EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 082018
 

Geef jouw carrière een vliegende start. Hoe? Door jezelf te ontwikkelen in de logistieke sector. Is plannen jouw tweede natuur en presteer jij goed onder druk? Creëer jouw eigen pad binnen Samskip en solliciteer direct!

Een uitdaging van wereldformaat: transport plannen
Als (Starter) Transportplanner vorm je het hart van onze organisatie. Je bent immers verantwoordelijk voor het gehele transportproces van onze klanten. Je krijgt je eigen focusgebied, waaronder wegvervoer, barge transport of transport in bepaalde gebieden. Jij zet je dagelijks in om aanvragen zo snel en kostenefficiënt mogelijk af te handelen. Hiervoor communiceer je met leveranciers en speel je in op vertragingen en andere problemen die zich voor kunnen doen. Je hebt nauw contact met Customer Service, die verantwoordelijk is voor alle klantcommunicatie en binnenkomende aanvragen.

Enkele uitdagingen zijn:

 • De dagelijkse planning van je eigen transport opstellen en bewaken.
 • Eigen transport of spotcapaciteit aansturen en beheren.
 • Problemen, zoals vertragingen, tijdig communiceren met klanten en nieuwe opties aandragen om het transportproces weer up-and-running te krijgen.
 • Een goede administratie bijhouden voor een compleet overzicht, waaronder betalingen aan leveranciers, vertragingen, oplossingen en deadlines.

Dit ben jij: starter logistiek
Een dag niet gepland, is een dag niet geleefd. Zo ga jij jouw functie tegemoet. Je ziet elke dag als een nieuwe uitdaging die je vol enthousiasme aangaat. Je weet dat communicatie essentieel is voor een vlot proces; jouw communicatieve vaardigheden zijn dan ook uitstekend. Een hectische werkomgeving? Je speelt gemakkelijk in op veranderingen en zoekt altijd naar de beste oplossing binnen jouw speelveld.

Wat is je achtergrond?

 • Je hebt een logistieke opleiding afgerond of een duidelijke passie voor de transportsector.
 • De Engelse taal beheers je goed en je weet andere talen, zoals Duits, snel eigen te maken.
 • Werken met MS Office software is voor jou gesneden koek en je weet snel inzicht te krijgen in nieuwe planningsystemen binnen de transportsector.

Werkervaring in de logistiek/transport is een pre, maar absoluut geen noodzaak. Jouw passie voor transport zorgt ervoor dat je snel leert en bereid bent door te pakken. Flexibiliteit is hierin key.

Jouw toekomst, ons aanbod
Samskip biedt een ambitieuze, dynamische en professionele werkomgeving, waarin jij echt verschil kunt maken. Dit doe je samen met collega’s. Als startend transporttalent begeleiden we je tijdens je carrière goed: dankzij interne trainingen leer je de kneepjes van het vak, samen met de dagelijkse praktijk.

Dit bieden wij jou

 • Een marktconform salaris, inclusief vakantiegeld en een dertiende maand
 • 28 vakantiedagen en een pensioenvoorziening
 • Een tegemoetkoming in woon-werkverkeer
 • Een gezellige afdeling waar werk gepaard gaat met een grap en een grol

“We don’t just move containers, we move careers forward too.”

Geïnteresseerd?
Zie jij een toekomst als starter in logistiek wel zitten en deins je niet terug voor complexe, maar uitdagende planningen? Klik dan op “Solliciteer” en join our team!

Over Samskip
Samskip is een transportbedrijf dat wereldwijd transport en transportgerelateerde services biedt over land, zee, spoor en via de lucht. Wij richten ons in het bijzonder op kostenefficiënt, duurzaam en milieuvriendelijk vervoer. Met een omzet van meer dan 632 miljoen euro is Samskip één van de grootste transportbedrijven binnen Europa, met kantoren in 24 landen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Azië en Australië en ongeveer 1520 werknemers in totaal.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Genemuiden, Starter, Logistiek planner.

Match criteria: Logistices and Supply Chain, Customer Service, Logistics & supply chain, Sales representative, 40 hours, Prov. Overijssel, Non, Assistant or Support

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Why Is There A Gap In Your Work History? Employers understand that people lose their jobs and it's not always easy to find a new one fast. When answering this question, list activities you'??ve been doing during any period of unemployment. Freelance projects, volunteer work or taking care of family members all let the interviewer know that time off was spent productively.
Questions to ask
What is the single largest problem facing your staff and would I be in a position to help you solve this problem? This question not only shows that you are immediately thinking about how you can help the team, it also encourages the interviewer to envision you working at the position.