EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 212018
 

Budé Innovative Solutions bv richt zich al meer dan 30 jaar als projectorganisatie op projecten binnen de productie-automatisering. De bijbehorende disciplines zijn projectmanagement, werktuigbouwkunde (machinebouw), industrial automation (besturingstechniek) en onze eigen werkplaats.

Yacht zoekt voor projectenorganisatie Budé Innovative Solutions BV in verband met uitbreiding naar een Manufacturing Engineer (WTB).

In deze rol ben je verantwoordelijk voor de werktuigbouwkundige engineering van klantspecifieke installaties en machines. Deze senior-rol van Manufacturing Engineer (WTB) kenmerkt zich door de veelzijdigheid en toch aanwezige diepgang, in zowel conceptvorming als basis- en detailengineering. Enkele voorbeelden van ontwikkelde installaties zijn (vol)automatische verpakkingsmachines, inpaklijnen, palletiseerinstallaties, productierobots en specifieke apparatuur voor de food-sector. Samen met andere professionals op gebieden als software- en elektro-engineering werk je in een boeiende en uitdagende functie, waarbij er veel afwisseling is in werk.

Functioneel wordt van jou een sturende en soms coachende rol verwacht richting de juniors in dit team, naast de intensieve samenwerking met een andere senior engineer. Naast ontwerpen deins je niet terug voor allerlei voorkomende uitvoerende werkzaamheden, van het doen van kleine aanpassingen tot het schrijven van manuals. 

Voor deze functie als senior Manufacturing Engineer (WTB) beschik je in elk geval over:

 • 5 maar liefst meer jaren specifieke en relevante ervaring
 • afgeronde HBO-opleiding of hoger (werktuigbouwkunde, mechatronica of vergelijkbaar)
 • ruime ervaring en zelfstandig kunnen werken met 3D CAD-software
 • natuurlijke en vanzelfsprekende interesse in techniek die in de vrije tijd terugkomt
 • flexibiliteit wanneer het werk of de omstandigheden dit vragen

Verder beschikt de ideale kandidaat over:

 • een gezonde balans tussen zelfstartendheid en willen en kunnen samenwerken
 • beheersing van de Engelse taal en basiskennis van de Duitse taal
 • drang naar van en met elkaar leren en kennis delen
 • nieuwsgierige en beschouwende houding waaruit reflecterend vermogen blijkt
 • ervaring met het schrijven van manuals
 • VCA certificering

Budé Innovative Solutions BV biedt concurrerende arbeidsvoorwaarden die passen in de huidige arbeidsmarkt voor engineers. Los van het salaris bestaat hier ook verder een goed arbeidsvoorwaardenpakket en wordt persoonlijke ontwikkeling gestimuleerd en waar mogelijk dan wel nodig gefaciliteerd. 

Match criteria: Production, Mechanical engineering, Facility Coordinator, 40 hours, Prov. Limburg, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
“Please give me an example of a time when you had a problem with a supervisor/co-worker and how you approached the problem.” “I think that the hardest thing about work isn’t the work, it’s the people at work,” Teach says. Most employees have a problem with a supervisor or co-worker at some point in their career. How they handle that problem says a lot about their people skills. If you can explain to the interviewer that you were able to overcome a people problem at work, this will definitely help your chances of getting the job, he says.
Questions to ask
What have you enjoyed most about working here? This question allows the interviewer to connect with you on a more personal level, sharing his or her feelings. The answer will also give you unique insight into how satisfied people are with their jobs there. If the interviewer is pained to come up with an answer to your question, it’s a big red flag.