EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 212018
 

Budé Innovative Solutions bv richt zich al meer dan 30 jaar als projectorganisatie op projecten binnen de productie-automatisering. De bijbehorende disciplines zijn projectmanagement, werktuigbouwkunde (machinebouw), industrial automation (besturingstechniek) en onze eigen werkplaats.

Yacht zoekt voor projectenorganisatie Budé Innovative Solutions BV in verband met uitbreiding naar een Manufacturing Engineer (WTB).

In deze rol ben je verantwoordelijk voor de werktuigbouwkundige engineering van klantspecifieke installaties en machines. Deze senior-rol van Manufacturing Engineer (WTB) kenmerkt zich door de veelzijdigheid en toch aanwezige diepgang, in zowel conceptvorming als basis- en detailengineering. Enkele voorbeelden van ontwikkelde installaties zijn (vol)automatische verpakkingsmachines, inpaklijnen, palletiseerinstallaties, productierobots en specifieke apparatuur voor de food-sector. Samen met andere professionals op gebieden als software- en elektro-engineering werk je in een boeiende en uitdagende functie, waarbij er veel afwisseling is in werk.

Functioneel wordt van jou een sturende en soms coachende rol verwacht richting de juniors in dit team, naast de intensieve samenwerking met een andere senior engineer. Naast ontwerpen deins je niet terug voor allerlei voorkomende uitvoerende werkzaamheden, van het doen van kleine aanpassingen tot het schrijven van manuals. 

Voor deze functie als senior Manufacturing Engineer (WTB) beschik je in elk geval over:

 • 5 maar liefst meer jaren specifieke en relevante ervaring
 • afgeronde HBO-opleiding of hoger (werktuigbouwkunde, mechatronica of vergelijkbaar)
 • ruime ervaring en zelfstandig kunnen werken met 3D CAD-software
 • natuurlijke en vanzelfsprekende interesse in techniek die in de vrije tijd terugkomt
 • flexibiliteit wanneer het werk of de omstandigheden dit vragen

Verder beschikt de ideale kandidaat over:

 • een gezonde balans tussen zelfstartendheid en willen en kunnen samenwerken
 • beheersing van de Engelse taal en basiskennis van de Duitse taal
 • drang naar van en met elkaar leren en kennis delen
 • nieuwsgierige en beschouwende houding waaruit reflecterend vermogen blijkt
 • ervaring met het schrijven van manuals
 • VCA certificering

Budé Innovative Solutions BV biedt concurrerende arbeidsvoorwaarden die passen in de huidige arbeidsmarkt voor engineers. Los van het salaris bestaat hier ook verder een goed arbeidsvoorwaardenpakket en wordt persoonlijke ontwikkeling gestimuleerd en waar mogelijk dan wel nodig gefaciliteerd. 

Match criteria: Production, Mechanical engineering, Facility Coordinator, 40 hours, Prov. Limburg, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
“Why are you leaving your current job?” Hiring managers want to know your motivation for wanting to leave your current job. Are you an opportunist just looking for more money or are you looking for a job that you hope will turn into a career? If you’re leaving because you don’t like your boss, don’t talk negatively about your boss–just say you have different work philosophies, Teach says. If the work was boring to you, just mention that you’re looking for a more challenging position. “Discuss the positives that came out of your most recent job and focus on why you think this new position is ideal for you and why you’ll be a great fit for their company.” If you’ve already left your previous job (or you were fired), Sutton Fell suggests the following: If you got fired: Do not trash your last boss or company. Tell them that you were unfortunately let go, that you understand their reasoning and you’ve recognized areas that you need to improve in, and then tell them how you will be a better employee because of it. If you got laid off: Again, do not trash your last boss or company. Tell them that you were let go, and that you understand the circumstances behind their decision; that you are committed to your future and not dwelling on the past; and that you are ready to apply everything that you learned in your last role to a new company. If you quit: Do not go into details about your unhappiness or dissatisfaction. Instead, tell them that while you valued the experience and education that you received, you felt that the time had come to seek out a new opportunity, to expand your skills and knowledge, and to find a company with which you could grow.
Questions to ask
Do you offer continuing education and professional training? This is a great positioning question, showing that you are interested in expanding your knowledge and ultimately growing with the employer.