EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 182018
 

Wij zoeken

Voor onze Customer Services afdeling zijn wij op zoek naar een Functioneel Applicatie Consultant. Je bent verantwoordelijk voor één of meer klanten, voor deze klanten ben je het vaste vertrouwde aanspreekpunt voor wijzigingsverzoeken, procesoptimalisatie of complexere probleemmeldingen binnen onze applicatie. Je kent de bedrijfsprocessen van de klant en de wijze waarop onze eigen software dit ondersteunt. Je neemt klantaanvragen in ontvangst en verzorgt en/of bewaakt de uitvoering ervan. Je maakt bijv. EDI koppelingen naar ERP oplossingen zoals SAP, Microsoft Dynamics, Oracle, Exact, enz..

Wij verwachten

 • HBO opleiding of gelijkwaardig denkniveau, bij voorkeur op het gebied van logistiek of ICT;
 • goede analytische vaardigheden;
 • een klantgerichte proactieve houding;
 • een betrokken, enthousiaste, innovatieve, leergierige en kwaliteitsbewuste instelling;
 • gedrevenheid om jezelf en ons product verder te verbeteren;
 • een goede beheersing van de Nederlandse en Duitse taal, bij voorkeur ook Engels;
 • ervaring met WMS systemen of softwareontwikkeling is een pré.

Wij bieden

 • een uitdagende functie met veel afwisseling en verantwoordelijkheid;
 • ruimte voor persoonlijke en professionele groei;
 • een open, informele sfeer in een resultaatgerichte omgeving met internationaal karakter;
 • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Bezoek onze website voor meer informatie over onze producten, diensten en klanten.

Match criteria: Logistices and Supply Chain, ICT, Customer Service, 40 hours, Prov. Gelderland, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
“Please give me an example of a time when you had a problem with a supervisor/co-worker and how you approached the problem.” “I think that the hardest thing about work isn’t the work, it’s the people at work,” Teach says. Most employees have a problem with a supervisor or co-worker at some point in their career. How they handle that problem says a lot about their people skills. If you can explain to the interviewer that you were able to overcome a people problem at work, this will definitely help your chances of getting the job, he says.
Questions to ask
What constitutes success at this position and this firm or nonprofit? This question shows your interest in being successful there, and the answer will show you both how to get ahead and whether it is a good fit for you.