EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 092018
 

Als je op zoek bent naar een uitdagende en zelfstandige baan, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

In de functie van Customer Service Medewerker ben je verantwoordelijk voor het creëren van klanttevredenheid en vorm je dus een meerwaarde voor het bedrijf en de klant. Dit doe je door de klant zowel telefonisch als via mail te ondersteunen en informatie te verstrekken. Daarnaast beantwoord je vragen en klachten van bestaande en potentiële klanten op een correcte en professionele manier om een “excellente Customer Care” te kunnen bieden.
Je werkzaamheden bestaan ondermeer uit :

  • het onderhouden van telefonisch contact en mailverkeer om de klanttevredenheid te waarborgen;
  • het behandelen en inputten van verkopen in ons klantenbeheersysteem;
  • het afhandelen van klachten en opzeggingen op een snelle en correcte manier; 
  • een nauwkeurige administratieve ondersteuning van het verkoop- en serviceteam.

Als professionele Customer Service Medewerker zet je de klant centraal.
Je bent bij voorkeur in het bezit van een hogere opleiding in een commerciële richting, aangevuld met minimum een eerste ervaring binnen een klantgerichte commerciële binnendienst in een B2B omgeving.
Verder beschik je over volgende eigenschappen :

  • klantgericht, groot probleemoplossend vermogen en dienstverlenend;
  • goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken; 
  • vlotte PC-vaardigheden;
  • zeer vlotte kennis van de Nederlandse taal en goede kennis van de Franse taal.

Match criteria: Construction, Customer Service, Sales representative, 40 hours, Outside the Netherlands, Non

Company name: Stepstone NL –

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
“What are your strengths and weaknesses?” It’s easy to talk about your strengths; you’re detail oriented, hard working, a team player, etc.–but it’s also easy to get tripped up when discussing your weaknesses, Teach says. Never talk about a real weakness unless it’s something you’ve defeated. “Many hiring managers are hip to the overused responses, such as, ‘Well, my biggest weakness is that I work too hard so I need try to take it easy once in a while.’ The best answer is to discuss a weakness that you’ve turned around, such as, you used to come in late to work a lot but after your supervisor explained why it was necessary for you to come in on time, you were never late again.”
Questions to ask
Who previously held this position? This seemingly straightforward question will tell you whether that person was promoted or fired or if he/she quit or retired. That, in turn, will provide a clue to whether: there’s a chance for advancement, employees are unhappy, the place is in turmoil or the employer has workers around your age.