EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 092018
 

Impermo is een snelgroeiend bedrijf dat intussen al een 100-tal medewerkers telt. 
Het bedrijf is een echte game-changer en een grote naam in zijn sector die dit jaar zijn 100-jarig bestaan viert!
En het groeit erg snel, vooral dankzij de schitterende mensen die er werken. Allemaal echte ambassadeurs die de bedrijfswaarden delen en er elke dag voor zorgen dat de klanten een echt WOW-gevoel ervaren.
Om de snelle groei te kunnen realiseren is het voor onze opdrachtgever cruciaal dat de juiste mensen worden gevonden en dat goede medewerkers blijven: mensen met passie, goesting en de juiste kennis en competenties. En net daarom wil het bedrijf zijn team versterken met een Communicatieve Excel Wizard.

  • We verwachten vooral heel veel goesting, passie en drive. Je gaat immers diverse afdelingen ondersteunen, afhankelijk van de noden die er zijn in deze snelgroeiende onderneming. Je bent dan ook niet te beroerd de handen uit de mouwen te steken: de ene dag ben je bezig met het opmaken van allerlei Excel reportings en analyses, de volgende dag ben je bezig in SAP, de dag erna sta je mee op een beurs…
  • Je krijgt kortom alle gelegenheid om dit bedrijf van binnen en van buiten te leren kennen. Soms ben je heel hands-on en uitvoerend bezig, maar andere dagen kun je helemaal losgaan in allerlei rapportages en analyses. En zo je steentje bijdragen aan de verbetering van de bedrijfsprocessen.
  • In eerste instantie draai je mee op de afdeling toonzaaladministratie. Het bedrijf groeit sterk en het up-to-date houden van alle collecties en prijzen in de huidige en nieuwe vestigingen is cruciaal. Daartoe overleg je in deze afdeling nauw met de plaatsers (die de toonzalen inrichten), met je collega’s van marketing, sales en aankoop. Je zit dus in een zeer centrale rol in het bedrijf; zo leer je ook de werking van de afdelingen goed kennen. Je werkt samen met je collega’s aan een optimaal beheer: zowel op het vlak van inrichting van de toonzalen als op het vlak van de achterliggende administratie: correcte product-registratie, correcte verwerking van de prijzen, ondersteunen van de marketing acties die worden voorzien; zowel administratief als logistiek…
  • Heel hands-on dus, maar tegelijkertijd sta jij in voor het bieden van inzichten door je uitstekende excel-kennis: jij slaagt erin om moeiteloos de juiste reporting te trekken wanneer je een vraag krijgt van de directie, de salesmanager of je collega’s. Je bent dan ook een echte excel-champ: verticaal of horizontaal zoeken, pivot tables en geneste formules hebben voor jou geen geheimen! Meer nog: je weet perfect welke formules je los moet laten op je files om er de juiste gegevens uit te krijgen.
  • Zo bied je een diepgaand inzicht in cruciale bedrijfsprocessen; en bovendien: je leert ze zelf ook uitstekend kennen. En door ze te leren kennen, zie je ook waar het beter kan. En je neemt dan ook het initiatief om dit aan te kaarten: Innovaties, ideeën en initiatieven worden alleen maar toegejuicht in dit bedrijf. Zo laat jij zien wat je kunt en krijg je de kans om op termijn door te groeien en je eigen vaste stek te vinden, afhankelijk van waar je sterktes liggen
  • Werkervaring is voor deze functie niet nodig, we staan ook open voor mensen zonder ervaring. Maar je analytisch kantje moet wel flink ontwikkeld zijn, net zoals je Excel kennis. Zo word jij op termijn, net zoals de business controller, de excel- en reporting expert van dienst voor je collega’s!

Jij blaast ons omver met jouw enthousiasme. Hands-on: check. Ondernemend: check. Communicatief: check. Flexibel: check. Kritisch: check. Sterke verhalen voor tijdens de lunch: check. En vooral goesting, heel veel goesting….

Een uitstekende Excel kennis is een must, qua talenkennis kan je je uit de slag trekken in het Nederlands en Frans.
Je bent bereid je regelmatig naar de andere vestigingen te verplaatsen met een poolwagen van het bedrijf.

Voor deze functie is minimaal een bachelor werk- of denkniveau een must. Heb je een bachelor Accountancy, Financie- en verzekeringswezen of een master TEW op zak, is dat mooi meegenomen! Heb je dit niet, maar kun je wel je Excel Wizard gehalte aantonen, overtuig ons dan maar… we staan ervoor open…

Je mag rekenen op het volgende:

  • Een team van enthousiaste collega’s.
  • Een ambitieuze snelgroeiende omgeving waarin je samen met je collega’s je schouders zet onder de uitbouw van een bedrijf met hart voor zijn mensen
  • Een omgeving waar iedereen kickt op vernieuwende ideeën.
  • Uiteraard een aangepast loonpakket met de bijhorende extra-legale voordelen.

Lijkt jou dit wel wat? Solliciteer dan snel via de ‘solliciteren’ knop of stuur je cv naar talent@talentlink.be . Je mag voor meer informatie altijd contact opnemen met Evi Vandamme (0495 39 52 66 ) of An Schalley (0473 95 94 61 )  . Deze functie wordt exclusief behandeld door TalentLink.

Match criteria: Retail, Building Materials, ICT, Logistics & supply chain, Advertising, Analyst, Sales representative, 40 hours, Outside the Netherlands, Non, Assistant or Support

Company name: Stepstone NL –

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Why Is There A Gap In Your Work History? Employers understand that people lose their jobs and it's not always easy to find a new one fast. When answering this question, list activities you'??ve been doing during any period of unemployment. Freelance projects, volunteer work or taking care of family members all let the interviewer know that time off was spent productively.
Questions to ask
What is the single largest problem facing your staff and would I be in a position to help you solve this problem? This question not only shows that you are immediately thinking about how you can help the team, it also encourages the interviewer to envision you working at the position.