. Review the job description and qualifications very closely to identify the skills and knowledge that are critical to the position, then identify experiences from your past that demonstrate those skills and knowledge.
Questions to ask
What can you tell me about your new products or plans for growth? This question should be customized for your particular needs. Do your homework on the employer’s site beforehand and mention a new product or service it’s launching to demonstrate your research and interest. The answer to the question will give you a good idea of where the employer is headed.