EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 212018
 

Johan Kramp startte in 1951 vanuit zijn garage in Varsseveld. Tijdens het fietsen stak hij de grens over naar Duitsland: het begin van het internationale miljoenenbedrijf dat we tegenwoordig zijn. We volgen nog steeds de principes van Johan Kramp, maar in de tijd van vandaag. Dankzij onze ambities zijn we actief in heel Europa: een leidende positie in de agrarische markt voor onderdelen. We investeren zwaar in e-business en innovaties. Ons doel is om het onze klanten gemakkelijk te maken hun bedrijf te runnen. Werken bij Kramp betekent werken met meer dan 3.000 internationale collega’s. Ondanks onze omvang hebben we onze familiale cultuur behouden. Collega’s beschrijven onze cultuur als warm, vriendelijk en informeel. Ondernemerschap zit in ons DNA, maar het is toegestaan ​​om fouten te maken. Vertrouwen en verantwoordelijkheid is wat onze collega’s waarderen in Kramp als hun werkgever.
 
Cultuur:
Open omgeving, open communicatie, familiaire cultuur, hecht waarde aan persoonlijke ontwikkeling en teamspirit, er werken mensen vanuit diverse culturen in de organisatie.
De organisatie zit in de transitie van klassieke groothandel naar een e-business organisatie en wil koploper zijn en blijven in de markt. Kramp is een matrix organisatie. Het is belangrijk dat dit type organisatie je past.
 

De functie:
Als Product Brand Manager ben je mede verantwoordelijk voor winstgevende groei in de ontwikkeling van nieuwe en ook de bestaande Product Brands. Met een praktische benadering en ervaring met planning, marketing en aanverwante onderwerpen, weet je hoe je het Kramp-productmerk kunt ontwikkelen tot een erkend A-merk in de landbouwindustrie. Je ontwikkelt, realiseert en houd de juiste koers vast voor de gekozen strategie voor het Private label, inclusief marketing, verpakkingen, richtlijnen en ondersteunt de Product Groep Managers bij alle projecten met betrekking tot de ontwikkeling van de verschillende Kramp Private labels. In nauwe samenwerking met overige afdelingen ontwikkel je de Promotionele Merchandise-reeks voor het Kramp Brand en voor de OE Merchandise Partner Brands. Je bent een spin in het web en schakelt veel met verschillende lagen en afdelingen in de organisatie. Je rapporteert aan de directeur van Category Management. Je hebt intensief contact met de afdeling marketing, product/category, -management, sales en e-business.
 
Steekwoorden:
Projectmanager/coördinator
Eigenaarschap voor het brand en de strategie. Deze verkoop je intern en verdedig je.
Strategisch
Verbinder
Affiniteit met marketing
Engels is de voertaal.
 

Situatie:
Dit is een nieuwe functie in de organisatie. Jij bent betrokken om deze rol mede vorm te geven. In deze functie start je met een intensieve inwerkperiode, kennismaking en krijg je een goede begeleiding. Vervolgens zal je starten met het inbedden van de Private Brand Strategy in de organisatie en het vermarkten hiervan. Tevens ben je kartrekker voor diverse projecten. In deze rol is het van belang dat je projectmanagement en coördinatie skills hoog zijn. Heb je ervaring met brand en merk dan is dat heel fijn. Heb je minder ervaring in brand en merk maar wel veel projectmanagement ervaring in combinatie met strategische vaardigheden en marketing kennis dan zou dat ook kunnen passen.
 

Je werkt in een ambitieus en informeel team. Kramp is een snelgroeiende en financieel gezonde organisatie.
Een bovengemiddeld marktconform salaris
Winstedelingsbonus
Onkostenvergoeding
Pensioenplan
37 vakantiedagen
Laptop en telefoon
Bedrijfswagen
Je krijgt een arbeidscontract bij Kramp en gaat bij hen in dienst. Dit is een vaste baan.
36-40 urige werkweek heeft de voorkeur. 32 uur bespreekbaar als je profiel erg goed aansluit.
Kramp is flexibel in de aanname van een kandidaat die een grote woon werk afstand heeft naar het hoofdkantoor in Varsseveld. Meerdere opties zijn hier mogelijk. Voorkeur heeft het om iig 3 dagen in Varseveld te werken.
 

Match criteria: Retail, Project management, Mechanical engineering, Process Management, Facility Coordinator, 40 hours, Prov. Gelderland, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Why Should I Hire You? The most overlooked question is also the one most candidates are unprepared to answer. This is often because job applicants don't do their homework on the position. Your job is to illustrate why you are the most qualified candidate. Review the job description and qualifications very closely to identify the skills and knowledge that are critical to the position, then identify experiences from your past that demonstrate those skills and knowledge.
Questions to ask
What can you tell me about your new products or plans for growth? This question should be customized for your particular needs. Do your homework on the employer’s site beforehand and mention a new product or service it’s launching to demonstrate your research and interest. The answer to the question will give you a good idea of where the employer is headed.