EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 182018
 

Abbott is een wereldspeler op het gebied van gezondheid en streeft ernaar mensen niet alleen een langer, maar ook een beter leven te geven. Bij Abbott werken wereldwijd circa 69.000 medewerkers in 150 landen aan een divers portfolio op het gebied van diagnostiek, medische hulpmiddelen, voeding en medicijnen. 

Bij Abbott heb je de mogelijkheid een positieve impact op de wereld te realiseren in een uitdagende baan met toegevoegde waarde. Je maakt deel uit van een zeer succesvolle en alom gewaardeerde organisatie die bepalend is voor de toekomst van gezondheidszorg. Realiseer je potentieel!

Abbott Laboratories Zwolle produceert en ontwikkelt een volledig pakket aan medische voedingen, afgestemd op de specifieke voedingsbehoeften van de patiënt. Het assortiment bestaat uit drink- en sondevoedingen zoals EnsureTM Plus en Jevity®, uit ziektespecifieke voeding waaronder Prosure®, en uit drink- en sondevoeding voor kinderen. Om onze missie te blijven omzetten in daden zijn wij voor onze vestiging Abbott Laboratories op zoek naar:

De afdeling Processing produceert batch gewijs verschillende vloeibare halffabrikaten voor zowel de liquidverpakkingsafdelingen en de poeder toren . De afdeling processing is de keuken van het bedrijf waarbij de werkplekken zijn; doseren van grondstoffen / bedienen van het proces vanuit de controle kamer voor de Liquid als het poederproces. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het bewaken en controleren van het productieproces. Opvolgen van specificaties en zonodig ingrijpen en/of bijsturen. Het verzorgen van eerste lijn onderhoud en het schoonhouden van de apparatuur en de werkplek, volgens de geldende voorschriften.

Wat worden jouw taken en verantwoordelijkheden?
Je ziet als Proces Operator Poeder- en Liquid Processing toe op het optimaal functioneren van de moderne procesapparatuur vanuit een centrale bedieningskamer maar je werkt ook in het veld. Je komt met verbeteringsvoorstellen om de prestaties van de apparatuur en omgevingsfactoren te verbeteren. Je verricht ook kwaliteitscontroles. Naast deze taken ben je ook verantwoordelijk voor het beheer van voorraden en het coördineren van preventief onderhoud. Daarnaast bewaak je de hygiëne en veiligheid volgens de geldende GMP-, veiligheids- en bedrijfsvoorschriften. Je werkt in een 5- ploegendienst.

Wat zoeken wij?

  • Minimaal een afgeronde opleiding op MBO Niveau, bij voorkeur MBO Niveau 3, richting levensmiddelentechnologie, of procestechniek.
  • Sterke affiniteit en kennis van met PLC en beeldscherm gestuurde productiesystemen.
  • Je kunt goed samenwerken met anderen en je communiceert op een open en duidelijke wijze met je collega’s.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, aandacht voor de kwaliteit van het product en een scherp oog voor veiligheid en hygiëne.
  • Je bent inventief en voelt je betrokken bij de gang van zaken binnen de afdeling en Abbott Zwolle, maar ook medeverantwoordelijk voor het resultaat.
  • Competenties waarover je beschikt: Aandacht voor kwaliteit, Flexibiliteit, Besluitvaardigheid, Teamspeler, Plannen en Organiseren.

Wat hebben wij jou te bieden?
Wij bieden jou een goed salaris. Ook krijg je van ons een Individueel Keuzebudget (IKB) met daarin een vakantietoeslag, 13e maand, bijzonder verlof en extra vakantiedagen.

Hoe solliciteer je?
Graag ontvangen wij je reactie als je interesse hebt in deze vacature, in werken bij Abbott en je herkent je zelf in het bovenstaande profiel. 

Je kunt solliciteren met je CV en motivatie via de ‘Solliciteer’ button. Of neem contact op met Meltem Cakir via recruitment.netherlands@abbott.com. Graag ontvangen wij je reactie zo spoedig mogelijk. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Meltem Cakir, Senior Recruiter.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, fulltime, Zwolle, procesoperator, productiemedewerker, technisch engineer, technicus.

Match criteria: Construction, Medical Practice, Operations, Quality Assurance, Mechanical engineering, Process Management, 40 hours, Prov. Overijssel, Non, Assistant or Support

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Why Is There A Gap In Your Work History? Employers understand that people lose their jobs and it's not always easy to find a new one fast. When answering this question, list activities you'??ve been doing during any period of unemployment. Freelance projects, volunteer work or taking care of family members all let the interviewer know that time off was spent productively.
Questions to ask
What constitutes success at this position and this firm or nonprofit? This question shows your interest in being successful there, and the answer will show you both how to get ahead and whether it is a good fit for you.