EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 092018
 

Voor Primagaz Benelux, deel van de SHV Energy Holding, zoeken we een echte trekker als Service Manager. 

Primagaz Benelux maakt deel uit van de SHV Holding, een familiale multinational actief in 60 landen en werkgever van meer dan 100.000 medewerkers. Binnen SHV is de tak SHV Energy – waartoe Primagaz behoort – actief in 28 landen. Met een distributie van meer dan 5 miljoen ton gas in Europa, Azië en Brazilië en meer dan 30 miljoen klanten is SHV Energy een van de grootste propaan en butaan leveranciers ter wereld.
Voor de functie van Technical support  Manager werk je overkoepelend op het niveau van Primagaz Benelux; je rapporteert aan de Operations Director van Primagaz Benelux.

Primagaz Benelux telt 150 medewerkers, verdeeld over 3 vestigingen en 6 depots. Het hoofdkantoor in België is gevestigd in Tessenderlo.

Ben je een echte people manager met ervaring in een (customer) service of after sales omgeving die ook grotere teams kan motiveren en aansturen? Zoek je een echte uitdaging waarin je mee vorm kunt geven aan de Operational excellence strategie van het bedrijf? Ben je sterk in het brengen van change en in continu verbeteren en kan je je team naar een hoger niveau tillen? 

Solliciteer dan snel op deze functie! Of bel ons op 0473 95 94 61 (An Schalley) voor meer informatie.

 • Algemene situering: In deze functie maak je deel uit van het operations team van Primagaz Benelux. Je draagt er de volledige verantwoordelijkheid voor het TOP team.  Dit staat voor Tank Onderhoud Plan, en is vandaag een afzonderlijke afdeling binnen de Primagaz Benelux organisatie.  In het technisch ondersteunend traject  naar klanten toe, betekent dit dat jij en je team ervoor zorgen dat de tanks en installaties conform de laatste normeringen zijn. Je zorgt eveneens voor het coördineren en opvolgen van interventies. Op termijn neem je overkoepelend de verantwoordelijkheid op over het hele Technische Team, dat dan zowel instaat voor tankinstallaties als voor de  aansturing van het TOP team. 
 • Jouw eerste prioriteit ligt bij het wegwerken van de achterstand inzake onderhoud en compliance vanuit het verleden. Op dit moment wordt dit meer projectmatig aangepakt; het is jouw taak om ervoor te zorgen dat dit project wordt omgezet in een permanent beleid. Daartoe zet je samen met je team een onderhoudsplanning op poten om snel een inhaalbeweging te kunnen maken. In deze planning integreer je eveneens het periodieke onderhoud zoals overeengekomen in de service contracten met klanten.
 • Daarnaast zorg je ervoor dat de dringende interventies snel en correct worden uitgevoerd. Deze interventies krijg je door vanuit de Customer Service afdeling; samenwerking met dit departement is uiterst belangrijk. Je zorgt ervoor dat alles correct wordt verwerkt en schakelt de nodige technici in: zowel mensen uit je eigen team als technici van externe partners. Je overlegt nauw met de techniekers die ook rechtstreeks aan jou rapporteren.
 • In je team bekijk je samen met je mensen hoe de rollen verdeeld zijn en hoe de processen lopen; je zorgt ervoor dat iedereen in de rol zit waar hij/zij het sterkst in is. Zo bouw je verder aan je team tot het draait als een geoliede machine. Je bent dan ook een ervaren people manager die zijn/haar communicatiestijl vlot aanpast aan de persoon en de situatie en die ervaring heeft met organisatieontwikkeling en change management. Je zorgt samen met je team voor een optimale klantenervaring: een duidelijke en heldere communicatie naar de klant, een stipte opvolging en een kwaliteitsvolle service staan daarbij centraal.
 • Je hebt bovendien ervaring in het onderhandelen met en aansturen van externe partijen. Je doet immers niet enkel een beroep op je eigen technische mensen, je werkt daarnaast samen met een aantal onderaannemers. Jij zorgt ervoor dat zij dezelfde kwaliteit, oplossingsgerichtheid en klantgerichtheid bieden als je eigen team. Je spreekt met hen duidelijke SLA’s af en zorgt ervoor dat deze worden nageleefd. 
 • Je draagt veiligheid uiterst hoog in het vaandel; je werkt hier immers met ADR goederen klasse 2. Je draagt het veiligheidsbewustzijn uit naar iedereen in de organisatie èn naar de externe technische partners. Zo help je de organisatie om een effectief en efficiënt veiligheidsbewustzijn- en beleid te creëren op elk niveau. 
 • Op termijn teken je mee de processen en procedures uit die ervoor moeten zorgen dat jouw TOP team en het Installatieteam in één Technisch Team geïntegreerd worden. Dat betekent dat je nauw samenwerkt met de Engineering Manager en dat je samen een nieuwe denkoefening doet rond processen, rollen en systemen. Uiteindelijk kom je aan het hoofd te staan van dit eengemaakte team, waarbij je technisch en financieel verantwoordelijk bent zowel voor installatie als voor onderhoud en reparaties. Een brede scope is dus nodig: je hebt ervaring met organisatie-ontwikkeling, opzetten van gepaste KPIs, operationele processen en procedures, en change management. 
 • Je hebt P&L verantwoordelijkheid voor je afdeling en rapporteert over je resultaten (operationeel en financieel) rechtstreeks aan de Operationeel Directeur van Primagaz Benelux. Je hebt dan ook een goed cijfermatig inzicht en gebruikt dit om het functioneren van je team (bij) te sturen. Je durft beslissingen nemen in een omgeving waar er vaak conflicterende belangen zijn en je bent consequent in je beleid. Binnen de organisatie stem je nauw af met Sales, Customer Service en Supply Chain; buiten de organisatie onderhoud je de contacten met Externe, Technische Partners en Normeringsinstanties. Je denkt commercieel mee en hebt goede negotiatie-skills die je zowel intern als extern volop inzet.

 

 • Master denk- en/of werkniveau en minimaal 5 jaar ervaring als Operations Manager, Customer Service Manager, After Sales Manager, liefst in een technische omgeving
 • Vlot Nl Fr Eng
 • Je hebt een brede visie op business en  bent ervaren in change management
 • Je bent sterk in projectmanagement en continu verbeteren
 • Je bent uiterst customer focused
 • Je bent in staat om met stakeholders op alle niveaus contacten te onderhouden
 • Je bent een trekker, een echte pionier en een uitstekende People Manager
 • Ervaring met HSE is een nice to have

 • Je tewerkstellingsplaats is Tessenderlo, maar je gaat ook regelmatig naar het hoofdkantoor in Noord-Nederland
 • Je komt terecht in een zeer grote familiale multinational met een uitstekende reputatie en werksfeer.
 • Ondernemerschap, durven, het nemen van initiatieven wordt hier alleen maar toegejuicht.
 • Je krijgt een mooi salaris, bonussysteem en een bedrijfswagen.
 • Gsm,  laptop en groeps- en hospitalisatieverzekering maken het plaatje compleet
 • Dit is een bedrijf voor blijvers: de fijne sfeer en de lange-termijn aanpak zorgen voor een stabiele omgeving waar het fijn werken is. Er zijn (internationale) doorgroeimogelijkheden op termijn.

Match criteria: Construction, Electrical/Electronic Manufacturing, Project management, Operations, Quality Assurance, Mechanical engineering, Process Management, Facility Coordinator, 40 hours, Outside the Netherlands, Non

Company name: Stepstone NL –

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
“What are your strengths and weaknesses?” It’s easy to talk about your strengths; you’re detail oriented, hard working, a team player, etc.–but it’s also easy to get tripped up when discussing your weaknesses, Teach says. Never talk about a real weakness unless it’s something you’ve defeated. “Many hiring managers are hip to the overused responses, such as, ‘Well, my biggest weakness is that I work too hard so I need try to take it easy once in a while.’ The best answer is to discuss a weakness that you’ve turned around, such as, you used to come in late to work a lot but after your supervisor explained why it was necessary for you to come in on time, you were never late again.”
Questions to ask
Who previously held this position? This seemingly straightforward question will tell you whether that person was promoted or fired or if he/she quit or retired. That, in turn, will provide a clue to whether: there’s a chance for advancement, employees are unhappy, the place is in turmoil or the employer has workers around your age.