EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 092018
 

SEGAF, met hoofdzetel te Kortemark en filiaal te Grimbergen, is sinds jaar en dag dé marktleider in fabricage en montage van omheiningen, automatische schuif-en draaipoorten en aanverwante producten, bestemd voor de industrie, overheid en retail als voor particulieren. Wij zijn, als financieel gezonde KMO met 45 medewerkers, al meer dan 80 jaar actief in deze markt en danken ons succes aan een ver doorgedreven technische specialisatie en een professionele service aan onze klanten. In het kader van onze verdere groei zijn wij, voor ons filiaal te Grimbergen, momenteel op zoek naar een (m/v):

We rekenen op jou voor de verdere uitbouw en het succes van Segaf in de regio Brabant en aangrenzend Wallonië.

 

Als   Regioverantwoordelijke word je verantwoordelijk voor alle technische projectaanvragen en de commerciële, administratieve en technische behandeling van ieder project.

Dit betekent oa · je bezoekt de werven van bestaande en nieuwe klanten (B2B, overheid, collectiviteiten, aannemers, architecten ,…) en bespreekt de inhoud van elk project tot in detail

· je maakt werkbonnen op voor jouw planner en ploegchefs en werkt offertes/aanbestedingen uit op basis van de wensen van de klant en de technische gegevens van het bestek of het lastenboek · vervolgens sta je – met je collega planner en de plaatsingsteams – in voor de organisatie en uitvoering van het project vanaf de werfopvolging tot aan de oplevering. Daarbij controleer je de bestellingen en de ploegenplanning en – eenmaal de werken zijn opgestart – houd je technisch toezicht op de uitvoering  ·  tot slot, verzorg je – samen met jouw administratief medewerkster – de facturatie en volg je de betalingen op.

Je rapporteert rechtstreeks aan het management van ons hoofdkantoor.

Na je hogere opleiding (bachelor bouw, bachelor toegepaste architectuur, landmeter, master handelswetenschappen,…) of gelijkwaardig door interesse en ervaring, deed je een eerste relevante werkervaring op ·  Je beschikt over een goede dosis technisch en praktisch inzicht  · Liefst heb je kennis van materialen, aanbestedingen en nacalculaties of heb je de wil om je deze kennis snel eigen te maken · Je werkt gestructureerd, nauwkeurig en bent cijfermatig onderlegd ·  Dankzij je ervaring in een technische-commerciële functie, slaag je erin met succes te onderhandelen, een win-win situatie te bekomen en klanten aan je te binden · Je communicatieve vaardigheden, enthousiasme en verantwoordelijkheidszin helpen je een team monteurs te coachen en te motiveren · Je bent vlot tweetalig (N/F), zowel gesproken als geschreven en ervaren met het Office pakket · Je woont in de regio Brabant.

Je komt te werken bij de markleider met een bekend product en een waaier aan toepassingsmogelijkheden · We  bieden je een heel veelzijdige job met boeiende contacten en ruime verantwoordelijkheid ·  Segaf staat bovendien bekend voor haar toffe werksfeer, ervaren management en werkzekerheid ·  Tot slot krijg je voor de geleverde prestaties een aantrekkelijk salarispakket met inbegrip van bedrijfswagen.

 

Deze kans laat je niet voorbijgaan!

Mail daarom meteen je motivatiebrief en cv naar jobs@derveaux-select.be   Derveaux Select, Blekersdijk 35 te 9000 Gent. Tel 09/223 50 36 .

We maken graag snel met jou kennis!

Match criteria: Metal, Production, Building Materials, Mechanical engineering, Sales representative, Key Account Manager, Facility Coordinator, 40 hours, Outside the Netherlands, Non

Company name: Stepstone NL –

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Why Is There A Gap In Your Work History? Employers understand that people lose their jobs and it's not always easy to find a new one fast. When answering this question, list activities you'??ve been doing during any period of unemployment. Freelance projects, volunteer work or taking care of family members all let the interviewer know that time off was spent productively.
Questions to ask
Do you offer continuing education and professional training? This is a great positioning question, showing that you are interested in expanding your knowledge and ultimately growing with the employer.