EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 212018
 

Standplaats: Mill

Ben jij een gedreven en betrokken accountmanager? Heb jij jezelf bewezen in het verkopen van complexe technische turn key projecten? Ben jij in staat om internationaal klanten te bedienen (relatiemanagement) en een groei (new business) te bewerkstelligen? Heb jij een netwerk in de food industrie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen als internationaal accountmanager
Als internationaal accountmanager ben je verantwoordelijk voor de salesactiviteiten van Orangeworks, zowel relatiebeheer als new business. De nadruk ligt op new business bij de top 500 klanten in de wereld op het gebied van process technology. Je gaat dus een doorslaggevende bijdrage leveren aan de groei van de organisatie. Dit betekent dat je zeer regelmatig reist. Je verkoopt met name onze turn key projecten. Dit betekent dat je in staat bent conceptueel te verkopen. Je verkoopt dus geen standaard machines! Kortom een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheden en vrijheid.

Jouw profiel

 • Je bent een gedreven accountmanager, consequent, kordaat en betrokken. Je hebt bewezen een doorslaggevende bijdrage te kunnen leveren aan de verkoop van complexe, technische projecten, door mee te denken met je klanten en ze verder te helpen.
 • Je bent een echte winnaar, die op basis van netwerk en technische kennis de juiste adviezen weet om te zetten in nieuwe opdrachten voor Orangeworks. Je bent kordaat en correct.
 • Je bent in hoge mate stressbestendig. ?Je hebt ruime ervaring, minimaal 3-5 jaar, als succesvol (Key) Accountmanager in het verkopen van complexe turn key projecten.
 • Je hebt een netwerk in de food-industrie.
 • Je hebt minimaal een afgeronde hboopleiding (bij voorkeur Technische Bedrijfskunde of Werktuigbouwkunde), aangevuld met commerciële opleidingen.
 • Tot slot heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (Duits is een pre).

Eigenschappen die je mee brengt:

 • ?Een hands-on en winnaarsmentaliteit.
 • Je bent meer een hunter dan een farmer.
 • Analytisch sterk.
 • ?Evenwichtige communicator, die goed kan luisteren en observeren.
 • Onderkent het belang van communicatie en goede zakelijke relaties.
 • Goed inzicht in salesprocessen (projectgericht) en conceptueel verkopen.

Wij bieden
Een dynamische werkomgeving binnen een sterk groeiende, internationale organisatie met veel mogelijkheden voor eigen initiatieven en persoonlijke inzet. Daarbij collegialiteit binnen het team en een no-nonsense aanpak. Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en om je kennis te vergroten. Daarnaast bieden we een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een bonusregeling.

Dit zijn wij
Orangeworks (voorheen Staalwerk Process Technology), gevestigd in Mill en Veghel, is al ruim 45 jaar actief met het engineeren en bouwen van procesinstallaties voor de internationale foodindustrie. Innovatie, kwaliteit en professionalisme zijn de pijlers onder het huidige succes. Veel van de toegepaste onderdelen worden in eigen huis geproduceerd. De omzet is de afgelopen jaren significant gestegen en er zijn nu meer dan 100 vaste medewerkers in dienst. Met een ambitieuze en realistische strategie wordt ook voor de komende jaren ingezet op een verdere groei van de omzet. 

We zien je sollicitatie graag tegemoet!
Word je uitgedaagd door deze functie? Solliciteer dan via het online sollicitatieformulier. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Irma van der Made, interim recruiter, op nummer +31(0)6-27390051 Zie onze vacaturepagina voor al onze openstaande vacatures!

Orangeworks werkt samen met iRecruit voor de invulling van de vacatures. Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het gevraagde profiel past? Stuur dan deze vacature door! Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Match criteria: Building Materials, Mechanical engineering, Sales representative, Key Account Manager, 40 hours, Prov. Gelderland, Prov. North Brabant, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Why Should I Hire You? The most overlooked question is also the one most candidates are unprepared to answer. This is often because job applicants don't do their homework on the position. Your job is to illustrate why you are the most qualified candidate. Review the job description and qualifications very closely to identify the skills and knowledge that are critical to the position, then identify experiences from your past that demonstrate those skills and knowledge.
Questions to ask
What can you tell me about your new products or plans for growth? This question should be customized for your particular needs. Do your homework on the employer’s site beforehand and mention a new product or service it’s launching to demonstrate your research and interest. The answer to the question will give you a good idea of where the employer is headed.