EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 182018
 

De patiënt in het middelpunt van onze aandacht, dat is de focus van Bernhoven. Betere zorg door minder zorg, ook wel zinnige zorg genoemd. Om de zorg zo in te richten betrekken we onze patiënten bij de beslissingen over hun zorgtraject. Werken we intensief samen met de huisartsen en andere zorgverleners uit de regio. En hebben we waardevolle afspraken met zorgverzekeraars gemaakt zodat onze zorg toekomstbestendig is. Om dit te realiseren is de organisatie in transitie. Een transitie van productiegerichte zorg naar patiëntgerichte zorg, waarbij we integraal het patiëntenproces gaan volgen.
 

Binnen de VE Kwaliteit en Veiligheid, ontstaat per direct een vacature voor een

 

Chief Information Security Officer / Chief Privacy Officer

36 uren per week (100%)

Bernhoven hecht grote waarde aan informatiebeveiliging en privacy en professionele verantwoording hierover. We zoeken iemand die kan zorgen voor een samenhangend pakket van maatregelen ter waarborging van de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van de informatie binnen Bernhoven. Risicoanalyse, oog voor de bedrijfsvoering, belangen van patiënten, en in achtneming van de wettelijke voorschriften zijn daarbij sleutelbegrippen. Het gaat om een combinatiefunctie van die van chief information security officer (CISO) met de beleid- en adviestaken op het gebied van privacy. De toezichthoudende taken op het gebied van privacy zijn belegd bij een jurist. 

Je bent direct betrokken bij het primair proces en bent door je daadkracht en uitstekende communicatieve vaardigheden in staat professionals te adviseren en motiveren. Je bent pragmatisch en projectmatig ingesteld en een prima sparringpartner voor teammanagers en management. De functie is hiërarchisch ingedeeld bij de afdeling Kwaliteit & Veiligheid. Functioneel is er verbinding met afdelingen zoals MICT, vakgroep klinische fysica, inkoop en HR. 

Functie-inhoud:
Je adviseert, initieert en ondersteunt teammanagers en management met beleid en advies op het gebied van informatieveiligheid in de brede zin. Je vindt het een uitdaging om vanuit patiëntenperspectief een actieve bijdrage te leveren aan het optimaliseren van de informatieveiligheid van de zorg. Je ondersteunt de organisatie bij verbetertrajecten, business- en privacy impact analyses, het meetbaar maken van informatieveiligheid en bij de evaluatie van maatregelen, methodiekontwikkelingen of projecten. 

Ontwikkelfunctie
Kandidaten die niet volledig voldoen aan dit profiel en zich op dit gebied willen ontwikkelen, nodigen wij ook uit om te solliciteren. Verdere opleiding en coaching behoren tot de mogelijkheden. Kennis en ervaring met delen van deze functie is wel een vereiste. 

Functie-eisen

  • Je beschikt over academisch werk- en denkniveau en hebt ervaring als CISO of CPO (of vergelijkbaar).
  • Je bent op de hoogte van de actuele technische, organisatorische en veranderkundige aspecten van informatiebeveiliging en privacybescherming en in staat om deze te vertalen naar beleid om de doelstellingen van Bernhoven te realiseren.
  • Je beschikt over kennis en ervaring op het gebied van informatiebeveiliging en risicoanalyse methoden.
  • De NEN7510/7512/7513, ISO 27001 zijn bekend terrein voor jou.
  • Je hebt overtuigingskracht, bent resultaatgericht en durft jezelf stevig en kritisch op te stellen.
  • Je kunt zowel zelfstandig, als in teamverband werken.
  • Je geeft hoge prioriteit aan servicebereidheid en klantgerichtheid.
  • Je bent communicatief vaardig en drukt jezelf mondeling en schriftelijk uitstekend uit.

Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsduur: een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling, voor 36 uur per week. 
Werktijden: in overleg. 
Salariëring: volgens CAO-Ziekenhuizen, functiegroep 65. 

Aanvullende gegevens
Een assessment en een pre employment screening maken onderdeel uit van de selectieprocedure. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 2 maart 2018. 

Meer informatie over deze functie word je graag verstrekt door Simon Does, CISO a.i. tel.nr. 06-46854696. 

Wij ontvangen graag je reactie met motivatie en curriculum vitae ter attentie van Marcel Schenkels, medisch leider Kwaliteit en Veiligheid, vóór 22 februari 2018, via het sollicitatieformulier.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Chief Information Security Officer, Chief Information Officer, Information Security Privacy Officer, Chief Security Officer, Chief Privacy Officer, CIO Chief Information Officer, Chief Science Information Officer

Match criteria: Medical Practice, ICT, Quality Assurance, 40 hours, Prov. North Brabant, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
“Please give me an example of a time when you had a problem with a supervisor/co-worker and how you approached the problem.” “I think that the hardest thing about work isn’t the work, it’s the people at work,” Teach says. Most employees have a problem with a supervisor or co-worker at some point in their career. How they handle that problem says a lot about their people skills. If you can explain to the interviewer that you were able to overcome a people problem at work, this will definitely help your chances of getting the job, he says.
Questions to ask
What have you enjoyed most about working here? This question allows the interviewer to connect with you on a more personal level, sharing his or her feelings. The answer will also give you unique insight into how satisfied people are with their jobs there. If the interviewer is pained to come up with an answer to your question, it’s a big red flag.