EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 082018
 

Tata Steel Europe is een van de grootste staalproducenten van Europa, met staalbedrijven in Nederland en het Verenigd Koninkrijk en productievestigingen in heel Europa. Wij leveren hoogwaardige staalproducten aan veeleisende marktsectoren, waaronder de automobielindustrie, bouw-, energie- en verpakkingssector, producenten van hijs-, mijnbouw- en grondverzetmachines en de lucht- en ruimtevaartindustrie. Wij willen voorop lopen in wat we doen en werken daarbij actief samen met onze klanten om nieuwe staalproducten te ontwikkelen, die hen concurrentievoordeel opleveren. Bij Tata Steel werk je in een technische productieomgeving met een rijke historie en krijg jij de gelegenheid om het verschil te maken. We vragen je slimme dingen te doen en verantwoordelijkheid te nemen. Met de eigen Tata Steel cao bieden wij je een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Niet voor niets is Tata Steel al jaren één van de beste industriële werkgevers van Nederland. Onze cultuur is open, direct en sociaal wat zich vertaalt in een prettige werksfeer waarbij het behalen van resultaten belangrijk is. De Tata Steel Group is een van de grootste staalproducenten ter wereld, met een jaarlijkse productiecapaciteit van meer dan 28 miljoen ton staal en 75.000 medewerkers wereldwijd, waarvan 10.000 in Nederland.

Wat ga je doen?
Als Teamleider Techniek zorg je er samen met jouw team voor dat de installaties die je als team onder je hoede hebt optimaal functioneren, zowel qua betrouwbaarheid als beschikbaarheid. Door de kwaliteit van de meerjarige onderhoudsplannen weet je de technische conditie van complexe installaties met een groot afbreukrisico altijd te waarborgen. Hiervoor weet jij de juiste prioriteiten te stellen, want naast het juist benutten van de capaciteit wil je ook de veiligheid en kostenefficiency niet uit het oog verliezen.
 
 Je bent verantwoordelijk voor:

 •  De veiligheid, beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de installaties
 • Het leidinggeven aan een team van 8 medewerkers, en je werkt samen met je collega teamleider van team vloeibaar en dag- en dagelijks
 • Het sturen op voortgang en uitvoering van onderhoud middels de werkstroom
 • Financiële prognoses en het bewaken van het budget
 • Diverse uitdagende projecten de komende 2 jaar. Het aandachtsgebied bestaat uit de installaties van de slijperij binnen de Direct Sheet Plant. Het hart van de slijperij zijn de 3 slijpbanken. De 2 volcontinu bezette slijpbanken moeten de komende 2 jaar voor groot onderhoud uit bedrijf worden genomen. Om dit mogelijk te maken is er een complex logistiek plan in ontwikkeling om het onderhoud mogelijk te maken. De teamleider heeft een belangrijke rol in de realisatie van deze projecten.

Functie-eisen
Jij bent een ervaren professional die in staat is om een stevig en inhoudelijk gesprek te voeren op het gebied van onderhoud en beheer. Daarom:

 • heb je een technische opleiding op HBO niveau afgerond
 • heb je minimaal drie jaar leidinggevende ervaring
 • ben je in staat om de toekomst van de afdeling vorm te geven.
 • ben je als leidinggevende een coach en ben je in staat jouw team mee te laten ontwikkelen
 • ben je vanzelfsprekend op de hoogte van de actuele onderhoudsmethoden en kan je werken met onderhoudsplanningen
 • ben je flexibel
 • weet je te werken met de geldende regels, normen en voorschriften van de installaties in samenhang met aangrenzende installaties en het productieproces
 • weet je effectief samen te werken met verschillende leidinggevende en uitvoerende collega’s binnen productie en onderhoud
 • heb je geen startschot nodig om in actie te komen

Uitstekende arbeidsvoorwaarden!

Match criteria: Metal, Quality Assurance, Mechanical engineering, Facility Coordinator, 40 hours, Prov. North Holland, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
“What are your strengths and weaknesses?” It’s easy to talk about your strengths; you’re detail oriented, hard working, a team player, etc.–but it’s also easy to get tripped up when discussing your weaknesses, Teach says. Never talk about a real weakness unless it’s something you’ve defeated. “Many hiring managers are hip to the overused responses, such as, ‘Well, my biggest weakness is that I work too hard so I need try to take it easy once in a while.’ The best answer is to discuss a weakness that you’ve turned around, such as, you used to come in late to work a lot but after your supervisor explained why it was necessary for you to come in on time, you were never late again.”
Questions to ask
Who previously held this position? This seemingly straightforward question will tell you whether that person was promoted or fired or if he/she quit or retired. That, in turn, will provide a clue to whether: there’s a chance for advancement, employees are unhappy, the place is in turmoil or the employer has workers around your age.