EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 212018
 

40 uur per week

Functieomschrijving
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van ons klantenbestand en het onderhouden van huidige relaties op het gebied van online retail (internationaal). Je gaat op pad met een breed productportfolio en komt bij diverse type online retailers van dagdeal websites tot grote online warenhuizen. De ene keer kun je een snelle deal maken en de andere keer werk je lang aan een maatwerk productconcept. Je verzamelt informatie en schakelt in samenwerking met product management over tot de ontwikkeling van nieuwe producten of de verbetering van huidige producten. De productgroepen zijn vooral inktcartridges, 3d-printing, gadgets en mondverzorgingsproducten. Daarnaast zul je onze accountmanager winkel retail assisteren met sales taken. Je team bestaat uit een accountmanager die zich richt op winkel retail, een marketeer en drie accountmanagers die zich specifiek richten op Duitsland en Frankrijk. Jouw afzetmarkt is online, en online is grensoverschrijdend van USA, Europa tot China. Je wordt geassisteerd en gecoacht door de directeur van het bedrijf die veel ervaring heeft in het vak.

Jouw taken zullen onder andere bestaan uit:

 • online trends in de gaten houden en hier op inspelen;
 • klantportals vullen met artikel- en leveranciersdata;
 • producten zelf testen op open webwinkels zoals Bol.com, Ebay en Amazon;
 • feedback verzamelen voor het product management team;
 • introductie van nieuwe producten bij verantwoordelijke inkopers;
 • regelmatig bezoek bestaande klanten;
 • uitwerken klantspecifieke eisen en overleg strategie;
 • zelfstandig contractonderhandelingen voeren en verkoopoffertes uitwerken;
 • assisteren sales op het gebied van winkel retail.

Competenties
Dit is een ideale functie voor iemand met 2 tot 5 jaar commerciële ervaring en met de ambitie om zich verder te ontwikkelen op het gebied van sales. Om succesvol te zijn beschik je over een professionele uitstraling, een positieve instelling en doorzettingsvermogen. Je bent iemand die deuren opent en bouwt aan een goede relatie met de klant. In deze functie krijg je veel vrijheid dus het is belangrijk dat je goed zelfstandig kan werken en verantwoordelijkheid neemt. Daarnaast ben je commercieel, telefonisch sterk en ondernemend. Jouw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend.

Verder zoeken wij iemand die:

 • hbowerk– en –denkniveau heeft;
 • bekend is met de verschillende verkooptheorieën;
 • goede kennis heeft van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Affiniteit heeft met online retail;
 • Handig is met Excel en Word;
 • In het bezit is van rijbewijs B;
 • Het liefst ook nog verstand heeft van techniek.

Over Karsten International
Karsten International is een snelgroeiende handelsonderneming in non-food consumentenproducten. Wij leveren onder andere producten op het gebied van persoonlijke verzorging, huishouding en kantoorbenodigdheden. Als relatief jonge organisatie zijn wij snel uitgegroeid tot een volwaardige speler in de branche. Ons klantenbestand bestaat voornamelijk uit supermarkten en non-food retailers in Europa. We werken met een jong en enthousiast team in een informele bedrijfscultuur. Ons kantoor is gevestigd op een gunstige locatie in Amsterdam-Noord.

Wat wij bieden
Wij bieden een uitdagende baan in een jonge en dynamische werkomgeving waar je een cruciale rol binnen de organisatie vervult. Het salaris is marktconform en aan het einde van het jaar is er een royale teambonus. Heb je interesse en voldoe je aan de functie-eisen? Dan ontvangen wij graag jouw motivatie met cv en pasfoto vóór 28 februari 2018. De sollicitatie kun je mailen naar p.karsten@karsten.nl. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Peter Karsten via telefoonnummer 020-2613420.

Kijk op www.karsten.nl voor meer informatie over onze organisatie.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Match criteria: Retail, Sales representative, Key Account Manager, 40 hours, Outside the Netherlands, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Why Should I Hire You? The most overlooked question is also the one most candidates are unprepared to answer. This is often because job applicants don't do their homework on the position. Your job is to illustrate why you are the most qualified candidate. Review the job description and qualifications very closely to identify the skills and knowledge that are critical to the position, then identify experiences from your past that demonstrate those skills and knowledge.
Questions to ask
What can you tell me about your new products or plans for growth? This question should be customized for your particular needs. Do your homework on the employer’s site beforehand and mention a new product or service it’s launching to demonstrate your research and interest. The answer to the question will give you a good idea of where the employer is headed.