EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 202018
 

Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in sterilisatie van medisch instrumentarium zoeken wij een hands-on QA project manager Interesse? Solliciteer via inneke_teirbrood@professionals.randstad.be MALYSSE-STERIMA is een familiebedrijf, dat doorheen de jaren uitgegroeid is tot Belgisch marktleider en specialist in de processen en diensten voor textielbeheer, sterilisatie van medisch instrumentarium en logistiek voor de gezondheidssector. We zijn een innovatieve en flexibele service provider met een omzet van 47 miljoen euro en tellen meer dan 620 medewerkers. Je komt terecht in een groeiend bedrijf, waar waarden zoals betrokkenheid, kwaliteit, duurzaamheid etc. hoog in het vaandel gedragen worden. Voor de divisie Medical Services zijn wij op zoek naar een (m/v):
Als rechterhand van de QA manager word je nauw betrokken bij alle kwaliteitsaspecten, die kenmerkend zijn voor onze dienstverlening en dit conform de visie en de missie van de organisatie en de recentste wetgevingen. Samen met de QA/QC manager vorm je het centrale aanspreekpunt op vlak van QA/QC voor de Centrale Sterilisatie-activiteiten, de labo-activiteiten, de productie van medical devices, etc. Je bewaakt de kwaliteit, de procedures en bent tevens betrokken bij het verder uittekenen van het kwaliteitsbeleid, gegeven de bedrijfsstrategie Je neemt een actieve rol op bij het afsluiten van kwaliteitsovereenkomsten en technische afspraken met leveranciers klanten Je affiniteit met het werkveld laat je toe om autonoom (kwaliteits)projecten uit te voeren en collega’s te adviseren rond verdere optimalisering van de kwaliteit van de dienstverlening Je stelt procedures op, stemt deze af met alle betrokken partijen en je ziet toe op een correcte implementatie en toepassing Je staat in voor het opvolgen en bijsturen van de kwaliteit bij diverse interne en externe contacten. Zoek je meer info? Solliciteer via inneke_teirbrood@professionals.randstad.be of bel me op 02/472.92.35
Je hebt een Master diploma in een life sciences richting Bijvoorbeeld een master farmaceutische wetenschappen optie ziekenhuisapotheker Je kan terugblikken op een eerste werkervaring, waarbij je kennis ervaring met het kwaliteitssysteem ISO 13485 of ISO 9001 opgebouwd hebt Je hebt een goede kennis van alle relevante normen wetgeving omtrent medical devices Je hebt ervaring met het auditen van processen Ervaring met het opstellen van technische dossiers rond medical devices is een pluspunt Je kan secuur werken en je staat erop om de procedures door iedereen stipt te laten opvolgen Je bent enthousiast en hands on Je bent organisatorisch sterk en je werkt graag in een voortdurend in beweging zijnde omgeving Je bent analytisch en resultaat- en oplossingsgericht Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en houdt ervan om te onderhandelen en te negotiëren Je toont veel verantwoordelijkheidszin en beroepsernst Je bent flexibel ingesteld naar uurregeling en werklocatie Je kan zelfstandig werken maar je werkt ook graag in team Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands, Frans en Engels.
De mogelijkheden om bij te dragen in onze verdere groei , de kans om jezelf verder te ontplooien en intern verder door te groeien, een representatief loon volgens ervaring en competenties.

Match criteria: Fashion, Research, Health Care Provider, Quality Assurance, Analytical Scientist, 40 hours, Outside the Netherlands, Non

Company name: Stepstone NL –

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Why Should I Hire You? The most overlooked question is also the one most candidates are unprepared to answer. This is often because job applicants don't do their homework on the position. Your job is to illustrate why you are the most qualified candidate. Review the job description and qualifications very closely to identify the skills and knowledge that are critical to the position, then identify experiences from your past that demonstrate those skills and knowledge.
Questions to ask
What can you tell me about your new products or plans for growth? This question should be customized for your particular needs. Do your homework on the employer’s site beforehand and mention a new product or service it’s launching to demonstrate your research and interest. The answer to the question will give you a good idea of where the employer is headed.