EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 212018
 

Hitachi Transport System levert logistieke diensten. Bij ons kunnen bedrijven terecht voor de opslag van hun producten in één van onze magazijnen, douane-inklaringen en het transport vanaf fabriek tot aan de klant. Hitachi Transport System heeft medewerkers in Nederland, Duitsland, Engeland, Italië, Spanje en Frankrijk. Voor onze afdeling IT zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker voor de functie van:

Allround Systeembeheerder
40 uur per week

Binnen dit internationaal opererende dynamische logistieke bedrijf zal jij je proactief bezighouden met een mix van dagelijks beheer, gebruikersondersteuning en verbetering van projecten. Hierbij draag je actief bij aan een stabiel, beheersbaar en modern ICT-landschap. In het team wordt nauw samengewerkt en een goed gevoel voor humor is vereist, evenals tegen een stootje kunnen. Binnen het team zijn verschillende culturen en nationaliteiten vertegenwoordigd. Spreektaal is dan ook wisselend Engels en Nederlands .

Wat ga je doen?
Dagelijks houd jij jezelf bezig met het technische beheer van het ICT-landschap en de logistieke systemen, denk hierbij aan barcode en voicescanners en labelprinters. Daarbij bied je gebruikersondersteuning in de 1e, 2e en 3e lijn. Deze ondersteuning heeft betrekking tot het gebruik van IT-Infrastructuur voor logistieke applicaties zoals Thin Clients, MS Office en MS Exchange. Je biedt ook nog IT-support aan alle Europese gebruikers van het gehele ICT-platform.

Daarnaast zal je ook zelfstandig aan projecten werken, waarbij eigen initiatieven meer dan welkom zijn. Dit betekent dat je jezelf bezig gaat houden met:

 • verbetering van bewaking en beheersing ICT-landschap;
 • vervanging van het huidige primair logistieke systeem;
 • beveiliging: beleid, camera’s en anti-hacking;
 • ISO9000: werkinstructies en procedures;
 • training/ support aan medewerkers.
Wat jij in huis hebt:
Jij bent een professional met kennis en ervaring, die met iedereen goed samenwerkt en prettig communiceert. Je voert je vak met passie uit, bent proactief en in staat zelfstandig te werken. Daarnaast beschik je over:

 • mbo+werk– en –denkniveau;
 • een aantal jaren werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • ruime ervaring met LAN, Wifi netwerken: Cisco, Zebra en Firewal:; Sophos SG-serie;
 • ruime ervaring met Windows server 2012 en remote desktop services;
 • ruime ervaring met VmWare en MS Exchange (2013 en hoger).

Het zou ook nog geweldig zijn als je ervaring hebt met het opzetten van IT-beheerstructuur en werkprocessen, evenals kennis van werkplekinrichting: MDT WDS of vergelijkbaar en ervaring met MS Office 365 en MS Skype (Lync).

Wat bieden wij jou?
Werken bij Hitachi Transport System biedt een uitdagende baan binnen een dynamische organisatie met veel internationale collega’s. Indien nodig bezoek je onze vestigingen in Duitsland, Engeland, Italië en Spanje (uiteraard door ons verzorgd). Daarnaast ontvang jij:

 • een marktconform salaris;
 • 31 vakantiedagen;
 • een goede pensioenregeling;
 • een goede collectieve zorgverzekering;
 • reiskostenvergoeding van 0,19 ct/km met een maximum van € 250,- netto per maand;
 • ruimte voor eigen initiatief en goede ontwikkelmogelijkheden.

Sollicitatieprocedure:

 1. Solliciteer: leuk dat je solliciteert, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 2. Eerste gesprek: je komt gezellig bij ons langs voor een gesprek met de afdelingsmanager. We zullen je voornamelijk vakinhoudelijke vragen stellen.
 3. Tweede gesprek: je komt nog een keer langs voor een gesprek met de afdeling personeelszaken zodat we je nog wat beter leren kennen.
 4. Contractvoorstel: we doen je een passend aanbod.
 5. Welkom bij Hitachi: je ondertekent je contract en ontvangt een warm welkom.

Geïnteresseerd? Graag ontvangen we je sollicitatie via het online sollicitatieformulier.

Vragen?
Neem contact op met Lorraine Roomer, HR Manager Europe via +31 (0) 418 657 603. Neem ook eens een kijkje op onze website: www.hitachitransport.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Match criteria: Logistices and Supply Chain, ICT, Quality Assurance, Systems Engineering (Technical), 40 hours, Prov. Gelderland, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Why Should I Hire You? The most overlooked question is also the one most candidates are unprepared to answer. This is often because job applicants don't do their homework on the position. Your job is to illustrate why you are the most qualified candidate. Review the job description and qualifications very closely to identify the skills and knowledge that are critical to the position, then identify experiences from your past that demonstrate those skills and knowledge.
Questions to ask
What can you tell me about your new products or plans for growth? This question should be customized for your particular needs. Do your homework on the employer’s site beforehand and mention a new product or service it’s launching to demonstrate your research and interest. The answer to the question will give you a good idea of where the employer is headed.