EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 212018
 

Wij zijn op zoek naar een Business Intelligence Consultant die in teamverband, of zelfstandig werkt aan interessante BI projecten, deze ontwikkelt en oplevert bij onze klanten. Victa heeft meer dan 600 toonaangevende klanten in Nederland in diverse branches.  Dat maakt je werk afwisselend en bijzonder inspirerend. Met je eigen initiatieven en ideeën geef je richting aan je carrière. Bij Victa is de ambitie letterlijk voelbaar en dat motiveert. Je leert snel, groeit snel en stijgt boven jezelf uit.

Wie ben jij?

Je bent ambitieus, mensgericht en bevlogen. Wij hebben de passie en de drive om de beste in ons vakgebied te zijn en dat zien wij ook graag terug in jou. Wij houden ervan als je doet waar je goed in bent, op je eigen manier. Dat is wel zo duidelijk. Ben jij eigenwijs, eigengereid en eigenzinnig? Dan maken wij graag kennis!  

 

Wat ga je doen?

 • Je helpt klanten om hun prestaties te verbeteren door meerwaarde te halen uit hun data.
 • Je ontwerpt, programmeert en test rapportageoplossingen en/of interactieve dashboards en zorgt ervoor dat deze voldoen aan de functionele en technische eisen van de klant;
 • Naast het functionele ontwerp ben je ook verantwoordelijk voor de technische realisatie van de BI-oplossing;
 • Je denkt proactief mee met de klant, levert kwaliteit en investeert in lange termijn relaties.

 

Wat wordt er van jou verwacht?

Afhankelijk van je ervaring, opleiding en interesse ligt het accent van je werkzaamheden op één of meerdere vakgebieden:

 • Qlik Solution Architect – je bent medeverantwoordelijk voor de inrichting technische ontwikkeling en onderhoud van Qlik omgevingen bij klanten van Victa. Je bent hierbij zowel bezig op gebied van ETL (Qlik Developer) als visualisaties (Qlik Designer).
 • Qlik Solution Analyst – je bent junior adviseur op Business Intelligence gebied en bent verantwoordelijk voor het definiëren en managen van projecten (informatiebehoefte analyse d.m.v. interviews op c-level).
 • Qlik Solution Developer – je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van standaard producten (branche-, product en functiemodellen) die Victa in de markt zet.
 • Qlik Trainer – je geeft Qlik training/opleiding aan diverse gebruikers (Qlik Developer, Qlik Designer en Qlik End-users)

 

Wat wij zoeken

We zijn op zoek naar startende mensen (young professionals) en mensen met ervaring (junior, medior of senior). 

 • Je bent HBO of WO geschoold, bij voorkeur in bedrijfskundige richting in combinatie met informatie technologie.
 • Je hebt een brede (algemene) IT kennis;
 • Je denkt in data oplossingen , structuren en mogelijkheden;
 • Ervaring met BI tools zoals Qlik, Tableau of Power BI is een pré maar geen vereiste;
 • Je bent analytisch, een meedenker, klantgericht, creatief, nieuwsgierig en communicatief vaardig.

Wat wij bieden

Werken moet vooral leuk zijn, uitdagend en het liefst elke dag anders. Bij ons vind je precies wat je zoekt. Natuurlijk bieden we een uitstekend salaris, volop doorgroeimogelijkheden, leuke klanten en een prettige, informele werksfeer. Daarnaast bieden we veel kansen en mogelijkheden in de IT branche, met een zeer divers takenpakket en de vrijheid om je eigen functie te creëren. 

Als jij ons het nodige te bieden hebt, dan zorgen wij voor een prachtig pakket arbeidsvoorwaarden. Wij zijn heel benieuwd naar jouw ambitie!

Match criteria: Research, ICT, Mobile development, 40 hours, Prov. Overijssel, Non, Assistant or Support

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Why Should I Hire You? The most overlooked question is also the one most candidates are unprepared to answer. This is often because job applicants don't do their homework on the position. Your job is to illustrate why you are the most qualified candidate. Review the job description and qualifications very closely to identify the skills and knowledge that are critical to the position, then identify experiences from your past that demonstrate those skills and knowledge.
Questions to ask
What can you tell me about your new products or plans for growth? This question should be customized for your particular needs. Do your homework on the employer’s site beforehand and mention a new product or service it’s launching to demonstrate your research and interest. The answer to the question will give you a good idea of where the employer is headed.