EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 212018
 

Zonder jou geen betrouwbare strategische informatie…Royal Agrifirm Group is een internationaal opererende organisatie en levert producten en diensten voor de veehouderij en de akker- en tuinbouw. Het hoofdkantoor is gevestigd in Apeldoorn. De omzet bedraagt zo’n 2,3 miljard euro. Via 14 werkmaatschappijen is de organisatie ook internationaal actief in 13 verschillende landen. In Nederland telt de coöperatie bijna 17.000 leden. Zo’n 3.200 medewerkers zijn momenteel werkzaam bij Agrifirm Group.

Binnen Agrifirm is de afdeling Group Information Management (GIM) verantwoordelijk voor de inzet van IT middelen binnen de Royal Agrifirm Group.

Het Regional Team is onderdeel van de Global Masterdata Organisatie, welke is onderverdeeld in 3 geografische regio’s en wordt geleid door de Global Masterdata Manager.

In verband met groei en uitbreiding van de werkzaamheden, is behoefte ontstaan aan een

fulltime, standplaats Apeldoorn.

Actuele situatie:
Agrifirm is volop in beweging en transformeert meer en meer naar een wereldwijd operende organisatie. Dit process wordt deels gerealiseerd door het standaardisering van processen in combinatie met de implementatie van een proces standaardisatie van global ERP System (SAP). Het van essentieel belang voor onze business partners en klanten dat we stabiele, consistente en kwalitatief hoogwaardige master data genereren.

Wat ga je als Regional Masterdata Steward doen?
Je werkt binnen de afdeling GIM met als standplaats ons hoofdkantoor in Apeldoorn.

Als meewerkend voorman leid je het Europese team van masterdata experts dat verantwoordelijk is voor het beheer van Global Masterdata objecten binnen Royal Agrifirm Group.

Meer concreet:

 • Je borgt binnen het team de continuïteit in kennis en capaciteit
 • Je rapporteert Master Data (proces) issues, oplossingen en status naar het Business management en het Global Masterdata Team.
 • Je participeert in Business en GIM projecten op gebied van master data processen.
 • Je initieert projecten om de kwaliteit van de data te verbeteren
 • Je onderhoudt contact met de gebruikersorganisatie en business stakeholders en zorgt er voor dat data gerelateerde processen volledig worden doorlopen.
 • Analyseert en audit Regional Masterdata op juistheid, consistentie en overeenstemming met corporate standaards
 • Je stuurt op dagelijkse basis het team aan met focus op de objecten Artikel, Klant en Leverancier data in het SAP S/4HANA systeem.
 • Je ondersteunt de Global – en de andere Regional Masterdata Stewards bij Masterdata (verbeterings) projecten, wijzigingen m.b.t. masterdata en het identificeren van mogelijkheden ter verbetering van de kwaliteit van data, processen en data-standaarden.
 • Traint Regional data teamleden en local key users met tooling en data management processen
 • Je werkt nauw samen met onze partners en diverse stakeholders bij het realiseren van een soepele roll-out en business continuïteit bij alle aspecten die verbonden zijn aan de master data.
 • Verder ben je verantwoordelijk voor het bouwen en onderhouden van stevige relaties met de senior business managers binnen Agrifirm, zowel regionaal als wereldwijd.

Wat heb je daarvoor in huis?

 • Je hebt een Bsc/Msc Business Economics, Informatica, of vergelijkbaar
 • Het managen van een (gedistribueerd) team is voor jou vanzelfsprekend
 • Je hebt bij voorkeur minimaal 3 jaar ervaring met een van de volgende systemen: SAP S/4HANA, SAP BI, SAP MDM en workflow tools zoals Sharepoint.
 • Je beschikt over aantoonbare meerjarige ervaring in master data management of een functionele discipline met focus op proces verbeteringsprojecten.
 • Master data definities en samenhang met processen tussen de verschillende systemen van een corporate omgeving hebben voor jou geen geheimen
 • Je maakt je eigenaar van het continue optimaliseren van van bent in staat om verbeteringsmogelijkheden te identificeren, actie in gang te zetten en voortgang op te volgen.
 • Je beweegt je gemakkelijk binnen de verschillende organisaties en afdelingen.
 • Zo af en toe reizen is een onderdeel van je functie, zowel binnen Europa als naar andere delen in de wereld. Maar daar wordt je niet koud of warm van.

Agrifirm biedt je ….:

 • Een onvergetelijke en inspirerende periode in je werkende bestaan. Die start op de eerste dag van je binnenkomst bij Agrifirm.
 • Werken in een absolute state of art IT omgeving, waar ideeën de volle ruimte krijgen.
 • Wie kan er nou op een verjaardagsfeest vertellen dat je met je team zorg draagt voor de voedselvoorziening van vele tientallen miljoenen mensen over de hele wereld?
 • En natuurlijk bieden we je een goede beloning.
 • Een vaste einde jaaruitkering, 190 vakantie uren, mogelijkheid om collectief deel te nemen aan een ziektekostenverzekering, een spaarregeling, een goede pensioen regeling op basis van middelloon.
 • Een laptop en mobiele telefoon zorgen er voor dat je je werk naar behoren kunt uitvoeren.
 • En onze Agrifrim Academy staat garant voor een scala aan studie en cursus mogelijkheden om je kennis op niveau te houden en jezelf als mens verder te kunnen ontwikkelen. En met 3000 functies, is er altijd wel een mogelijkheid om in door te groeien. Kortom…hadden wij gisteren al niet met je aan tafel moeten zitten

Reageren:
Hebben we je nieuwsgierigheid geprikkeld? Solliciteer dan nu via de ‘Solliciteer’ button t.a.v. Richard Gerestein, corporate recruiter. Heb je vragen over de procedure? Bel Richard dan op 088-488 1000

Neem voor meer informatie contact op met Lex Breed, Director Group Information Management, Agrifirm Group B.V. via l.breed@agrifirm.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld
Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Apeldoorn, teamlead Masterdata, Masterdata expert.

Match criteria: Agriculture, ICT, 40 hours, 24 hours, Prov. Utrecht, Prov. Gelderland, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Why Should I Hire You? The most overlooked question is also the one most candidates are unprepared to answer. This is often because job applicants don't do their homework on the position. Your job is to illustrate why you are the most qualified candidate. Review the job description and qualifications very closely to identify the skills and knowledge that are critical to the position, then identify experiences from your past that demonstrate those skills and knowledge.
Questions to ask
What can you tell me about your new products or plans for growth? This question should be customized for your particular needs. Do your homework on the employer’s site beforehand and mention a new product or service it’s launching to demonstrate your research and interest. The answer to the question will give you a good idea of where the employer is headed.