EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 212018
 

Junior Recruiter
Standplaats: De Bilt, fulltime

ORMIT zoekt…
ORMIT is specialist in Traineeships en al twintig jaar succesvol in het aantrekken, selecteren en ontwikkelen van de leiders van morgen. Wil jij je carrière starten in een dynamische, innovatieve en ontwikkelgerichte organisatie? Word recruiter bij ORMIT!

Recruitment bij ORMIT
Als Junior Recruiter ben je verantwoordelijk voor de instroom van toptalent in de verschillende Traineeships van ORMIT. Je komt te werken in een hecht team en richt je op een enorm dynamische doelgroep. We selecteren enkel de allerbesten, een uitdagende taak. Dat vraagt om continue innovatie op recruitmentactiviteiten en een scherpe blik op interne processen.

Om het juiste talent aan ORMIT te binden, zet jij samen met de Corporate Recruiter in op een aantal recruitmentactiviteiten waaronder: Campusrecruitment, Recruitmentmarketing, Community management en Sourcing. Samen bepalen jullie waar de prioriteit ligt en worden de taken verdeeld. Jouw focus ligt bij Campusrecruitment en Sourcing, maar er wordt zeker van je verwacht dat je meedenkt over andere thema’s.

Concreet ben je hiervoor verantwoordelijk:

 • Actief sourcen van kandidaten via LinkedIn en andere online kanalen.
 • Organiseren, coördineren en uitrollen van onze activiteiten in samenwerking met meer dan 50 studie/studentenverenigingen (carrièrebeurzen, workshops, trainingen).
 • Onderhouden/coördineren van alle wervingskanalen van ORMIT (LinkedIn, website, etc).
 • Waarborgen effectiviteit van recruitmentactiviteiten (data driven).
 • (Mede) beoordelen van binnenkomende sollicitanten.
 • Het meedenken over strategische thema’s en innovatie binnen werving & selectie.

Welkom in de Champions League!
De war for talent is duidelijk voelbaar, maar ORMIT weet zich door een persoonlijke, effectieve en innovatieve aanpak te onderscheiden op de arbeidsmarkt. De selectie is streng, de kwaliteit hoog. Er wordt niet anders verwacht van de toonaangevende organisaties waar wij mee samen werken. Heb jij het in je om in deze strijd het verschil te maken?

De organisatie, afdeling en het team
ORMIT is een zelfstandige organisatie met vestigingen in De Bilt en Brussel. Er werken circa 200 bevlogen en betrokken medewerkers. Al ruim 25 jaar is ORMIT specialist in Traineeships en talent- en leiderschapsontwikkeling. We werven, selecteren en ontwikkelen de leiders van morgen! Je komt te werken bij Werving & Selectie, een hecht team dat bestaat uit een recruiter, een assessmentpsychologe, twee coördinatoren en een managementtrainee. Het is een dynamische afdeling en we gaan informeel met elkaar om. Je krijgt direct veel verantwoordelijkheid en vrijheid om je eigen werk in te vullen. Daarnaast is er ruim de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen en buiten je vakgebied.

Kijk op www.ormit.nl voor meer informatie over onze organisatie.

Wie zoeken we?

 • Minimaal hbowerk– en denkniveau.
 • 0-3 jaar werkervaring.
 • Communicatief vaardig, professionele houding, proactief, ondernemend en creatief!
 • Interesse in management- en leiderschapsontwikkeling.
 • Resultaatgerichtheid.
 • Omgevingsbewust (wat is er nodig, hoe kunnen we groeien).
 • Affiniteit met recruitment, HR en ontwikkeling.
 • Uitstekende beheersing Engelse taal.

Hoe kun je solliciteren?
Je kunt solliciteren door je cv en motivatiebrief te mailen naar recruitment@ormit.nl.

Heb je nog vragen?
Neem contact op met Frank van Moort via telefoonnummer +31(0)6-10952464 of e-mail: recruitment@ormit.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Match criteria: Recruitment & HR, HRM, 40 hours, Prov. North Holland, Prov. Utrecht, Prov. Gelderland, Non, Assistant or Support

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Why Is There A Gap In Your Work History? Employers understand that people lose their jobs and it's not always easy to find a new one fast. When answering this question, list activities you'??ve been doing during any period of unemployment. Freelance projects, volunteer work or taking care of family members all let the interviewer know that time off was spent productively.
Questions to ask
What constitutes success at this position and this firm or nonprofit? This question shows your interest in being successful there, and the answer will show you both how to get ahead and whether it is a good fit for you.