EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 092018
 

Uitzonderlijk voorstel voor een ingenieur: Wij zijn een knus technologiebedrijf zowel actief in de industriële automatisering als in de hernieuwbare energie met zeer veel eigen knowhow!

Wij zoeken een ingenieur elektriciteit/mechanica/elektromechanica met brede technische interesse, die we voortschrijdend opleiden tot een technische duizendpoot.

  • Praktijkgericht, innovatief en probleemoplossend denken zijn een vereiste.
  • Noties van 2D / 3D tekenen (Autocad, Inventor, Solidworks,…), HVAC, PLC, OOP, MC of robotica een mooi aanknopingspunt.
     

Bij aanvang zal u in teamverband projecten uitwerken en begeleiden, maar wij zien u op korte termijn evolueren naar een mede toekomstbepaler waarbij nieuwe technologieën introduceren en markten exploreren onbetwist tot de mogelijkheden behoren.

Wij zijn een gezellig technologisch bedrijf met een innovatieve spirit met veel aandacht voor persoonlijke ontplooiing. Onze verloning is marktconform met extralegale voordelen op maat.

Match criteria: Production, Electric engineering, Mechanical engineering, Facility Coordinator, 40 hours, Outside the Netherlands, Non

Company name: Stepstone NL –

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
“Please give me an example of a time when you had a problem with a supervisor/co-worker and how you approached the problem.” “I think that the hardest thing about work isn’t the work, it’s the people at work,” Teach says. Most employees have a problem with a supervisor or co-worker at some point in their career. How they handle that problem says a lot about their people skills. If you can explain to the interviewer that you were able to overcome a people problem at work, this will definitely help your chances of getting the job, he says.
Questions to ask
What have you enjoyed most about working here? This question allows the interviewer to connect with you on a more personal level, sharing his or her feelings. The answer will also give you unique insight into how satisfied people are with their jobs there. If the interviewer is pained to come up with an answer to your question, it’s a big red flag.