EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 212018
 

Herken jij jezelf in de volgende steekwoorden? Puzzelen, data, calculeren, tenders, getallen en funderingstechnieken. Dan ben jij waarschijnlijk onze ideale Cost Engineer die gaat werken aan de grootste en mooiste infra projecten van Nederland.

Wat ga je doen?

Je maakt onderdeel uit van een sterk team van 16  calculatoren en kostendeskundigen waarbij iedereen een eigen rol heeft in de verschillende tenderteams. De collega’s  zijn specialisten en richten zich op de vakgebieden civiel, wegen, funderingstechniek of asset management (maintenance / beheer en onderhoud). We hebben een voorkeur voor een kandidaat die ervaring heeft met calculaties op het gebied van funderingstechniek of asset management, maar we staan ook open voor kandidaten met ervaring in de vakgebieden civiel en wegen.
Waarom is onze rol anders dan bij andere bedrijven?

  • Je zit aan het stuur in een tender waarbij je een belangrijke rol speelt in welke richting de tender zich beweegt. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van het ontwerp naar de kostprijs en het samenstellen van volledige en verzorgde aanbiedingsdocumentaties. Je werkt voornamelijk aan D&C en DBFMO projecten.
  • Je werkt in zowel tenders als werken in uitvoering. Vanuit een winnende tender kan je het werk in uitvoering begeleiden waar je eerste aanspreekpunt bent voor alle kostenaspecten. Je zorgt hiermee voor een juiste overdracht van calculatiedossiers en -ervaring/kennis aan de uitvoeringsteams.
  • Tijdens tenders werk je soms alleen met BAM collega’s die betrokken zijn vanaf ontwerp tot aan realisatie van het projecten, bij een volgende tender werk je mogelijk in een combinatie met andere aannemers. Je legt in je werk regelmatig contact met partners, vraagt offertes aan en vergelijkt deze om tot de beste prijs-kwaliteitverhouding te komen.
  • De grootte van de projecten varieert van € 30 miljoen tot meer dan € 500 miljoen.
  • We zien het vak deels verschuiven naar een meer bedrijfskundig aspect. Je krijgt de ruimte krijgen om actief bezig te zijn met nieuwe ontwikkelingen, bijvoorbeeld op het gebied van BIM.
  • Je hebt minimaal een hbo-werk- en -denkniveau en bij voorkeur een opleiding richting Civiele Techniek, Weg- en waterbouw of Technische Bedrijfskunde succesvol afgerond.
  • Je hebt, bij voorkeur, ervaring met het werken met vraagstukken op gebied van funderingstechniek.
  • Je hebt veel overtuigingskracht en met je verantwoordelijkheidsgevoel sta je voor je werk;
  • Je bent secuur en goed met cijfers, maar nog beter in het verbanden leggen (technisch en contractueel) tijdens de tenderfase om zo onderscheidend te zijn in een tenderfase.

BAM Infra Speciale Technieken is de specialist in funderingstechnische oplossingen. Met onze mensen, kennis en moderne materieel zijn we actief in zowel de civiele als de burgerlijke en utiliteitsbouw. We beschikken over brede expertise in zware en specialistische funderingstechnieken. Onze klanten kunnen vertrouwen op deskundig advies, maatwerk in ontwerp en vakkundige uitvoering. BAM Infra Speciale Technieken beschikt over een eigen materieeldienst met groot funderingsmaterieel.

Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is BAM Business School het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie.

Voor meer informatie over deze positie kun je contact opnemen met Jolien Heijnen, Corporate recruiter, op telefoonnummer 06    15 12 97 13 of via e-mail, jolien.heijnen@bam.com

Heb je interesse in deze functie, solliciteer dan via de button op deze pagina. Dat werkt snel en eenvoudig, en op die manier komen jouw gegevens direct en veilig in ons systeem, zodat we jouw cv de aandacht kunnen geven die het verdient.

Wij hechten veel waarde aan het naleven van de privacy wetgeving, kandidaten die per mail solliciteren moeten we helaas alsnog verzoeken om hun sollicitatie via de website te herhalen.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Match criteria: Building Materials, Manufacturing, Mechanical engineering, Facility Coordinator, 40 hours, Prov. South Holland, Non, Assistant or Support

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Why Should I Hire You? The most overlooked question is also the one most candidates are unprepared to answer. This is often because job applicants don't do their homework on the position. Your job is to illustrate why you are the most qualified candidate. Review the job description and qualifications very closely to identify the skills and knowledge that are critical to the position, then identify experiences from your past that demonstrate those skills and knowledge.
Questions to ask
What can you tell me about your new products or plans for growth? This question should be customized for your particular needs. Do your homework on the employer’s site beforehand and mention a new product or service it’s launching to demonstrate your research and interest. The answer to the question will give you a good idea of where the employer is headed.