EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 212018
 

YACHT trainees focust op het vinden, ontwikkelen en binden van hoogopgeleid talent (HBO/WO) met maximaal 2 jaar werkervaring binnen de vakgebieden finance, banking & insurance, supply chain management & procurement, Engineering, HR en IT. Onze consultants zijn vaak zelf (oud-)trainee waardoor zij niet alleen 100% achter de gezamelijke visie t.a.v. talentontwikkeling staan, maar ook veelal een directe link hebben met de doelgroep. Zij weten als geen ander hoe het is om trainee te zijn en waar zij zelf naar op zoek waren in een werkgever.

Ben je op zoek naar een functie, waarbij je bezig houdt met de toekomst binnen het Finance gebied? Als Junior Business Analist speel je een grote rol op de Finance afdeling inzake optimalisering en digitalisering.

Binnen deze functie bereid je de wekelijks controllers overleg voor, ondersteun je de finance digitalisering en coördineer je kwartaal sessies voor alle finance mederwerkers. Daarnaast coördineer je het jaarplan van finance en alle acties ten aanzien van het nieuwe ERP systeem (SAP).

Uitbreiding van het takenpakket kan door ondersteuning te geven op een van de onderstaande punten:

– Uitwerken van het proces schema van alle investeringsvoorstellen
– Voorbereiden van debtor meetings met een klant
– Ondersteuning geven t.a.v. het financierings vraagstuk
– Presentaties voorbereiden (OR/MRM)
– Helpen bij de release startegy voor purchase 2 pay
– Coördineren van het onderzoek naar mogelijkheden van digitale tools
– Coördineren van KPI’s en analyse
– Een gezamenlijk stuk opstellen over alle costdrivers

De functie maakt deel uit van het Yacht Finance Traineeship. Binnen dit traineeship heb je opdrachten die betrekking hebben op finance/business control   of op business analyses. Het niveau van de opdrachten varieert van tactisch, naar tactisch/strategisch, tot strategisch en/of expert -niveau. De werkzaamheden worden uitgevoerd in en rondom de Randstad (Amsterdam, Utrecht, Rotterdam).

Je beschikt over een HBO/WO diploma in een financiële afstudeerrichting. Je hebt tijdens je studie relevante stages gedaan in finance, of je hebt na je studie (maximaal 2 jaar) financiële werkervaring opgedaan. Tijdens je studie heb je deelgenomen aan een bestuur, commissies gedraaid, vrijwilligerswerk gedaan en/of je hebt ervaring in het buitenland. Daarnaast spreek je vloeiend Nederlands, Engels is een pré.
De competenties Inzet, Resultaatgerichtheid, Impact, Zelfontwikkeling en Aanpassingsvermogen passen bij je; hier ga jij je gedurende het traineeship verder in ontwikkelen. Verder ben jij analytisch sterk en heb je een enorme drive om te leren.

YACHT trainees biedt goede arbeidsvoorwaarden met een marktconform salaris van 2340,- euro excl projecttoeslag (afhankelijk van opdrachtgever). Je bonus is gekoppeld aan je ontwikkeling en jaarlijkse beoordeling en je kunt rekenen op 25 vakantiedagen! Daarnaast start je elke 12 weken een nieuwe cursus met trainingsdagen, intervisie en coaching.

Om kans te maken op het traineeship of een uitdagende startersfunctie bij één van onze opdrachtgevers dien je een aantal stappen te doorlopen:
– Online assessment (competentie- cultuur- capaciteitentest)
– Persoonlijk interview met een talentconsultant van YACHT
– Persoonlijk interview opdrachtgever
 
In ons traineeship starten doorlopend nieuwe trainees. Er is dus geen deadline om te solliciteren

Match criteria: Business Supplies and Equipment, Controller, 40 hours, Prov. North Holland, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Why Is There A Gap In Your Work History? Employers understand that people lose their jobs and it's not always easy to find a new one fast. When answering this question, list activities you'??ve been doing during any period of unemployment. Freelance projects, volunteer work or taking care of family members all let the interviewer know that time off was spent productively.
Questions to ask
What constitutes success at this position and this firm or nonprofit? This question shows your interest in being successful there, and the answer will show you both how to get ahead and whether it is a good fit for you.