EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 212018
 

Dit bespreek ik graag in een persoonlijk gesprek!

Voor onze opdrachtgever ben ik op zoek naar een junior functioneel beheerder.

In de rol van functioneel beheerder ga je aan de slag met het configureren van systemen zodat deze voldoen aan de wensen en eisen van de gebruikers. Deze wensen en eisen ontvang je van de business analisten, die jij goed aanstuurt om de juiste informatie te verkrijgen. 
Wanneer de wensen en eisen bekend zijn, ga je aan de slag met het maken van functionele ontwerpen, waarin je de wijzigingen en toevoegingen specificeert met betrekking tot het gehele systeem en alle bijbehorende interfaces. Hierbij wordt je verantwoordelijk voor het hele traject van ontwerp tot implementatie. Een onderdeel hiervan is het uitvoeren van functionele (end-to-end) testen. 

Wanneer de wijzigengen en/of toevoegingen geïmplementeerd en getest zijn, verzorg je de procedures en autorisaties voor alle interne en externe gebruikers van het systeem. Je zorgt voor de bijbehorende documentatie en denkt na over mogelijke verbeteringen omtrent de geïmplementeerde processen.

Je eindgebruiker staat altijd voorop. Buiten de wijzigingen, verbetringen en implementaties geef je deze gebruikers ondersteuning bij het oplossen van operationele problemen en beantwoord hun vragen omtrent applicatie-gerelateerde vragen. 

Wil jij je eerste of tweede stap in je carrière zetten? Ben jij in het bezit van een HBO- en of WO-diploma die relevant is voor deze functie? Wil jij graag werken bij één van de grootste logisitieke organisaties van Nederland (en de wereld!)?

Kun jij volmondig “ja” zeggen op bovenstaande vragen? Dan kom ik graag met je in gesprek. We zoeken voor deze rol zogenoemde “young professionals” die zeer leergierig en analytisch zijn. Je vindt het leuk om in teamverband te werken en kunt makkelijk schakelen tussen onderwerpen. Daarnaast beheers je de Nederlandse en Engelse taal volledig, zowel mondeling als schriftelijk!

Graag verwelkomen we je bij YACHT! We bieden je graag een jaarcontract met een bijbehorend salaris tot max. €2.750,- bruto per maand, gebaseerd op 40 uur per week. Je ontvangt op jaarbasis 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld. Een lease auto behoort tot de mogelijkheden, anders dekken we je reiskosten à €0,19 per kilometer. 

Naast deze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, vinden we je ontwikkeling zeer belangrijk. Je staat voortdurend in verbinding met je consultant bij YACHT. Samen gaan we kijken wat je ambities en toekomstplannen zijn en maken hiervoor een plan om dit te bereiken. Hier kijken we naar persoonlijke ontwikkelingen, mogelijk interessante cursussen/certificaten (BiSL, ASL enz.) en hoe we je plannen gaan bereiken. Je consultant komt regelmatig langs op je werkplek om te spreken over je ontwikkeling en je tevredenheid.

Het is mogelijk om op termijn in dienst te treden van deze opdrachtgever. Echter, deze keuze ligt volledig bij jezelf!

Match criteria: Logistices and Supply Chain, ICT, Mobile development, 40 hours, Prov. North Brabant, Non, Assistant or Support

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
“Please give me an example of a time when you had a problem with a supervisor/co-worker and how you approached the problem.” “I think that the hardest thing about work isn’t the work, it’s the people at work,” Teach says. Most employees have a problem with a supervisor or co-worker at some point in their career. How they handle that problem says a lot about their people skills. If you can explain to the interviewer that you were able to overcome a people problem at work, this will definitely help your chances of getting the job, he says.
Questions to ask
What have you enjoyed most about working here? This question allows the interviewer to connect with you on a more personal level, sharing his or her feelings. The answer will also give you unique insight into how satisfied people are with their jobs there. If the interviewer is pained to come up with an answer to your question, it’s a big red flag.