EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 182018
 

Wij zoeken

Voor onze Customer Services afdeling zijn wij op zoek naar een Functioneel Applicatie Consultant. Je bent verantwoordelijk voor één of meer klanten, voor deze klanten ben je het vaste vertrouwde aanspreekpunt voor wijzigingsverzoeken, procesoptimalisatie of complexere probleemmeldingen binnen onze applicatie. Je kent de bedrijfsprocessen van de klant en de wijze waarop onze eigen software dit ondersteunt. Je neemt klantaanvragen in ontvangst en verzorgt en/of bewaakt de uitvoering ervan. Je maakt bijv. EDI koppelingen naar ERP oplossingen zoals SAP, Microsoft Dynamics, Oracle, Exact, enz..

Wij verwachten

 • HBO opleiding of gelijkwaardig denkniveau, bij voorkeur op het gebied van logistiek of ICT;
 • goede analytische vaardigheden;
 • een klantgerichte proactieve houding;
 • een betrokken, enthousiaste, innovatieve, leergierige en kwaliteitsbewuste instelling;
 • gedrevenheid om jezelf en ons product verder te verbeteren;
 • een goede beheersing van de Nederlandse en Duitse taal, bij voorkeur ook Engels;
 • ervaring met WMS systemen of softwareontwikkeling is een pré.

Wij bieden

 • een uitdagende functie met veel afwisseling en verantwoordelijkheid;
 • ruimte voor persoonlijke en professionele groei;
 • een open, informele sfeer in een resultaatgerichte omgeving met internationaal karakter;
 • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Bezoek onze website voor meer informatie over onze producten, diensten en klanten.

Match criteria: Logistices and Supply Chain, ICT, Customer Service, 40 hours, Prov. Gelderland, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Why Should I Hire You? The most overlooked question is also the one most candidates are unprepared to answer. This is often because job applicants don't do their homework on the position. Your job is to illustrate why you are the most qualified candidate. Review the job description and qualifications very closely to identify the skills and knowledge that are critical to the position, then identify experiences from your past that demonstrate those skills and knowledge.
Questions to ask
What can you tell me about your new products or plans for growth? This question should be customized for your particular needs. Do your homework on the employer’s site beforehand and mention a new product or service it’s launching to demonstrate your research and interest. The answer to the question will give you a good idea of where the employer is headed.