EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 212018
 

Ben jij de businesspartner die strategisch adviseert over de onlineactiviteiten van een van de sterkste spelers in de meubelbranche? Ben je in staat om de omzet van een toonaangevende webshop te laten groeien?
 

Business Controller Online voor onze opdrachtgever Leen Bakker Nederland
Standplaats: Raamsdonksveer, 40 uur per week

 

Dit ga je doen
Binnen het controlteam ben jij degene die de business strategisch adviseert over de onlineactiviteiten van de organisatie. Daarvoor schakel je met de omni-channelmanager over de online profit and loss. Natuurlijk hou je ook de ontwikkelingen in de markt én de concurrenten nauwlettend in de gaten. Je brengt prognoses en kansen in kaart en voorziet het management van input en advies. Is het tijd om kortingen in te zetten? Of voor een aanpassing van het online assortiment? Dankzij jouw inbreng blijft de omzet via de webshop stijgen.

Je begrijpt dat de online groei niet ten koste mag gaan van de verkoop in de filialen. Daarom spar je ook met de verschillende filiaalmanagers en neem je hun input mee in je analyses en advies. Daarnaast speel je als ervaren controller een belangrijke rol in de verdere professionalisering van het team. Zo werk je mee aan de ontwikkeling van een nieuw KPI-dashboard en ondersteun je bij de implementatie van systemen en tools.

Hier ga je werken
Op het hoofdkantoor van Leen Bakker in Raamsdonkveer kom je terecht in een nuchter en ambitieus team. Hier werk je nauw samen met de finance- en businesscontrollers, ondersteun je de CFO en heb je contact met de financiële administratie en IT. Je denkt actief mee en krijgt veel ruimte en zeggenschap. Een grote retailorganisatie als Leen Bakker betekent ‘never a dull moment’. Wat zijn de trends en wat doen de markt en de concurrent? Deze factoren maken jouw werk dynamisch en uitdagend. Elke dag opnieuw.

Dit ben jij
Een commercieel en analytisch denker met een voorliefde voor cijfers en affiniteit met online marketing en webshops. Met jouw overtuigingskracht en daadkracht weet je het proces en de mensen om je heen positief te beïnvloeden en te sturen. Daarnaast ben je een echte teamplayer met een flexibele mindset en een gezonde dosis relativeringsvermogen. Verder vragen we:

  • een hbo– of wodiploma in de richting van bedrijfseconomie, accountancy, finance of bedrijfskunde;
  • minimaal drie jaar ervaring als businesscontroller, bij voorkeur in een retailorganisatie;
  • ervaring met KPI’s en het maken van prognoses en kennis van maand-, kwartaal- en jaarrekeningen;
  • sterke communicatieve vaardigheden.

Organisatie
Een jaaromzet van 330 miljoen euro en ruim 170 filialen. Leen Bakker is een van de sterkste spelers op het gebied van hoogwaardige en betaalbare meubelen in Nederland en België. En de groeiambities liegen er niet om. Voor jou ligt hier een mooie uitdaging op het snijvlak van finance, e-commerce en marketing. Als businesscontroller online ben jij verantwoordelijk voor de continue optimalisatie van de webshop.

Aanbod

  • Een dynamische en afwisselende baan bij een van de sterkste spelers in de meubelbranche.
  • Veel verantwoordelijkheid en invloed in een platte structuur en informele cultuur.
  • Een salaris tussen de € 65.000 en € 85.000 bruto per jaar, op basis van een 40-urige werkweek en afhankelijk van leeftijd en ervaring.
  • Interessante mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling.

Durf jij de dynamiek van deze retailer aan en ben je op zoek naar een functie waarbij je volop kansen krijgt om impact te maken? Reageer dan nu via het online sollicitatieformulier.

Heb je eerst nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Claudia Blom via +31 (0)6 4022 3760. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Match criteria: Retail, Controller, Analyst, 40 hours, Prov. North Brabant, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
“Please give me an example of a time when you had a problem with a supervisor/co-worker and how you approached the problem.” “I think that the hardest thing about work isn’t the work, it’s the people at work,” Teach says. Most employees have a problem with a supervisor or co-worker at some point in their career. How they handle that problem says a lot about their people skills. If you can explain to the interviewer that you were able to overcome a people problem at work, this will definitely help your chances of getting the job, he says.
Questions to ask
What constitutes success at this position and this firm or nonprofit? This question shows your interest in being successful there, and the answer will show you both how to get ahead and whether it is a good fit for you.