EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 182018
 

CZ is als grote zorgverzekeraar een interessante werkgever in Brabant. CZ is een niet op winst gerichte onderlinge waarborgmaatschappij. Onder CZ vallen de merken CZ, Delta Lloyd en OHRA. Onze doelstelling is de zorg voor onze bijna drieënhalf miljoen verzekerden op een nog hoger peil te brengen. Daarom hebben wij mensen nodig met een vergelijkbare ambitie.

De interne auditfunctie bij CZ heeft als taak te evalueren of de interne controle en het governance systeem adequaat en doeltreffend zijn en risico’s voldoende worden beheerst. Voor CZ en ons vakgebied is sprake van een toenemende regeldruk en bedreigingen op het gebied van ICT beveiliging. Het is een complexe en uitdagende omgeving, waarbij de organisatie de IAD als kritisch geweten inzet bij grote projecten.

We bieden je een afwisselende baan in een dynamische werkomgeving. Om deze taak goed te vervullen bieden we uitgebreide opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. Denk aan inhouse seminars, ruimte voor bezoek externe congressen en seminars en uiteraard het volgen van gerichte beroepsopleidingen. Wij hebben hiervoor een eigen IAD Academy voor permanente educatie voor onze auditors op alle kennisgebieden waarop onze afdeling werkzaam is.

Het kennen en benutten van elkaars kracht belangrijk om effectief en efficiënt samen te werken. Training on the job en eerlijke feedback geven horen daarbij, evenals het stimuleren en het volgen van externe opleidingen. Wij investeren in elkaar om onze kennis breed in te zetten voor CZ.

Wij komen als IAD bij alle interne afdelingen aan tafel. Ook zetten wij onze vaktechnische kennis in bij diverse interne en externe projecten. Het is vanuit onze rol daarmee ook mogelijk verbindingen te leggen en het geheel te overzien.
 

CZ heeft voor haar locatie in Tilburg een vacature voor een

IT Auditor

38 uur per week

Wat ga je doen als IT Auditor?
Als IT auditor voer je binnen de interne auditdienst (IAD) IT audits en bijzondere onderzoeken uit. Naast het geven van oordelen over de meest kritische systemen en IT beheerprocessen van CZ ben je proactief betrokken bij ICT ontwikkelingen en veranderingen bij CZ. Op het gebied van ICT investeert CZ namelijk grondig in geavanceerde technologie om onze systemen en data te beheersen en te beveiligen. De organisatie gebruikt data- en process mining en jij participeert actief in het verder ontwikkelen van deze technieken. Het is je persoonlijke ambitie om jezelf en de organisatie continu te vernieuwen.

Je vertaalt de uitkomsten van analyses en audits voor bestuurders, directieleden en managers in bruikbare conclusies en adviezen. Je krijgt daarbij veel vakinhoudelijke ondersteuning van collega’s en wordt gestimuleerd om nieuwe vaktechnische kennis vanuit je opleiding en ervaring uit te diepen en te delen met je collega’s en de organisatie.

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden zijn:

 • Het uitvoeren van IT audits op een professioneel niveau;
 • Het doorontwikkelen van nieuwe audittechnieken met data- en process mining en het benutten van deze kennis binnen de CZ organisatie;
 • Het actueel houden en verspreiden van kennis van ICT, je vakgebied en van de CZ organisatie;
 • Het vaktechnisch begeleiden bij impactvolle ICT projecten en ontwikkelingen in de CZ organisatie en de zorgsector.

 • Je bent ambitieus en je wilt jezelf verder ontwikkelen als IT auditor;
 • Je bent analytisch sterk met een hands-on-mentaliteit;
 • Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau in informatiemanagement, bedrijfseconomie, (bestuurlijke) informatica;
 • Je bent bezig met de postmaster auditopleiding IT auditing, of hebt interesse deze te gaan volgen;
 • Je hebt kennis van IT standaarden, frameworks, technische systemen en nieuwe technologie;
 • Je hebt het enthousiasme om te werken in een professionele teamgeoriënteerde omgeving waarin je harmonieuze relaties op kunt bouwen met collega’s en de interne organisatie;
 • Je bent omgevingsbewust, kunt goed samenwerken en kunt vernieuwen;
 • Je hebt goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden, waarmee je de boodschap helder kunt formuleren door hoofd- en bijzaken te scheiden.

Het gemiddeld aantal werkuren ligt op 38 uur per week. Wij bieden een marktconform salaris (inclusief 8 % vakantietoeslag en 8,5 % eindejaarsuitkering) met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden en bovendien een gezonde balans tussen werk en privé. Standplaats van de functie is Tilburg.

CZ juicht ‘Het Nieuwe Werken’ toe, waarbij thuiswerken tot de mogelijkheden behoort.

Voor aanvullende vragen kan je contact opnemen met: Jurgen Pertijs, manager Internal Audit op jurgen.pertijs@cz.nl.

Solliciteren op de vacature IT Auditor?
Is je interesse gewekt en voldoe je aan het gevraagde profiel? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren via onze sollicitatiepagina en het formulier in te vullen onderaan de site.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Trefwoorden: Vacature IT Auditor Tilburg, Vacature IT Auditor Noord-Brabant, Vacature IT Auditor, Vacature IT Audit

Match criteria: Banking, ICT, 40 hours, Prov. North Brabant, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Why Should I Hire You? The most overlooked question is also the one most candidates are unprepared to answer. This is often because job applicants don't do their homework on the position. Your job is to illustrate why you are the most qualified candidate. Review the job description and qualifications very closely to identify the skills and knowledge that are critical to the position, then identify experiences from your past that demonstrate those skills and knowledge.
Questions to ask
What can you tell me about your new products or plans for growth? This question should be customized for your particular needs. Do your homework on the employer’s site beforehand and mention a new product or service it’s launching to demonstrate your research and interest. The answer to the question will give you a good idea of where the employer is headed.