EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 212018
 

Welke Accountmanager buitendienst gaat ons versterken?
Benelux, Frankrijk of Duitsland

Tider is een gevestigde naam in de Sign industrie die sinds 2006 zeer sterk in de markt staat en nog altijd sterk groeiend is door heel Europa. Wij zijn er trots op dat we een toonaangevende leverancier voor reclame materialen zoals groot formaat Printdoeken, rolbanners en aanverwanten, op de Europese markt zijn. Dit is vanwege het feit dat we trouw aan onze basisprincipes blijven: kwaliteit, beste prijzen, innovatie en service.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij opzoek naar gedreven Accountmanagers die in diverse landen ( Benelux, Duitsland en Frankrijk ) onze bestaande klanten en vooral ook nieuwe klanten gaan bezoeken om onze producten aan te prijzen met ondersteuning van onze binnendienst.

Gevraagd niveau

  • Vanaf HBO werk- en denkniveau
  • 3-5 jaar sales ervaring in B2B.
  • Communicatieve vaardigheden en assertiviteit
  • Zelfstandig, gestructureerd en efficiënt kunnen werken
  • Oplossingsgericht en doelgericht denken en werken
  • Goede beheersing van de Talen in de betreffende landen
  • MS Office-vaardigheden

Wat kunt u van ons verwachten ?
Hiervoor bieden wij uiteraard een uitstekend basissalaris met daarbij aantrekkelijke bonussen.
Klanten kunnen bezocht worden met de auto van de zaak..

Nieuwsgierig geworden?
Kijk op onze website: www.tidersign.com
Stuur uw motivatie en CV via de ”Solliciteer” button.

Tidersign
t.a.v. Mnr. Rob Bakker
Spectrumlaan 47-49
2665 NM Bleiswijk
Tel: +31(0)79-3411152

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwooorden: Vacature, Fulltime, Bleiswijk, Accountmanager, Sales medewerker

Match criteria: Retail, Sales representative, Key Account Manager, 40 hours, Prov. South Holland, Prov. North Holland, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Why Should I Hire You? The most overlooked question is also the one most candidates are unprepared to answer. This is often because job applicants don't do their homework on the position. Your job is to illustrate why you are the most qualified candidate. Review the job description and qualifications very closely to identify the skills and knowledge that are critical to the position, then identify experiences from your past that demonstrate those skills and knowledge.
Questions to ask
What can you tell me about your new products or plans for growth? This question should be customized for your particular needs. Do your homework on the employer’s site beforehand and mention a new product or service it’s launching to demonstrate your research and interest. The answer to the question will give you a good idea of where the employer is headed.