EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 202018
 

Onze klant is het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland. 

Onze klant is het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland.
Wij zoeken voor onze klant voor 40 uur in de week
standplaats Zwolle
een Beleidsadviseur – Milieu

Deze vacature is in het team dat de strategie ontwikkelt en vertaalt de in beleid en plannen voor de infrastructuur van bron tot kraan en deze realiseert gezamenlijk met de operationele afdelingen. Ook worden vanuit dit team programma’s gemanaged die bijdragen aan het realiseren van de strategische doelen van het bedrijf.

Daarbij heeft het team een centrale rol bij de ontwikkeling en implementatie van het assetmanagement-proces. Het integraal denken en werken in termen van performance, risico’s en kosten staat hierin centraal en is een relatief nieuwe manier van doen voor dit bedrijf. Vanuit dit team worden  visie, beleidskaders en methodieken ontwikkeld om dit brede assetmanagement te realiseren.

Als beleidsadviseur Milieu ontwikkel je de milieustrategie en borg je dit in milieubeleid. Hierbij analyseer je de wettelijke kaders (milieuwetgeving) en externe ontwikkelingen en vertaalt dit naar strategie en beleid. Tevens zorg je voor de implementatie en de evaluatie van het milieubeleid.

Je bent verantwoordelijk voor het naleven en actueel houden van het totale gecertificeerde milieumanagementsysteem (ISO-14001/50001). In dit kader geef je functioneel leiding aan de milieuspecialisten binnen Vitens.

Je werkt projectmatig volens een aanpak om strategie en beleid gefaseerd te ontwikkelen en verder te implementeren binnen de organisatie, waarbij je proactief rekening houdt met de dynamieken in de organisatie. Op basis van je natuurlijke autoriteit op het gebied van milieu neem je de regie en voert het plan, samen met collega’s, systematisch en volgens planning en budget uit.

Je functie is gevarieerd. Je bent als kennisdrager, een aanspreekpunt voor andere collega’s binnen het vakgebied milieu en in diverse externe (kennis)netwerken. Je zult zowel ontwikkelen en bedenken, als andere collega’s ondersteunen en faciliteren bij het uitvoeren van het milieubeleid.

Je bent een strategische denker en een praktische doener, iemand die complexiteit kan reduceren tot werkbare vormen,.
Je bent iemand die aan weet te sluiten bij anderen en tegelijk staat voor z’n zaak, iemand die anderen weet te motiveren en ook zorgt dat zaken binnen de afgesproken kaders voor elkaar komen.

Je bent flexibel, benaderbaar en hebt energie om te pionieren. Je beschikt over een hoog zelf startend vermogen. Daarnaast heb je ook een inhoudelijke opvatting over milieumanagement en het managen van maatschappelijke infrastructuren.

Je beschikt over een WO werk- en denkniveau.

Je hebt minimaal vijf jaar relevante werkervaring, bij voorkeur op het gebied van maatschappelijke infrastructuur.

Bij voorkeur ben je in het bezit van het IRCA-certificaat lead auditor milieu of je bent bereid om dit te halen. Ook gewenst is ervaring met asbest en je beschikt hiervoor over één of meer van de certificaten (ADK, DTA, DIA niveau) of je bent bereid om dit te halen.

Belangrijke competenties die benodigd zijn voor het goed vervullen van deze functie zijn: analytisch, oordeelsvorming, visie, organisatiesensitief en communiceren.

Je komt rechtstreeks in dienst bij onze klant. Deze biedt ruime mogelijkheden om flexibel te werken, zowel in tijd als plaats. Het maximum bruto maandsalaris bedraagt € 5367,-. Dat is maximaal € 79.000,- bruto per jaar inclusief Flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget ter grootte van ca. 23%, een persoonlijk opleidingsbudget, smartphone en laptop. 

 

 

Match criteria: Business Supplies and Equipment, 40 hours, Prov. Overijssel, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Why Should I Hire You? The most overlooked question is also the one most candidates are unprepared to answer. This is often because job applicants don't do their homework on the position. Your job is to illustrate why you are the most qualified candidate. Review the job description and qualifications very closely to identify the skills and knowledge that are critical to the position, then identify experiences from your past that demonstrate those skills and knowledge.
Questions to ask
What can you tell me about your new products or plans for growth? This question should be customized for your particular needs. Do your homework on the employer’s site beforehand and mention a new product or service it’s launching to demonstrate your research and interest. The answer to the question will give you a good idea of where the employer is headed.