EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 182018
 

Op de AkzoNobel locatie in Hengelo staat een van de grootste en meest geavanceerde zoutproductiefabrieken ter wereld, inclusief een moderne warmtekrachtcentrale voor opwekking van stoom en elektriciteit en een zoutverwerkingsfabriek. Op deze vestiging wordt pekel gewonnen uit steenzout. Uit de pekel wordt vervolgens zout gewonnen ten behoeve van de chemische industrie, gladheidbestrijding en vele soorten consumptiezout.

Voor de site Hengelo hebben wij een vacature voor een 

(Specialties)

Als Monteur Wtb ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van de bedrijfsinstallaties d.m.v. tijdige uitvoer onderhoudsschema, en het doen van van preventief en correctief onderhoud. De afdeling Werktuigbouw op de Site Hengelo, bestaat uit ca. 20 Werktuigbouwkundigen, en werkt primair voor één van de produktie plants van de site Hengelo.
Je rapporteert aan de Supervisor Mechanical Specialties. 

Belangrijkste taken:

 • Uitvoeren van een zeer gevarieerd scala aan technische activiteiten in het kader van correctief (oplossen van storingen) en preventief onderhoud.Laat uitmuntende prestatie zien op de onderhoud KPIs (o.a. wrench time, roosternaleving en PM’s)
 • Komt met verbetervoorstellen voor technische aanpassingen en/of aanpassingen op de bestaande werkwijzen.
 • Draagt bij aan onderhoud standaard work sheets, wat dient als input voor werkplannen, verbetering van equipment onderhoud strategieën en root cause analyses en werkt daarmee bij aan continue verbeteren.
 • Je bent in staat om uit verschillende bronnen informatie te halen, te analyseren en daarmee storingen te zoeken. Je kunt daarvoor de relevante tekeningen lezen.
 • Voert op de afgesproken tijd (volgens onderhoudschema) op een veilige manier onderhoudswerk uit.
 • Je gaat onderdeel uitmaken van een storingsdienst en zult daartoe periodiek ingeroosterd worden.

Randvoorwaarden

 • Tonen van leiderschap inzake veiligheid door actieve toepassing van het Stop Principe en deelname aan constructieve gesprekken over veiligheid, zoals BBS met collega’s en werknemers/aannemers.
 • Verantwoordelijk voor het naleven van AN beleid, regelingen, processen, methodologie, werkmethoden en systemen. Strikte naleving van AkzoNobels Life Saving Rules. Uitvoering van de werkzaamheden en werkprocessen conform ALPS.

Functie-eisen en competenties:

 • Voor alle functies in Hengelo geldt dat je de bestaande situatie altijd wilt verbeteren!
 • Meerdere jaren ervaring in de technische werkomgeving, en ruime kennis van onderhoudsmethoden en technieken, bij voorkeur in een procesfabriek.
 • Je hebt een sterke drive om resultaten te behalen en om acties af te ronden.
 • Wij verwachten een continue verbetermentaliteit: bijvoorbeeld erger je je aan inefficiënties, en heb je bewezen hieraan iets gedaan te hebben in het verleden.
 • Je bent een sterke teamplayer en kunt omgaan met verschillende perspectieven en belangen, en kan gemakkelijk denken in processtappen en de daarbij behorende individuele verantwoordelijkheden van je team-leden.
 • Je bent innovatief, komt met nieuwe ideeën zodat de werkomgeving iedere dag veiliger wordt.
 • Effectief in communiceren op verschillende niveau’s in de organisatie en je bent consequent in handelen.
 • Daadwerkelijk naleven van gestandaardiseerde planning en rooster procedures
 • Proactief in pleiten voor 5S op de shop floor.
 • Opleiding op MBO niveau, Werktuigbouwkunde of Mechatronica.
 • Beschikken over een heftruck-, reachtruck-, hoogwerker- en VCA certificaat of de bereidheid dit te halen.

Wat biedt AkzoNobel:
AkzoNobel Hengelo biedt jou werk met een grote uitdaging in een zeer dynamische omgeving. Je krijgt volop ruimte voor initiatieven en ruimte om te leren en te proberen. Je komt te werken in organisatie met een informele, no nonsens en veiligheid gedreven cultuur.
Daarbij ontvang je een bij de zwaarte van de functie passend salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring.

Interesse?
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Samantha Veer, Talent Resourcing Partner, telefoonnummer (088) 0106789 #3. Je sollicitatie ontvangen we graag via onze website www.akzonobel.nl/careers, referentie 170001HG of via de ‘Solliciteer’ button. 
Een pre-employment screening kan onderdeel uitmaken van het recruitment proces.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing wordt niet op prijs gesteld.

Over AkzoNobel Specialty Chemicals
Wereldwijd vertrouwen industrieën op onze essentiële chemieproducten bij de productie van alledaagse producten zoals papier, kunststoffen, bouwmaterialen en artikelen voor persoonlijke verzorging. Voortbouwend op de toewijding van onze medewerkers en onze gezamenlijke inzet voor veiligheid, duurzaamheid en open innovatie, hebben we een bedrijf van wereldklasse gevestigd, waarbij we sterke samenwerkingsverbanden hebben opgebouwd met onze klanten. Wij zijn in meer dan 80 landen actief, en tot onze portfolio van toonaangevende merken behoren namen als Eka, Dissolvine, Trigonox en Berol.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Hengelo, Werktuigbouwkunde, Technicus.

Match criteria: Construction, Manufacturing, Mechanical engineering, 40 hours, Prov. Overijssel, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Why Should I Hire You? The most overlooked question is also the one most candidates are unprepared to answer. This is often because job applicants don't do their homework on the position. Your job is to illustrate why you are the most qualified candidate. Review the job description and qualifications very closely to identify the skills and knowledge that are critical to the position, then identify experiences from your past that demonstrate those skills and knowledge.
Questions to ask
What can you tell me about your new products or plans for growth? This question should be customized for your particular needs. Do your homework on the employer’s site beforehand and mention a new product or service it’s launching to demonstrate your research and interest. The answer to the question will give you a good idea of where the employer is headed.