EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 212018
 

Hardware Engineer – Elektrotechniek Elma BV, Soesterberg ELMA is dé dienstverlener op het gebied van elektrische aandrijf- en besturingstechniek en uitgegroeid tot een omvangrijke organisatie met ruim 70 medewerkers, die actief is met 3 businessunits; Projects, Sales en Services, en een vestiging in Roemenië. ELMA is onder andere succesvol actief in de marktsegmenten off-shore, maritieme installaties, hijs- en hefmiddelen, amusement- en de energiesector. Voor onze afdeling Projects zijn wij op zoek naar een: Hardware Engineer Elektrotechniek   In deze functie word je uitgedaagd om teamprojecten en eigen projecten te draaien op het gebied van grote machines en de complexe techniek die hierbij komt kijken. Met grote machines bedoelen we ook echt héél groot. Tijdens je inwerkperiode word je hier goed op ingewerkt. Vlijmscherp, een analytische blik én ervaring met E-plan P8: met die skills vertaal jij ontwerpen en tekeningen voor elektrotechnische aandrijf- en besturingstechnische installaties. Dit doe je voor zowel de nationale als internationale offshore, maritieme sector, energiesector en meer, bij Elma in Soesterberg. De balans tussen technologie en gebruiksgemak weet jij als Hardware Engineer altijd weer te vinden. Kortom, jij zorgt er als Hardware Engineer voor om zelfstandig Complete aandrijf- en besturingstechnische installaties te ontwerpen en tekenen. Mee te denken en te werken aan complete turnkeyprojecten. Eigen projecten te draaien en vorm te geven. Interne en externe partijen te woord te staan. Met collega’s en klanten over projecten te sparren. Elma vraagt: Minimaal een afgeronde HBO-opleiding. Bij voorkeur in de richting van elektrotechniek. Ben je (nog) een starter in het vak van hardware engineering? Ook dan ontvangen we graag jouw reactie en nemen we de tijd om je op te leiden tot zelfstandig Hardware Engineer. Ervaring met E-plan P8 en kan dit aantonen. Analytisch vermogen en stressbestendigheid. Onder tijdsdruk blijf je presteren. Leergierigheid en staat open om opgeleid te worden door Elma. Een lekker directe persoonlijkheid. Uitstekende verbale en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Als Hardware Engineer kom je terecht op de afdeling Projects. Deze technisch innovatieve afdeling maakt gebruik van de allernieuwste technologieën en biedt op maat gemaakte oplossingen op het gebied van aandrijf- en besturingstechniek. Er heerst een goede sfeer binnen het team, het zijn een stel enthousiastelingen, je collega’s. Iedereen gaat met respect met elkaar om en is open. Een lekker direct clubje. Deze eigenschappen zien ze graag terug in hun toekomstige collega. Elma biedt: Een passend salaris schaal 10 max €4.414,- obv 38 uur inschaling vindt plaats aan de hand van leeftijd, opleiding en werkervaring. Goede secundaire voorwaarden zoals reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen en 13 adv dagen (deze je mag omzetten in salaris). Een functie waar jij fulltime jouw kwaliteiten kan inzetten. Ruimte om door te groeien en kans op een vaste aanstelling na 1 jaar. Een pensioenregeling. Een werkomgeving waar mensen en technologie centraal staan. Interesse in deze functie? Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier . Voor vragen en meer informatie over de functie van Hardware Engineer – Elektrotechniek neem je contact op met Angelique van Horst op nummer 0346-356060. Website: Meer informatie >>> Trefwoorden: hardware engineer – elektrotechniek, vacature hardware engineer, vacatures engineer, hbo niveau, elektrotechniek vacatures, e-plan, besturingstechnische installaties, elektrotechnische installaties, aandrijfinstallaties, technische tekeningen, elektrische aandrijf, besturingstechniek, afdeling projects, technisch innovatieve afdeling, utrecht, soestduinen, den dolder, zeist, amersfoort, soesterberg Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Meer informatie >>

Match criteria: Building Materials, Electric engineering, Mechanical engineering, Technical support, Facility Coordinator, 40 hours, Prov. Utrecht, Non, Assistant or Support

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Why Should I Hire You? The most overlooked question is also the one most candidates are unprepared to answer. This is often because job applicants don't do their homework on the position. Your job is to illustrate why you are the most qualified candidate. Review the job description and qualifications very closely to identify the skills and knowledge that are critical to the position, then identify experiences from your past that demonstrate those skills and knowledge.
Questions to ask
What can you tell me about your new products or plans for growth? This question should be customized for your particular needs. Do your homework on the employer’s site beforehand and mention a new product or service it’s launching to demonstrate your research and interest. The answer to the question will give you a good idea of where the employer is headed.