EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 192018
 

JSR Micro N.V. is gevestigd in Leuven .  Het is een divisie van JSR Corporation , een multinational die wereldwijd 5000 mensen tewerkstelt en zich profileert als een vooraanstaande leverancier van materialen in een waaier van technologie gedreven markten.  Het wereldwijd netwerk van JSR heeft haar hoofdkantoren in Tokyo (Japan) en fabrieken en kantoren in Europa, de Verenigde Staten, China, Taiwan, Korea en Singapore.

JSR is een researchgerichte organisatie die een nauwe samenwerking nastreeft met top-innovators in een aantal industrieën die cruciaal zijn voor het huidige en toekomstige welzijn van onze samenleving, zoals de studie van levende organismen, energieopslag, elektronische componenten, displays en optische middelen.  Eén-op-één innovatie vat de waarden samen die wij aan onze klanten voorstellen.  Door een vroegtijdige en hechte samenwerking biedt JSR zijn klanten een competitief voordeel gebaseerd op leading edge technologieën, consistente hoge kwaliteit en een gebalanceerde cost of ownership.

Process Engineer Semiconductor bij JSR Micro

Functieomschrijving:

Als Process Engineer semiconductor  ben je, samen met je collega’s , het aanspreekpunt voor technische vragen en oplossingen binnen een uniek productieproces gebaseerd op de allernieuwste technologieën. Je bestudeert alle mogelijke parameters en gaat na hoe ze het product of proces  beïnvloeden. Hiervoor werk je in de cleanroom en draag je een aangepast antistatisch en stofvrij pak.

Hou je van een uitdaging en denk je in termen van optimalisatie en continue verbetering? Dan ben jij onze kandidaat!

Profielomschrijving:

 • Ingenieur Elektromechanica met proceservaring in de chemische sector OF ingenieur Chemie/Agro- en Biotechnologie/Farmaceutica met proceservaring in techniek (elektriciteit, mechanica, automatisatie, PLC, …).
 • Houdt van werken met data en heeft kennis van SPC (Statistische Procescontrole).
 • Is gepassioneerd door het analyseren en oplossen van proces-technische problemen.
 • Hanteert een pragmatische aanpak en focust op het bereiken van resultaten.
 • Communicatief, initiatief, out of the box denken en hands-on zijn jouw sterkste kenmerken.
 • Beheerst vlot het Nederlands en het Engels.
 • Je rapporteert aan de Vice President Operations Semiconductor.

Aanbod:

 • Allereerst, een zeer interessante job waar je voldoening uit haalt. Je werkt in een multiculturele omgeving waarin de grenzen van de technologie steeds weer verlegd worden. 
 • Een autonome functie waarbij ruimte is voor verbeteringsvoorstellen bij een bedrijf waar de focus ligt op veiligheid, welzijn en milieuzorg.
 • Ook belangrijk, een goed salaris gecombineerd met een hospitalisatie- en groepsverzekering, maaltijdscheques, een zelf-te-kiezen bedrijfsfiets, snel internet thuis, enz.
 • Kortom een job waar jij je goed voelt, want dat is heel belangrijk voor ons (familiale werksfeer).


Interesse?

http://jsrmicro.heeft-nieuwe-jobs.be/s/4335/842/nl/process-engineer-semiconductor-bij-jsr-micro

Trefwoorden: Process Engineer Semiconductor bij JSR Micro, Ingenieur Elektromechanica, Proces, Processing, Procestechniek, Chemische sector, Chemie, Ingenieur, Engineer, Engineering, Chemie/Agro- en Biotechnologie/Farmaceutica, Techniek, Elektriciteit, Mechanica, Automation, Automatisatie, SPC, Statistische Procescontrole, PLC, Chips Manufacturing, Master, Electromechanical Engineering, Industrial Engineer, Automation, Chemical Process Engineering, PLC/DCS Programming, Chemistry, Physics, or Chemical / Electrical Engineering , QA Engineer Semiconductor , Semiconductor Operations

Match criteria: Production, Research, Chemical engineering, Mechanical engineering, Process Management, Neuroscientist, 40 hours, Outside the Netherlands, Non

Company name: Stepstone NL –

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Why Should I Hire You? The most overlooked question is also the one most candidates are unprepared to answer. This is often because job applicants don't do their homework on the position. Your job is to illustrate why you are the most qualified candidate. Review the job description and qualifications very closely to identify the skills and knowledge that are critical to the position, then identify experiences from your past that demonstrate those skills and knowledge.
Questions to ask
What can you tell me about your new products or plans for growth? This question should be customized for your particular needs. Do your homework on the employer’s site beforehand and mention a new product or service it’s launching to demonstrate your research and interest. The answer to the question will give you a good idea of where the employer is headed.