EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 212018
 

Binnen de support unit Spoorwegveiligheid ga je aan de slag met het plannen en vastleggen van treinpaden voor het vervoer van (onderhouds-) materieel en materialen. De ruimte hiervoor zoek en vind je rondom de dienstregeling van het treinverkeer. Als Donna Planner ga je werken in een enthousiast team van planners, je standplaats is Breda. Werkzaamheden:

  • Het plannen van treinpaden / claimen van capaciteit in de ProRail Donna applicatie
  • Het met zorg samenstellen van publicaties (tijdtafels, routes) en verstrekken van info aan de belanghebbenden
  • Het aanvragen van Buitengewoon Vervoer Regeling(en)
  • Het beoordelen van inzetcertificaten en compatibiliteit van de in te plannen materieelstukken
  • Tijdens kantooruren de bijsturing verzorgen
  • Het adviseren van de (assistent)Proces Manager Vervoer vanuit bovengenoemde items
  • Je hebt tenminste MBO+ werk- en denkniveau
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met de Donna applicatie
  • Je hebt kennis van het Spoorwegwet en de daaraan gerelateerde regelgevingen
  • Je hebt oog voor detail, kunt minitieus werken

Om deze rol tot een succes te maken bezit je de nodige overtuigingskracht, creativiteit en concentratievermogen. BAM Infra Rail biedt een compleet dienstenpakket rondom spoorinfrastructuur aan: van de engineering tot de bouw en het onderhoud van spoorverbindingen. Naast de spoorbaan richten wij ons op wissels, seinen, overwegen en de bovenleiding. Hiervoor bedenken wij praktische en innovatieve oplossingen. Multidisciplinair spoorwerk is voor ons geen enkel probleem. We zijn 24 uur per dag bereikbaar voor storingsherstel. Betrouwbaarheid, klantgerichtheid, samenwerking en bestendigheid vormen de rode draad in onze werkzaamheden. In Nederland is ProRail onze grootste opdrachtgever. Daarnaast werken wij voor regionale en lokale ov-bedrijven. Ook buitenlandse netwerkbeheerders behoren tot onze klanten. Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is BAM Business School het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie. BAM Infra Rail biedt medewerkers arbeidsvoorwaarden conform de railinfrastructuur cao.

Match criteria: Building Materials, Mechanical engineering, Process Management, 40 hours, Prov. North Brabant, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
What's The Biggest Risk You've Ever Taken? Some roles require a high degree of tenacity and the ability to pick oneself up after getting knocked down. Providing examples of your willingness to take risks shows both your ability to fail and rebound, but also your ability to make risky or controversial moves that succeed.
Questions to ask
Can you tell me about the team I’ll be working with? Notice how the question is phrased; it assumes you will get the job. This question also tells you about the people you will interact with on a daily basis, so listen to the answer closely.