EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 212018
 

Wil jij werken bij één van de marktleiders op het gebied van testen, inspectie, certificering en onderzoek? Bij een organisatie die internationaal kwaliteit en veiligheid in een groot aantal branches en op heel diverse gebieden transparant maakt? En waar je elke dag een concrete bijdrage levert aan een duurzame en veiligere wereld? Solliciteer dan nu bij Kiwa!

Ons bedrijfsonderdeel Kiwa BDA Dak-en Geveladvies zoekt een ervaren

Adviseur/Constructeur
Fulltime | Gorinchem

Waar draait het om?
Kiwa BDA geldt als dé autoriteit op het gebied van gevels en daken en onderscheidt zich door haar onafhankelijke positie. Wij adviseren onze opdrachtgevers over kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van gevels en daken. Daarnaast verzorgen wij inspecties en keuringen bij nieuwbouw en renovatie.
Wij doen dit werk, ondersteund door laboratoriumanalyses en prototype-onderzoeken. We beschikken daarvoor over moderne test- en laboratoriumfaciliteiten.
Als adviseur/ constructeur ga jij werken bij Kiwa BDA Geveladvies. Kiwa BDA Dak- en Geveladvies B.V. bestaat uit de ingenieursbureaus Kiwa BDA Dakadvies en Kiwa BDA Geveladvies en maakt onderdeel uit van de serviceline Information van Kiwa N.V. Binnen de ingenieursbureaus is een twintigtal dak- en gevelexperts, adviseurs en inspecteurs werkzaam die klanten adviseren over kwaliteit, nieuwbouw- en renovatieadviezen, maar ook schadeonderzoek uitvoeren en testen begeleiden die worden uitgevoerd door Kiwa BDA Testing B.V.

Wat ga je als Adviseur/ Constructeur precies doen?

 • Schadeonderzoek en het opstellen van rapportages hieromtrent;
 • Beoordeling nieuwbouwconcepten/bestekken;
 • Opstellen van renovatie- en onderhoudsadviezen;
 • Begeleiding van de uitvoering middels inspecties/directievoering.
   

Waar ga je werken?
Het kantoor van Kiwa BDA Dak- en Geveladvies is gevestigd in Gorinchem. Je maakt deel uit van een team van ongeveer 50 deskundige en gedreven collega’s.

Welke persoonlijkheid past bij deze functie?
Je wilt je inzetten voor onze klanten en door het inzetten van jouw kennis, ervaring en competenties laat jij je toegevoegde waarde zien. Je hebt overtuigingskracht en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wat heb je verder in je bagage?
De Kiwa groep is een bijzonder diverse en bovenal dynamische organisatie. Voor deze functie is het belangrijk dat je in ieder geval het volgende in je bagage hebt:

 • Een afgeronde master opleiding (ir.) afgerond aan een Technische Universiteit (Bouwkunde richting Building Physics and Systems, Bouwtechniek of Constructief Ontwerpen);
 • Ten minste vijf jaar ervaring in de gevelbranche;
 • Bekend met software voor het uitvoeren van zowel constructieve als bouwfysische berekeningen;
 • Belangstelling voor de specifieke problemen van de gebouwschil op het gebied van materiaalkunde, bouwtechniek, mechanica en uitvoeringstechniek;
 • Gewend om zelfstandig maar ook in teamverband samen te werken en te rapporteren;
 • De ambitie om jezelf te blijven ontwikkelen.
   

Wat zetten wij daar tegenover?
Onze mensen zijn ons belangrijkste kapitaal. Dat zie je direct terug in onze arbeidsvoorwaarden, in de aandacht die we hebben voor medewerkers en hun thuissituatie en in de manier waarop we omgaan met opleiding en scholing. Wat dit concreet voor jou betekent, hangt af van je specifieke kennis en ervaring. Hierover gaan we graag snel met je in gesprek.

Waarom werken bij Kiwa?
Kiwa Information is onderdeel van Kiwa. Maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen we daarin heel serieus. We werken met z’n allen hard om de wereld elke dag duurzamer en veiliger te maken. En omdat wij continu inspelen op veranderingen in de markt, werk je binnen een organisatie die heel dynamisch is en waar je alle ruimte hebt om steeds alles uit jezelf te halen.

Enthousiast? Solliciteer dan nu en word Adviseur/Constructeur bij Kiwa BDA!
Wil jij werken in een boeiende en afwisselende functie bij een bedrijf dat flink aan de weg timmert?
Stuur dan nu direct je cv en motivatie naar Monique Wesseling (HR) via de sollicitatiebutton!
Heb je nog vragen over werken bij Kiwa? Dan kun je Monique bellen op telefoonnummer 088 – 998 4577 of 06 – 3191 1477 . Functie-inhoudelijk kun je contact opnemen met Rob Versluis, 06 – 2219 8267. Wij maken graag kennis met je!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Adviseur / Constructeur Vacature Gorinchem, Adviseur, Constructeur, Bouwkunde, Bouwtechniek, Vacature Gorinchem, Technische Universiteit

Match criteria: Building Materials, Design, Mechanical engineering, Facility Coordinator, 40 hours, Prov. South Holland, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Why Should I Hire You? The most overlooked question is also the one most candidates are unprepared to answer. This is often because job applicants don't do their homework on the position. Your job is to illustrate why you are the most qualified candidate. Review the job description and qualifications very closely to identify the skills and knowledge that are critical to the position, then identify experiences from your past that demonstrate those skills and knowledge.
Questions to ask
What can you tell me about your new products or plans for growth? This question should be customized for your particular needs. Do your homework on the employer’s site beforehand and mention a new product or service it’s launching to demonstrate your research and interest. The answer to the question will give you a good idea of where the employer is headed.