EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 212018
 

Onze klant is het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland. 

Onze klant is het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland.
Wij zoeken voor onze klant voor 40 uur in de week
standplaats Zwolle
een Beleidsadviseur – Milieu

Deze vacature is in het team dat de strategie ontwikkelt en vertaalt de in beleid en plannen voor de infrastructuur van bron tot kraan en deze realiseert gezamenlijk met de operationele afdelingen. Ook worden vanuit dit team programma’s gemanaged die bijdragen aan het realiseren van de strategische doelen van het bedrijf.

Daarbij heeft het team een centrale rol bij de ontwikkeling en implementatie van het assetmanagement-proces. Het integraal denken en werken in termen van performance, risico’s en kosten staat hierin centraal en is een relatief nieuwe manier van doen voor dit bedrijf. Vanuit dit team worden  visie, beleidskaders en methodieken ontwikkeld om dit brede assetmanagement te realiseren.

Als beleidsadviseur Milieu ontwikkel je de milieustrategie en borg je dit in milieubeleid. Hierbij analyseer je de wettelijke kaders (milieuwetgeving) en externe ontwikkelingen en vertaalt dit naar strategie en beleid. Tevens zorg je voor de implementatie en de evaluatie van het milieubeleid.

Je bent verantwoordelijk voor het naleven en actueel houden van het totale gecertificeerde milieumanagementsysteem (ISO-14001/50001). In dit kader geef je functioneel leiding aan de milieuspecialisten binnen Vitens.

Je werkt projectmatig volens een aanpak om strategie en beleid gefaseerd te ontwikkelen en verder te implementeren binnen de organisatie, waarbij je proactief rekening houdt met de dynamieken in de organisatie. Op basis van je natuurlijke autoriteit op het gebied van milieu neem je de regie en voert het plan, samen met collega’s, systematisch en volgens planning en budget uit.

Je functie is gevarieerd. Je bent als kennisdrager, een aanspreekpunt voor andere collega’s binnen het vakgebied milieu en in diverse externe (kennis)netwerken. Je zult zowel ontwikkelen en bedenken, als andere collega’s ondersteunen en faciliteren bij het uitvoeren van het milieubeleid.

Je bent een strategische denker en een praktische doener, iemand die complexiteit kan reduceren tot werkbare vormen,.
Je bent iemand die aan weet te sluiten bij anderen en tegelijk staat voor z’n zaak, iemand die anderen weet te motiveren en ook zorgt dat zaken binnen de afgesproken kaders voor elkaar komen.

Je bent flexibel, benaderbaar en hebt energie om te pionieren. Je beschikt over een hoog zelf startend vermogen. Daarnaast heb je ook een inhoudelijke opvatting over milieumanagement en het managen van maatschappelijke infrastructuren.

Je beschikt over een WO werk- en denkniveau.

Je hebt minimaal vijf jaar relevante werkervaring, bij voorkeur op het gebied van maatschappelijke infrastructuur.

Bij voorkeur ben je in het bezit van het IRCA-certificaat lead auditor milieu of je bent bereid om dit te halen. Ook gewenst is ervaring met asbest en je beschikt hiervoor over één of meer van de certificaten (ADK, DTA, DIA niveau) of je bent bereid om dit te halen.

Belangrijke competenties die benodigd zijn voor het goed vervullen van deze functie zijn: analytisch, oordeelsvorming, visie, organisatiesensitief en communiceren.

Je komt rechtstreeks in dienst bij onze klant. Deze biedt ruime mogelijkheden om flexibel te werken, zowel in tijd als plaats. Het maximum bruto maandsalaris bedraagt € 5367,-. Dat is maximaal € 79.000,- bruto per jaar inclusief Flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget ter grootte van ca. 23%, een persoonlijk opleidingsbudget, smartphone en laptop. 

 

 

Match criteria: Production, Quality Assurance, Mechanical engineering, 40 hours, Prov. Overijssel, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
“Please give me an example of a time when you had a problem with a supervisor/co-worker and how you approached the problem.” “I think that the hardest thing about work isn’t the work, it’s the people at work,” Teach says. Most employees have a problem with a supervisor or co-worker at some point in their career. How they handle that problem says a lot about their people skills. If you can explain to the interviewer that you were able to overcome a people problem at work, this will definitely help your chances of getting the job, he says.
Questions to ask
What constitutes success at this position and this firm or nonprofit? This question shows your interest in being successful there, and the answer will show you both how to get ahead and whether it is a good fit for you.