EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 212018
 

Met de toenemende digitale transformatie draag jij als Accountmanager Application Services bij aan onze groeidoelstellingen

De functie
Als Accountmanager Application Services werk je in het sales team van de afdeling Application Services. Samen met 40 collega’s ben je verantwoordelijk voor het leveren van software ten behoeve van zoals wij dat noemen: “Informatie Logistiek”. Hiermee help je klanten om hun totale document en informatie stromen te optimaliseren, waardoor de klant efficiënter kan werken en dus kosten en tijd kan besparen. 

Omdat je klantvraagstukken over document-intensieve processen, zoals HR, Inkoop, Marketing en Finance begrijpt, kan je klanten adviseren en binden. Je kent de klantorganisatie, de technische mogelijkheden, wetgeving en functionaliteiten. Je begrijpt het veranderingstraject en wat het van een klant vraagt. Je gaat met de klant in gesprek over hoe zijn of haar document intensieve processen zijn ingericht en hoe deze te digitaliseren en optimaliseren. 

Zoals jou wellicht bekend is er In de markt een verschuiving gaande van On Premise naar SAAS. Dit betekent dat je naast de traditionele sales trajecten ook meerderjarige contracten afsluit met een klant. Het is een interessante markt die nu ontzettend in beweging is. Nieuwe ontwikkelingen waar we mee bezig zijn is o.a. e-Invoicing en e-Ordening, oplossingen vanuit de Cloud en speelt Robotic Process Automation een steeds grotere rol. Vanwege de continue ontwikkeling in deze markt heb je veel ruimte om zelfstandig te ondernemen en nieuwe zaken op te zetten.

Met de toenemende digitale transformatie hebben we met Application Services een gezonde en ambitieuze groeidoelstellingen. Daarom ben je als Accountmanager gefocust op het creëren van New Business (70%) bij klanten in uiteenlopende sectoren in het MKB+ en Corporate segment. Om dit doel te bereiken heb je een drive voor het creatief creëren van “new”business. Naast het beheren van een aantal named accounts ontwikkel je jouw eigen leads, bijvoorbeeld door het organiseren van workshops, netwerkmarketing, evenementen of social selling. 

De duur van de trajecten kan variëren van 1 tot +/- 12 maanden. Wanneer jij als Accountmanager de deal hebt gesloten, blijf je betrokken bij je klant. Als opdrachtleider en klantbeheerder sta je voor optimale samenwerking met collega’s en houd je de targets steeds in het oog. 

Je profiel
Als persoon ben je zelf startend, heb je een hoog energieniveau en ontzettend veel doorzettingsvermogen. Je hebt een drive om te winnen en kan slecht tegen je verlies. Als Sales en adviseur weet jij klanten te binden door te leveren wat je beloofd en creëer je samen met hun innovatieve oplossingen.
Daarnaast beschik je over:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 5 jaar ervaring in IT Solutions/software sales
 • Ervaring met software van Kofax, Easy of Basware is handig, maar ook aan te leren

Aanbod

 • 40-urige werkweek, standplaats Den Bosch, werklocatie Nederland
 • Zeer professionele en gedreven sales organisatie waar sales op een hoog niveau wordt bedreven
 • Een open, transparante en collegiale werksfeer in het sales team
 • Uitstekend salaris en lucratieve bonusregeling
 • Onkostenvergoeding
 • 25 vakantiedagen
 • Uitstekende pensioenregeling
 • Leaseauto

Solliciteren
Heb jij de drive om vorm te geven aan onze ambities? Voor meer informatie neem je contact op met recruiter Monique Brouwer via telefoonnummer 06-28217096 of solliciteer direct via de ”Solliciteer” button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Den Bosch, Sales, Commercieel medewerker

Match criteria: ICT, ICT, Sales representative, Key Account Manager, 40 hours, Prov. North Brabant, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Why Should I Hire You? The most overlooked question is also the one most candidates are unprepared to answer. This is often because job applicants don't do their homework on the position. Your job is to illustrate why you are the most qualified candidate. Review the job description and qualifications very closely to identify the skills and knowledge that are critical to the position, then identify experiences from your past that demonstrate those skills and knowledge.
Questions to ask
What can you tell me about your new products or plans for growth? This question should be customized for your particular needs. Do your homework on the employer’s site beforehand and mention a new product or service it’s launching to demonstrate your research and interest. The answer to the question will give you a good idea of where the employer is headed.