EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 202018
 

Sinds 90 jaar werkt DEKRA aan veiligheid. Bij DEKRA werken er ongeveer 38.000 medewerkers in meer dan vijftig landen op vijf continenten. Met gekwalificeerde en onafhankelijke dienstverlening houden wij ons bezig met veiligheid in het verkeer, op de werkplek en thuis. Het portfolio varieert van voertuiginspecties en -keuringen, via schadeafhandeling, industriële en bouwinspecties, advisering over veiligheid, testen en certificering van producten en systemen tot en met opleidingen en tijdelijk werk. De ambitie van DEKRA is  om dan ook dé wereldwijde partner voor een veilige wereld te worden.

DEKRA ziet dat de wereld om haar heen zich steeds sneller ontwikkelt en wil in deze wereld voorop blijven lopen. Daarom investeren wij de komende jaren sterk in onze digitale transformatie alsook in mensen die ons willen helpen met de realisatie ervan.   

Als jij liever echte applicaties ontwikkelt dan spreadsheets of PowerPoint presentaties, je een scherpe geest hebt, er van geniet om je in technologie te verdiepen en plezier hebt om vernuftige oplossingen te bedenken en te implementeren, dan willen we je graag leren kennen. 

Als nieuwe collega start je binnen ons DEKRA Belgium Young Potential – Technology & Innovation programma. Binnen dit programma bieden we je de kansen om je software én business skills te ontwikkelen. Je krijgt van ons verschillende opleidingen en je wordt ondersteund door een coach. Concreet zal je meewerken aan de analyse en implementatie van onze Core Enterprise oplossingen. Na afloop van het programma zal je een belangrijke rol spelen in het verdere beheer en ontwikkeling van de toepassingen binnen de organisatie.  

  • Wij zoeken mensen die oprechte interesse hebben in technologie en innovatie.

  • Je moet een goed analytisch vermogen hebben. Je bent in staat om snel tot de kern van de zaak te komen.

  • Je denkt actief mee rond het komen tot oplossingen.

  • Je kunt goed luisteren zodat je begrijpt wat een klant wil en weet dit te vertalen naar oplossingen. Je voelt je vrij om vragen te stellen omdat je wilt leren.

  • Je bent een teamspeler maar je kan ook perfect zelfstandig werken. Je kunt communiceren met andere teamleden en bent positief kritisch naar jezelf en anderen toe.

We zoeken mensen met verschillende achtergronden/afstudeerrichtingen. Richtingen zoals Informatica, handelswetenschappen, economie genieten een voorkeur echter horen we graag van je als je een andere achtergrond hebt en je gelooft dat je een goede aanvulling bent voor ons team. 

Een leuke werkomgeving met een dynamisch jong team dat deel uitmaakt van een internationale groep. DEKRA Belgium waardeert talent en beloont het ook.

Wij bieden jou een aantrekkelijk salaris op basis van je ervaring en competenties,

Daarnaast mag je rekenen op gerichte opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Match criteria: Banking, Business Supplies and Equipment, Consulting, ICT, Analyst, Mobile development, 40 hours, Outside the Netherlands, Non, Assistant or Support

Company name: Stepstone NL –

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Why Should I Hire You? The most overlooked question is also the one most candidates are unprepared to answer. This is often because job applicants don't do their homework on the position. Your job is to illustrate why you are the most qualified candidate. Review the job description and qualifications very closely to identify the skills and knowledge that are critical to the position, then identify experiences from your past that demonstrate those skills and knowledge.
Questions to ask
What can you tell me about your new products or plans for growth? This question should be customized for your particular needs. Do your homework on the employer’s site beforehand and mention a new product or service it’s launching to demonstrate your research and interest. The answer to the question will give you a good idea of where the employer is headed.