EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 182018
 

Wij zoeken

Voor onze Customer Services afdeling zijn wij op zoek naar een Functioneel Applicatie Consultant. Je bent verantwoordelijk voor één of meer klanten, voor deze klanten ben je het vaste vertrouwde aanspreekpunt voor wijzigingsverzoeken, procesoptimalisatie of complexere probleemmeldingen binnen onze applicatie. Je kent de bedrijfsprocessen van de klant en de wijze waarop onze eigen software dit ondersteunt. Je neemt klantaanvragen in ontvangst en verzorgt en/of bewaakt de uitvoering ervan. Je maakt bijv. EDI koppelingen naar ERP oplossingen zoals SAP, Microsoft Dynamics, Oracle, Exact, enz..

Wij verwachten

 • HBO opleiding of gelijkwaardig denkniveau, bij voorkeur op het gebied van logistiek of ICT;
 • goede analytische vaardigheden;
 • een klantgerichte proactieve houding;
 • een betrokken, enthousiaste, innovatieve, leergierige en kwaliteitsbewuste instelling;
 • gedrevenheid om jezelf en ons product verder te verbeteren;
 • een goede beheersing van de Nederlandse en Duitse taal, bij voorkeur ook Engels;
 • ervaring met WMS systemen of softwareontwikkeling is een pré.

Wij bieden

 • een uitdagende functie met veel afwisseling en verantwoordelijkheid;
 • ruimte voor persoonlijke en professionele groei;
 • een open, informele sfeer in een resultaatgerichte omgeving met internationaal karakter;
 • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Bezoek onze website voor meer informatie over onze producten, diensten en klanten.

Match criteria: Logistices and Supply Chain, ICT, Customer Service, 40 hours, Prov. Gelderland, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
What Would The Person Who Likes You Least In The World Say About You? Highlight an aspect of your personality that could initially seem negative, but is ultimately a positive. An example? Impatience. Used incorrectly this can be bad in a workplace. But stressing timeliness and always driving home deadlines can build your esteem as a leader. And that'??s a great thing to show off in an interview.
Questions to ask
Do you offer continuing education and professional training? This is a great positioning question, showing that you are interested in expanding your knowledge and ultimately growing with the employer.