EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 082018
 

Geef jouw carrière een vliegende start. Hoe? Door jezelf te ontwikkelen in de logistieke sector. Is plannen jouw tweede natuur en presteer jij goed onder druk? Creëer jouw eigen pad binnen Samskip en solliciteer direct!

Een uitdaging van wereldformaat: transport plannen
Als (Starter) Transportplanner vorm je het hart van onze organisatie. Je bent immers verantwoordelijk voor het gehele transportproces van onze klanten. Je krijgt je eigen focusgebied, waaronder wegvervoer, barge transport of transport in bepaalde gebieden. Jij zet je dagelijks in om aanvragen zo snel en kostenefficiënt mogelijk af te handelen. Hiervoor communiceer je met leveranciers en speel je in op vertragingen en andere problemen die zich voor kunnen doen. Je hebt nauw contact met Customer Service, die verantwoordelijk is voor alle klantcommunicatie en binnenkomende aanvragen.

Enkele uitdagingen zijn:

 • De dagelijkse planning van je eigen transport opstellen en bewaken.
 • Eigen transport of spotcapaciteit aansturen en beheren.
 • Problemen, zoals vertragingen, tijdig communiceren met klanten en nieuwe opties aandragen om het transportproces weer up-and-running te krijgen.
 • Een goede administratie bijhouden voor een compleet overzicht, waaronder betalingen aan leveranciers, vertragingen, oplossingen en deadlines.

Dit ben jij: starter logistiek
Een dag niet gepland, is een dag niet geleefd. Zo ga jij jouw functie tegemoet. Je ziet elke dag als een nieuwe uitdaging die je vol enthousiasme aangaat. Je weet dat communicatie essentieel is voor een vlot proces; jouw communicatieve vaardigheden zijn dan ook uitstekend. Een hectische werkomgeving? Je speelt gemakkelijk in op veranderingen en zoekt altijd naar de beste oplossing binnen jouw speelveld.

Wat is je achtergrond?

 • Je hebt een logistieke opleiding afgerond of een duidelijke passie voor de transportsector.
 • De Engelse taal beheers je goed en je weet andere talen, zoals Duits, snel eigen te maken.
 • Werken met MS Office software is voor jou gesneden koek en je weet snel inzicht te krijgen in nieuwe planningsystemen binnen de transportsector.

Werkervaring in de logistiek/transport is een pre, maar absoluut geen noodzaak. Jouw passie voor transport zorgt ervoor dat je snel leert en bereid bent door te pakken. Flexibiliteit is hierin key.

Jouw toekomst, ons aanbod
Samskip biedt een ambitieuze, dynamische en professionele werkomgeving, waarin jij echt verschil kunt maken. Dit doe je samen met collega’s. Als startend transporttalent begeleiden we je tijdens je carrière goed: dankzij interne trainingen leer je de kneepjes van het vak, samen met de dagelijkse praktijk.

Dit bieden wij jou

 • Een marktconform salaris, inclusief vakantiegeld en een dertiende maand
 • 28 vakantiedagen en een pensioenvoorziening
 • Een tegemoetkoming in woon-werkverkeer
 • Een gezellige afdeling waar werk gepaard gaat met een grap en een grol

“We don’t just move containers, we move careers forward too.”

Geïnteresseerd?
Zie jij een toekomst als starter in logistiek wel zitten en deins je niet terug voor complexe, maar uitdagende planningen? Klik dan op “Solliciteer” en join our team!

Over Samskip
Samskip is een transportbedrijf dat wereldwijd transport en transportgerelateerde services biedt over land, zee, spoor en via de lucht. Wij richten ons in het bijzonder op kostenefficiënt, duurzaam en milieuvriendelijk vervoer. Met een omzet van meer dan 632 miljoen euro is Samskip één van de grootste transportbedrijven binnen Europa, met kantoren in 24 landen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Azië en Australië en ongeveer 1520 werknemers in totaal.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Genemuiden, Starter, Logistiek planner.

Match criteria: Logistices and Supply Chain, Customer Service, Logistics & supply chain, Sales representative, 40 hours, Prov. Overijssel, Non, Assistant or Support

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
“What are your strengths and weaknesses?” It’s easy to talk about your strengths; you’re detail oriented, hard working, a team player, etc.–but it’s also easy to get tripped up when discussing your weaknesses, Teach says. Never talk about a real weakness unless it’s something you’ve defeated. “Many hiring managers are hip to the overused responses, such as, ‘Well, my biggest weakness is that I work too hard so I need try to take it easy once in a while.’ The best answer is to discuss a weakness that you’ve turned around, such as, you used to come in late to work a lot but after your supervisor explained why it was necessary for you to come in on time, you were never late again.”
Questions to ask
Who previously held this position? This seemingly straightforward question will tell you whether that person was promoted or fired or if he/she quit or retired. That, in turn, will provide a clue to whether: there’s a chance for advancement, employees are unhappy, the place is in turmoil or the employer has workers around your age.