EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 182018
 

Na een pittige onderhandeling met een aannemer gaat je mobiele telefoon alweer. Of je de Project Manager direct kan helpen, zijn project loopt goed maar heeft dringend jouw expertise nodig. Je gaat aan de slag maar in de tussentijd help je ook je collega’s in een andere regio. Je schaakt op meerdere borden tegelijk maar dat vindt je heerlijk, je bent immers de spin in ‘t web!

Jouw nieuwe baan Je werkt op de afdeling Procurement in de regio West (Schiedam en Velsen). Daarnaast help je graag je andere collega’s in de rest van het land. Je verricht Procurement activiteiten binnen grote complexe projecten. Tevens maak je onderdeel uit van een of meerdere projectteams, waarin je meewerkt aan of verantwoordelijk bent voor het gehele inkooptraject vanaf selectie van leveranciers en aannemers tot en met het commercieel afhandelen van opdrachten en contracten voor de klant. Binnen dit traject adviseer je als Project Buyer je interne en externe opdrachtgevers over (complexe) contractvormen, aanbestedingsmethodieken en product- en leverancierskeuzes. Je vertaalt contractuele verplichtingen naar leveringsvoorwaarden en voert onderhandelingen met leveranciers en aannemers. Voor het succesvol uitvoeren van je werkzaamheden is er een nauwe samenwerking met de projectmanager . Je onderhoudt je relaties met leveranciers, aannemers, interne klanten en collega’s binnen Nederland. Je beschikt over ruime ervaring in het inkoopvak in projectmatige omgevingen. Tevens beschik je over communicatieve skills (schriftelijk zowel als mondeling) en over uitstekende onderhandelingsvaardigheden. Je spreekt uitstekend Nederlands en Engels, Duits is een pre. Daarnaast ben je een echte teamplayer die graag in projectteams werkt.

  • Een afgeronde technische of economische opleiding op minimaal HBO/ WO niveau
  • Bij voorkeur aangevuld met NEVI 1 en NEVI 2
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring bij voorkeur in een (technische) project omgeving
  • Woonachtig in de Randstad en bereid om je collega’s door het hele land te ondersteunen

Allereerst: een leuke baan in een prettige werksfeer binnen een werelds bedrijf. Daarnaast: een compleet arbeidsvoorwaardenpakket. Je krijgt een goed salaris dat afhankelijk is van je opleiding en je ervaring, een pensioenregeling en collectieve ziektekostenverzekering. Verder kun je rekenen op persoonlijke en vaktechnische coaching en een bonussysteem.
 

  • Flexibele werktijden
  • 29 vakantiedagen en één extra dag bij een goed bedrijfsresultaat
  • Ruime carrière- en opleidingsmogelijkheden

Voor meer informatie neem je contact op met Michiel Jongebreur, m.jongebreur@tebodin.com

 Acquisitie van bureaus wordt niet op prijs gesteld!

Match criteria: Production, Mechanical engineering, Sales representative, 40 hours, Prov. North Holland, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
“Please give me an example of a time when you had a problem with a supervisor/co-worker and how you approached the problem.” “I think that the hardest thing about work isn’t the work, it’s the people at work,” Teach says. Most employees have a problem with a supervisor or co-worker at some point in their career. How they handle that problem says a lot about their people skills. If you can explain to the interviewer that you were able to overcome a people problem at work, this will definitely help your chances of getting the job, he says.
Questions to ask
What have you enjoyed most about working here? This question allows the interviewer to connect with you on a more personal level, sharing his or her feelings. The answer will also give you unique insight into how satisfied people are with their jobs there. If the interviewer is pained to come up with an answer to your question, it’s a big red flag.