EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 212018
 

Wat ga je doen?

Zowel kantoorpersoneel als personeel op het spoor maakt gebruik van bedrijfsmiddelen om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Denk hierbij aan telefoons, laptops, sleutels en bedrijfsauto’s. Binnen BAM Infra Rail bv is de afdeling Assetdesk verantwoordelijk voor de uitgifte, inname en registratie van de bedrijfsmiddelen van onze medewerkers, van de eerste tot de laatste werkdag. In de rol van medewerker op de afdeling ben je met een team samen verantwoordelijk voor de uitvoering van deze werkzaamheden, maar heb je ook gezamenlijk een belangrijke rol in het afstemmen van afspraken omtrent middelen met managers en leidinggevenden. Werkzaamheden:

 • Coördinatie van uitgifte, inname en administratie van bedrijfsmiddelen
 • Boeken van zakelijke reizen voor medewerkers van BAM Infra Rail bv
 • Controle en afhandeling van inkomende facturen
 • Afstemming van afspraken en processen omtrent bedrijfsmiddelen, zowel intern als met leveranciers
 • Coördinatie en uitvoering van verbetertrajecten op de afdeling
 • In teamverband werken aan de juiste afstemming tussen mens en middel

Wie zoeken wij?

  Een teamspeler met HBO werk/ en denkniveau;

 • Iemand met en servicegerichte houding ten opzichte van collega’s
 • Iemand met affiniteit voor verbeterprojecten en coördinerend vermogen
 • Iemand met oog voor detail, zorgdragend voor een juiste registratie
 • Iemand met goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
 • Een spil tussen ons personeel, management en interne/externe leveranciers van middelen
 • In deze rol is servicegerichtheid, secure administratie en een open houding belangrijk.

BAM Infra Rail biedt een compleet dienstenpakket rondom spoorinfrastructuur aan: van de engineering tot de bouw en het onderhoud van spoorverbindingen. Naast de spoorbaan richten wij ons op wissels, seinen, overwegen en de bovenleiding. Hiervoor bedenken wij praktische en innovatieve oplossingen. Multidisciplinair spoorwerk is voor ons geen enkel probleem. We zijn 24 uur per dag bereikbaar voor storingsherstel. Betrouwbaarheid, klantgerichtheid, samenwerking en bestendigheid vormen de rode draad in onze werkzaamheden. In Nederland is ProRail onze grootste opdrachtgever. Daarnaast werken wij voor regionale en lokale ov-bedrijven. Ook buitenlandse netwerkbeheerders behoren tot onze klanten. Wat bieden wij?

Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is BAM Business School het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie. BAM Infra Rail biedt medewerkers een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket.

Match criteria: Building Materials, Administration, Office Manager, 40 hours, Prov. South Holland, Assistant or Support

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Why Should I Hire You? The most overlooked question is also the one most candidates are unprepared to answer. This is often because job applicants don't do their homework on the position. Your job is to illustrate why you are the most qualified candidate. Review the job description and qualifications very closely to identify the skills and knowledge that are critical to the position, then identify experiences from your past that demonstrate those skills and knowledge.
Questions to ask
What can you tell me about your new products or plans for growth? This question should be customized for your particular needs. Do your homework on the employer’s site beforehand and mention a new product or service it’s launching to demonstrate your research and interest. The answer to the question will give you a good idea of where the employer is headed.