EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 182018
 

Na een pittige onderhandeling met een aannemer gaat je mobiele telefoon alweer. Of je de Project Manager direct kan helpen, zijn project loopt goed maar heeft dringend jouw expertise nodig. Je gaat aan de slag maar in de tussentijd help je ook je collega’s in een andere regio. Je schaakt op meerdere borden tegelijk maar dat vindt je heerlijk, je bent immers de spin in ‘t web!

Jouw nieuwe baan Je werkt op de afdeling Procurement in de regio West (Schiedam en Velsen). Daarnaast help je graag je andere collega’s in de rest van het land. Je verricht Procurement activiteiten binnen grote complexe projecten. Tevens maak je onderdeel uit van een of meerdere projectteams, waarin je meewerkt aan of verantwoordelijk bent voor het gehele inkooptraject vanaf selectie van leveranciers en aannemers tot en met het commercieel afhandelen van opdrachten en contracten voor de klant. Binnen dit traject adviseer je als Project Buyer je interne en externe opdrachtgevers over (complexe) contractvormen, aanbestedingsmethodieken en product- en leverancierskeuzes. Je vertaalt contractuele verplichtingen naar leveringsvoorwaarden en voert onderhandelingen met leveranciers en aannemers. Voor het succesvol uitvoeren van je werkzaamheden is er een nauwe samenwerking met de projectmanager . Je onderhoudt je relaties met leveranciers, aannemers, interne klanten en collega’s binnen Nederland. Je beschikt over ruime ervaring in het inkoopvak in projectmatige omgevingen. Tevens beschik je over communicatieve skills (schriftelijk zowel als mondeling) en over uitstekende onderhandelingsvaardigheden. Je spreekt uitstekend Nederlands en Engels, Duits is een pre. Daarnaast ben je een echte teamplayer die graag in projectteams werkt.

  • Een afgeronde technische of economische opleiding op minimaal HBO/ WO niveau
  • Bij voorkeur aangevuld met NEVI 1 en NEVI 2
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring bij voorkeur in een (technische) project omgeving
  • Woonachtig in de Randstad en bereid om je collega’s door het hele land te ondersteunen

Allereerst: een leuke baan in een prettige werksfeer binnen een werelds bedrijf. Daarnaast: een compleet arbeidsvoorwaardenpakket. Je krijgt een goed salaris dat afhankelijk is van je opleiding en je ervaring, een pensioenregeling en collectieve ziektekostenverzekering. Verder kun je rekenen op persoonlijke en vaktechnische coaching en een bonussysteem.
 

  • Flexibele werktijden
  • 29 vakantiedagen en één extra dag bij een goed bedrijfsresultaat
  • Ruime carrière- en opleidingsmogelijkheden

Voor meer informatie neem je contact op met Michiel Jongebreur, m.jongebreur@tebodin.com

 Acquisitie van bureaus wordt niet op prijs gesteld!

Match criteria: Production, Mechanical engineering, Sales representative, 40 hours, Prov. North Holland, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Why Should I Hire You? The most overlooked question is also the one most candidates are unprepared to answer. This is often because job applicants don't do their homework on the position. Your job is to illustrate why you are the most qualified candidate. Review the job description and qualifications very closely to identify the skills and knowledge that are critical to the position, then identify experiences from your past that demonstrate those skills and knowledge.
Questions to ask
What can you tell me about your new products or plans for growth? This question should be customized for your particular needs. Do your homework on the employer’s site beforehand and mention a new product or service it’s launching to demonstrate your research and interest. The answer to the question will give you a good idea of where the employer is headed.