EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 182018
 

Standplaats: Amsterdam, 39 uur per week

“We’re going to need a bigger boat”

Ben jij de creatieve filmliefhebber en organisatorisch marketingtalent met een serieuze social media verslaving waar wij naar zoeken? We zijn vanaf komende september op zoek naar een stagiair die het Vue marketingteam komt versterken op ons splinternieuwe kantoor in Amsterdam, waar je onderdeel zal uitmaken van een gemotiveerd team in een inspirerende omgeving.

Werkzaamheden
“You had me at hello”

Jouw taken zullen met name dienen ter ondersteuning van online en offline marketingactiviteiten. Denk hierbij o.a. aan:

 • Meedenken over social media content.
 • Nieuwsbrieven opstellen.
 • Persberichten schrijven.
 • Coördineren en analyseren van events in samenwerking met onze bioscopen verspreid door het hele land.
 • Grafische en (audio)visuele vormgeving.
 • Diverse productionele taken en algemene marketingactiviteiten.

Gewenst profiel
“Go ahead, make my day”

 • Je bent een student van een relevante hbo– of universitaire opleiding in de richting marketing, media, communicatie.
 • Je bent stressbestendig, flexibel en organisatorisch sterk. Je kunt meerdere balletjes tegelijk hoog houden.
 • Je bent zelfstandig, initiatiefrijk en bereid je handen uit de mouwen te steken.
 • Je bent social media verslaafd, de beste inhakers en woordgrappen schud jij zo uit je mouw.
 • Je weet jezelf communicatief sterk te houden.
 • Je bent een filmliefhebber in hart en nieren.
 • Ervaring met Photoshop, Design en iMovie is een pre.

Wij bieden
“We’re going to make you an offer you can’t refuse”

 • Een afwisselende en leerzame meeloopstage binnen een dynamisch en groeiend bedrijf.
 • De mogelijkheid om jouw eerste stappen te maken in de filmindustrie.
 • Een prachtig uitzicht over het IJ.
 • Een inspirerend en jong team.
 • Veel zelfstandigheid en een marktconforme stagevergoeding.

Over de stage
“I think this is the beginning of a beautiful friendship”

De stageovereenkomst gaat vanaf september van start voor minimaal 6 maanden. Eerder starten is in overleg ook mogelijk. De stage betreft een 39-urige werkweek (fulltime), gevestigd in Amsterdam.

Over Vue
Vue is onderdeel van Vue International, de grootste bioscoopgroep buiten de Verenigde Staten. Vue heeft in Nederland 21 bioscopen in 20 steden met de meest vooruitstrevende technieken op het gebied van big screen entertainment.

Is je interesse gewerkt?
Reageer dan via het online sollicitatieformulier om je belangstelling kenbaar te maken door de benodigde documenten te uploaden. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf op www.vuecinemas.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Match criteria: Arts and Crafts, Journalist, Advertising, Design, 40 hours, Prov. North Holland, Assistant or Support

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
“Why are you leaving your current job?” Hiring managers want to know your motivation for wanting to leave your current job. Are you an opportunist just looking for more money or are you looking for a job that you hope will turn into a career? If you’re leaving because you don’t like your boss, don’t talk negatively about your boss–just say you have different work philosophies, Teach says. If the work was boring to you, just mention that you’re looking for a more challenging position. “Discuss the positives that came out of your most recent job and focus on why you think this new position is ideal for you and why you’ll be a great fit for their company.” If you’ve already left your previous job (or you were fired), Sutton Fell suggests the following: If you got fired: Do not trash your last boss or company. Tell them that you were unfortunately let go, that you understand their reasoning and you’ve recognized areas that you need to improve in, and then tell them how you will be a better employee because of it. If you got laid off: Again, do not trash your last boss or company. Tell them that you were let go, and that you understand the circumstances behind their decision; that you are committed to your future and not dwelling on the past; and that you are ready to apply everything that you learned in your last role to a new company. If you quit: Do not go into details about your unhappiness or dissatisfaction. Instead, tell them that while you valued the experience and education that you received, you felt that the time had come to seek out a new opportunity, to expand your skills and knowledge, and to find a company with which you could grow.
Questions to ask
Do you offer continuing education and professional training? This is a great positioning question, showing that you are interested in expanding your knowledge and ultimately growing with the employer.