EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 182018
 

Gezocht: Een pionier op het gebied van kwaliteitssystemen en kwaliteitsbeleid! Het jaar 2017 was het jubileumjaar van Koppert. Met circa 1200 medewerkers wereldwijd zetten wij ons elke dag in voor duurzame land- en tuinbouw. De afdeling Total Quality Management (TQM) is een startende afdeling binnen Koppert met de focus op het verhogen van de kwaliteit van onze producten en het stroomlijnen van (productie)processen. Om het TQM-team aan te sturen zijn we op zoek naar een

Berkel en Rodenrijs, omgeving Rotterdam, fulltime (40 uur). 

Ga jij de uitdaging aan??
Als TQM Manager is het jouw doel om kwaliteit binnen Koppert, haar dochterondernemingen en distributeurs verder op de kaart te zetten. Wij verwachten van jou dat je:

 • In samenwerking met diverse interne en externe partijen een corporate kwaliteitsbeleid ontwikkelt;
 • Dit kwaliteitsbeleid uitdraagt binnen de organisatie. Daarbij maak je de vertaalslag van kwaliteitsbeleid naar operationele doelstellingen en kwaliteitssystemen;
 • Continu verbeteren in jouw bloed hebt zitten;
 • Een gedragen en erkende auditorganisatie neerzet, waarin kennismanagement een belangrijke rol speelt;
 • Het kwaliteitsbeleid binnen onze dochters verder uitbreidt; tevens bouw je de corporate kwaliteitsteams verder uit.

Jouw ervaring:

 • Je hebt een afgeronde Hbo- of WO-opleiding richting bedrijfskunde;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent een conceptueel en strategisch denker, maar je weet dit te vertalen naar operationele doelstellingen;
 • Je bent communicatief sterk en kunt interne en externe partijen enthousiasmeren over kwaliteitsvraagstukken;
 • Je hebt kennis van diverse Quality Management Systems en verbetertechnieken, zoals Lean Six Sigma en de 5S-TPM-methodiek.

Gezien het corporate aspect van de functie beheers je zowel de Engelse als Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent bereid regelmatig te reizen naar onze dochterondernemingen. 

Afdeling Total Quality Management. 
De TQM-afdeling is opgericht in 2016 en bestaat uit een jong en ambitieus team. De afdeling heeft zich georganiseerd in drie teams, te weten Quality Assurance, Complaints en Global Quality. 

Wij bieden jou:

 • Marktconform salaris;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een uitdagende pioniersrol op het vlak van kwaliteit;
 • Mogelijkheden jezelf te ontwikkelen door middel van trainingen en opleidingen.

Maar bovenal: je komt te werken bij een goede werkgever die zich inzet voor duurzaamheid. We zijn een familiebedrijf waar een informele, sociale en collegiale werksfeer heerst. Wij zijn nauw betrokken bij alles wat er binnen en rondom ons bedrijf gebeurt en zoeken constant naar verbetering. Dit samen zorgt ervoor dat wij een voortrekkersrol hebben op de internationale markt in biologische gewasbestrijding.

Koppert, een succesvol familiebedrijf
Koppert Biological Systems is internationaal marktleider op het gebied van biologische gewasbescherming en natuurlijke bestuiving. Koppert ontwikkelt duurzame oplossingen voor telers in diverse sectoren. Natuurlijke vijanden, micro-organismen en biostimulanten zorgen voor een gewas dat gezond, weerbaar en vitaal is, zowel bovengronds als in de wortel. Daarnaast leveren wij hommels voor de natuurlijke bestuiving van gewassen. Met dit alles bieden wij voor onze klanten een sterk alternatief naast chemische gewasbescherming. Bij Koppert werken in Nederland bijna 400 werknemers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Berkel en Rodenrijs (nabij Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer) en goed te bereiken met het openbaar vervoer. Wereldwijd heeft Koppert 27 dochterondernemingen op vrijwel alle continenten. 
Meer informatie? Bekijk onze website www.koppert.nl.

Word jij onze nieuwe TQM Manager?
Solliciteer via de ‘Solliciteer’ button en laat jouw Cv en motivatie bij ons achter!

Meer informatie?
Neem contact op met Mandy Ziel, HR adviseur op 010 514 12 80. 
Of bekijk ons op YouTube. 

Een persoonlijkheidsvragenlijst maakt deel uit van de werving en selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

Trefwoorden: Vacature, Berkel en Rodenrijs, Fulltime, Auditor, Kwaliteitscontrole.

Match criteria: Agriculture, Operations, Process Management, Facility Coordinator, 40 hours, Prov. South Holland, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Why Should I Hire You? The most overlooked question is also the one most candidates are unprepared to answer. This is often because job applicants don't do their homework on the position. Your job is to illustrate why you are the most qualified candidate. Review the job description and qualifications very closely to identify the skills and knowledge that are critical to the position, then identify experiences from your past that demonstrate those skills and knowledge.
Questions to ask
What can you tell me about your new products or plans for growth? This question should be customized for your particular needs. Do your homework on the employer’s site beforehand and mention a new product or service it’s launching to demonstrate your research and interest. The answer to the question will give you a good idea of where the employer is headed.